ΝΕΑ: Ανακοινώθηκαν ΑΛΛΑΓΕΣ για τη Διαδικασία Κρατήσεων ξενοδοχείων της Disney World

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι της Disney World κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια;

Το Grand Floridian Resort της Disney

Σε περίπτωση που το χάσατε, τα πακέτα διακοπών Disney World για το 2023 είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε ακόμη και να κάνετε κρατήσεις για το πάρκο Disney World για το 2024. Αλλά αν έχετε σχέδια να κλείσετε το ξενοδοχείο σας στο Disney World χρόνια πριν από το ταξίδι σας, ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων έχει αλλάξει.

Μέχρι τώρα, οι άνθρωποι μπορούσαν να κοιτάξουν στο Διαδίκτυο και να κάνουν κράτηση για τα κανονικά ξενοδοχεία και τα πακέτα του Disney World εντός των ημερομηνιών που είχε κυκλοφορήσει η Disney. Για παράδειγμα, τα πακέτα για το 2023 έγιναν διαθέσιμα τον Ιούνιο του 2022. Έτσι, από εκείνη τη στιγμή θα μπορούσατε να κοιτάξετε μπροστά και να κλείσετε το ταξίδι σας για το 2023. ΑΛΛΑ αν ήθελες να κλείσεις μια διαμονή ΠΕΡΑ ΑΠΟ ό,τι είχε κυκλοφορήσει επίσημα η Disney, θα μπορούσες κλείστε μόνο ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έως και 499 ημέρες από την τρέχουσα ημερομηνία.

Αυτός ο κανόνας ίσχυε για κρατήσεις μόνο για δωμάτιααλλά ήταν ένας βολικός τρόπος για να τσεκάρετε ένα στοιχείο στη λίστα ελέγχου προγραμματισμού του Disney World και να εξασφαλίσετε το ξενοδοχείο σας, εφόσον δεν βασίζεστε στην κράτηση ενός πακέτου Disney World.

Disney’s Contemporary Resort

Από 19 Αυγούστου 2022ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για το ξενοδοχείο σας στο Disney World μόνο μέχρι το τέλος των “ετήσιων ημερομηνιών κυκλοφορίας προϊόντων” της Disney.» Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι οι διαμονές μόνο σε δωμάτια θα περιοριστούν σε όσες ημερομηνίες έχει ήδη κυκλοφορήσει η Disney για γενική κράτηση. Επί του παρόντος, είναι η 31η Δεκεμβρίου 2023, επειδή έχουν γίνει διαθέσιμα πακέτα διακοπών έως το 2023.

Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μόνο για δωμάτιο ΠΕΡΑ από τις “ημερομηνίες κυκλοφορίας των ετήσιων προϊόντων” της Disney. Για παράδειγμα, παρόλο που η 25η Αυγούστου 2022 είναι ακριβώς 499 ημέρες από τις 6 Ιανουαρίου 2024, δεν μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μόνο για δωμάτιο για αυτήν την ημερομηνία.

Wilderness Lodge

Αντίθετα, οι παραθεριστές της Disney World θα χρειαστεί να το κάνουν περιμένετε μέχρι η Disney να ανοίξει τις κρατήσεις για το επόμενο έτος για να κλείσετε δωμάτιο για αυτές τις ημερομηνίες. Η Disney είπε ότι για όσους θέλουν να κάνουν κράτηση πέρα ​​από τις διαθέσιμες ημερομηνίες, νέα ετήσια πακέτα και εκτεταμένες κρατήσεις ξενοδοχείων συνήθως ανοίγουν στα τέλη της άνοιξης.

Disney’s Art of Animation Resort

Αυτή η αλλαγή φαίνεται να επηρεάζει συγκεκριμένα τις κρατήσεις ξενοδοχείων μόνο για δωμάτια που έχουν γίνει πολύ νωρίτερα, επομένως μπορεί να μην σας επηρεάσει αν προτιμάτε να κάνετε κράτηση για πακέτα διακοπών ή δεν θέλετε να κάνετε κράτηση τόσο μακριά. Αλλά είναι ακόμα σημαντικό να γνωρίζουμε!

Αν σας κατακλύζουν όλα αυτά τα βήματα και οι κανόνες προγραμματισμού, σας συνιστούμε να μιλήσετε με τους φίλους μας στο Small World Vacations! Είναι μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία ταξιδιωτικού πράκτορα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε όλο το άγχος του προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένης της λήψης των εισιτηρίων, των κρατήσεων για φαγητό και ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Και προτού κλείσετε οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις του Disney World που θα μπορούσαν να ισχύουν για το ταξίδι σας! Δείτε την πλήρη λίστα με τις ενημερωμένες προσφορές Disney World και Disneyland κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις της Disney World.

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερες συμβουλές προγραμματισμού της Disney World και φροντίστε να μας ακολουθείτε στο Instagram, Κελάδημακαι Facebook για να μην χάνετε ποτέ τίποτα!

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Disney World το 2023!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexampleΜην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Αυτό θα επηρεάσει τα σχέδιά σας στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment