ΝΕΑ: Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ πιέζει τις αεροπορικές εταιρείες να ενημερώσουν τις πολιτικές ακύρωσης

Είναι πιθανό να έχετε ακούσει για τις επιπλοκές στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, ή ίσως να έχετε βιώσει ακόμη και ένα ή δύο μόνοι σας!

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Όχι μόνο οι ελλείψεις προσωπικού προκάλεσαν τις αεροπορικές εταιρείες να μειώσουν ήδη τα δρομολόγιά τους, αλλά και μαζικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά. Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ είχε πρότεινε νέους κανόνες που απαιτούν από τις αεροπορικές εταιρείες να παρέχουν επιστροφές μετρητών στους εγκλωβισμένους επιβάτες, και τώρα μοιάζει έχουμε ενημέρωση για αυτήν την πρόταση.

Σύμφωνα με NBC Newsανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών αεροπορικές εταιρείες που καλούνται να επινοήσουν «τις δικές τους βελτιώσεις για την εξυπηρέτηση πελατών» ή η ομοσπονδιακή υπηρεσία θα προχωρήσει με την προτεινόμενη αλλαγή κανόνων.

Ώρα να πετάξουμε – ελπίζουμε!

Γραμματέας Μεταφορών Pete Buttigieg είχε προηγουμένως επιπλήξει τις αεροπορικές εταιρείες για την αύξηση των καθυστερήσεων και των ακυρώσεων πτήσεων και πρότεινε έναν νέο κανόνα που θα ωφελούσε τους ταξιδιώτες.

Έχετε πετάξει πρόσφατα;

Αυτή τη στιγμή, Οι αεροπορικές εταιρείες υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα στους πελάτες εάν οι πτήσεις ακυρωθούν, αλλάξουν “σημαντικά” ή καθυστερήσουν “σημαντικά” — αλλά δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες σχετικά με το τι είναι μια σημαντική καθυστέρηση.

Ο προτεινόμενος κανόνας αναφέρει ότι η καθυστέρηση μιας πτήσης είναι «σημαντική» εάν ο χρόνος είναι κλειστός κατά τουλάχιστον 3 ώρες για πτήσεις εσωτερικού ή τουλάχιστον 6 ώρες για διεθνείς πτήσεις.

Το να πετάς δεν γίνεται πιο εύκολο.

Τώρα, ο Buttigieg είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να το κάνουν «Να διευκολύνουν τους επιβάτες να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους. Και πρέπει να υποστηρίζετε τους επιβάτες όταν αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις.” Το DOT έχει επίσης μοιραστεί ότι είναι δημιουργία ενός ιστότοπου που θα δείχνει τις πολιτικές καθυστερήσεων και ακύρωσης κάθε αεροπορικής εταιρείας. Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες.

Η Minnie και ο Mickey είναι έτοιμοι να σας πάρουν μακριά

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν κατηγορήσει ζητήματα προσωπικού και αύξηση του κόστους καυσίμων για πολλά από αυτά τα ζητήματα, αλλά το DOT λέει ότι οι αεροπορικές εταιρείες φταίνε που υπερπρογραμματίζουν τις πτήσεις και δεν είναι αρκετά σαφείς με τους επιβάτες όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα νέα σχετικά με τον προτεινόμενο νέο κανόνα ή τυχόν ενημερώσεις σε σημαντικές αεροπορικές πολιτικές, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Αναζητάτε περισσότερα ταξιδιωτικά νέα; Μάθετε ποια αεροπορική εταιρεία κόβει χιλιάδες πτήσεις αυτό το φθινόπωρο εδώ. Εάν πρέπει να κάνετε κράτηση για ένα επερχόμενο ταξίδι, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις λιγότερο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες. Έχουμε επίσης μια λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που είναι πιο πιθανό να σας προσκρούσουν από την πτήση σας — δείτε την εδώ.

Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρείες με τα περισσότερα παράπονα πελατών


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πώς σας φαίνεται αυτή η προτεινόμενη αλλαγή κανόνα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment