Μπορείτε να αποκτήσετε ΜΟΝΟ αυτό το σακίδιο πλάτης “Star Wars” που λάμπει στο σκοτάδι στο Amazon!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Μερικές φορές νιώθουμε ότι νέα εμπορεύματα της Disney έρχονται σε εμάς κάθε μέρα!

Loungefly Wall!

Μόλις πρόσφατα, είδαμε εμπορεύματα Haunted Mansion και ξέρουμε ποια εμπορεύματα θα έρθουν στα πάρκα αυτές τις γιορτές. Αλλά αν δεν βρίσκεστε στα πάρκα, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε τα εμπορεύματα της Disney στο διαδίκτυο. Η Amazon Prime Day πλησιάζει γρήγορα και έχουμε ήδη δει κάποιες προσφορές της Disney. Μη χάσετε αυτή τη νέα τσάντα Loungefly που μπορείτε να αποκτήσετε ΜΟΝΟ στο Διαδίκτυο στο Amazon!

Πόλεμος των άστρων οι θαυμαστές θα λατρέψουν το Darth Sidious Villains Scene Loungefly Backpack Για 71,11 $!

©Amazon

Σαν να μην είναι ήδη αρκετά δροσερό το σχέδιο, στο σκοτάδι, το Τα φωτόσπαθα στο μπροστινό μέρος της τσάντας λάμπουν στο σκοτάδι

©Amazon

…και το ίδιο κάνει ο κεραυνός στα λουριά του σακιδίου!

©Amazon

Χαρακτηριστικά της τσάντας δύο πλαϊνές τσέπες και ένα μπροστινή τσέπη με φερμουάρ εκτός από το κύριο διαμέρισμα του. Και απλώς σημειώστε ότι αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 20 Αυγούστου 2022.

Αγοράστε το Σακίδιο πλάτης Darth Sidious Villains Scene εδώ!

Ψάχνω για άλλα Πόλεμος των άστρων εμπορεύματα, δείτε τα νέα αυτιά που είδαμε πρόσφατα και μην χάσετε τις νέες λαβές φωτόσπαθου που έρχονται σύντομα στο Disney World. Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα νέα εμπορεύματα της Disney!

Θέλετε να δείτε τα ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ αντικείμενα της Disney που βρήκαμε στο Amazon; Δείτε τα εδώ!


Ποιός είναι ο αγαπημένος σου Πόλεμος των άστρων χαρακτήρας? Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment