ΝΕΑ εστιατόρια βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο άνοιγμα στον τερματικό σταθμό C του αεροδρομίου του Ορλάντο

Εάν μένετε ενημερωμένοι για την επέκταση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι ο νέος τερματικός σταθμός, Ο τερματικός σταθμός C θα ξεκινήσει σταδιακά εγκαίνια διάρκειας δύο εβδομάδων στις 19 Σεπτεμβρίου.

©Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο | Τερματικό C

Εκτός από την προηγμένη τεχνολογία όπως η αναγνώριση προσώπου και το σύστημα αναγνώρισης αποσκευών, αυτό το νέο τερματικό αποκτά ΤΟΝΟΥΣ νέα εστιατόρια! Αυτά τα νέα εστιατόρια περιλαμβάνουν το Sunshine Diner (από τον Chef Art Smith του Chef Art Smith’s Homecomin’ Fame), το Wine Bar George (ναι, όπως αυτό στο Disney Springs) και πολλά εστιατόρια από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το The Polite Pig (άλλο εστιατόριο της Disney Springs ). Με το άνοιγμα του νέου τερματικού σταθμού μόλις ένα μήνα μακριά, αυτά τα νέα εστιατόρια ετοιμάζονται επίσης να ανοίξουν. Cask & Larder, η εταιρεία που κατέχει πολλά από τα εστιατόρια ειδήσεων που έρχονται στο Terminal C μόλις ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει μια έκθεση εργασίας για τις διαθέσιμες θέσεις στα νέα εστιατόρια!

Cask & Larder, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το The Polite Pig στο Disney Springs και πολλά εστιατόρια στο Terminal C στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) μοιράστηκε πρόσφατα λεπτομέρειες σχετικά με μια επερχόμενη έκθεση εργασίας για τα νέα εστιατόρια MCO μαζί με κάποια ιδέα για τα εστιατόριαεπισης!

Εάν ενδιαφέρεστε για την έκθεση εργασίας, θα πραγματοποιηθεί στο Το Hilton Garden Inn στη διεύθυνση 7300 August National Drive στο Ορλάντο ΣΗΜΕΡΑ από τις 09:00 έως τις 16:00. Θα υπάρχουν πολλές θέσεις ανοιχτές σε πολλές τοποθεσίες. Ως μέρος της ανάρτησης, η Cask & Larder μοιράστηκε επίσης κάποια concept art για τα νέα εστιατόρια! Έχουμε δει πολλά από αυτό το concept art στο παρελθόν, αλλά τώρα ρίχνουμε μια ματιά Orlando Brewing Bar & Bites…

©Cask & Larder

…Olde Hearth Bread Company…

©Cask & Larder

…Καφές και τσάι του Barnie…

©Cask & Larder

…και το Wine Bar George!

©Cask & Larder

Αυτά τα εστιατόρια είναι μόνο μερικά από τα 24 νέα εστιατόρια που έρχονται στον τερματικό σταθμό C, επομένως δεν θα υπάρχει έλλειψη θέσεων για φαγητό όταν ο τερματικός σταθμός ανοίξει τον επόμενο μήνα! Όταν ανοίγει, Ο τερματικός σταθμός C θα έχει 11 αεροπορικές εταιρείες που θα πετούν μέσα και έξω από αυτόνσυμπεριλαμβανομένης της JetBlue, η οποία ήταν στην επικαιρότητα πρόσφατα λόγω της προτεινόμενης συγχώνευσης της αεροπορικής εταιρείας με την Spirit Airlines.

Θα ταξιδέψετε σύντομα; Ρίξτε μια ματιά στους υπολογισμούς μας σχετικά με το μέσο κόστος πτήσης στο Disney World τον Σεπτέμβριο, καθώς και αυτές τις συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών που θα μπορούσαν να αλλάξουν σοβαρά τη ζωή σας.

Κάντε τα αεροπορικά ταξίδια όσο το δυνατόν πιο χωρίς άγχος

Και αν ανησυχείτε μήπως χτυπήσετε από την πτήση σας, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που πρέπει να αποφύγετε! Θα σας φέρουμε περισσότερα νέα από τα εγκαίνια του Terminal C στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο, γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία.

Τα ταξίδια είναι ΑΚΡΙΒΑ αυτήν τη στιγμή — Δείτε γιατί αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους εδώ


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είστε ενθουσιασμένοι με το άνοιγμα του Terminal C; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment