ΜΙΣΕΤΕ αυτά τα αξιοθέατα του Disney World, αλλά στοιχηματίζουμε ότι θα τα οδηγήσετε ούτως ή άλλως

Δεν είναι όλες οι βόλτες της Disney κατασκευασμένες το ίδιο.

Χώρα της φαντασίας!

Είναι η αλήθεια! Πολλά έχουν υποβληθεί σε ανακαινίσεις με τα χρόνια (καλώς ή κακώς), μερικά ακόμη κατασκευάζονται και άλλα είναι καινούργια όσο μπορεί. Όταν πηγαίνετε στη Disney, μπορεί να έχετε ορισμένες βόλτες στη λίστα “must ride”, αλλά είχατε ποτέ μια βόλτα που δεν σας αρέσει, αλλά πάντα καταλήγετε να οδηγείτε; Ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας ποιες ήταν αυτές οι βόλτες για αυτούς και ενώ είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε με το πρώτο μισό αυτής της λίστας, το δεύτερο μπορεί να σας εκπλήξει!

Μέρος 1: Μάλλον τα περίμενες αυτά

Μερικές από αυτές τις επόμενες βόλτες μπορεί να συμφωνήσετε ή να έχετε σχολιάσει κάποιες από αυτές.

‘είναι μικρός ο κόσμος’

“είναι μικρός ο κόσμος” ήταν εύκολα η κορυφαία ψηφοφορία σε αυτή τη λίστα. Ο κύριος λόγος για την αντιπάθεια πολλών καλεσμένων; Το μαντέψατε — το τραγούδι.

είναι μικρός ο κόσμος

Άλλοι καλεσμένοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους ότι ήταν κολλημένοι στη βόλτα και όχι μόνο έπρεπε να ακούσουν το τραγούδι ξανά και ξανά, αλλά τελικά τράβηξαν τις κούκλες. Ωστόσο, πολλοί επισκέπτες βρίσκονται σε αυτή τη διαδρομή πολλές φορές όταν πηγαίνουν, είτε επειδή είναι κλασική είτε επειδή είναι με παιδιά που θέλουν να οδηγήσουν.

Καρουζέλ της Προόδου

Ούτε η αφθονία του AC για 20 λεπτά δεν μπορούσε να σώσει Καρουζέλ της Προόδου από το να καταλήξουμε σε αυτή τη λίστα.

Καρουζέλ της Προόδου

Αυτή η κλασική βόλτα της Disney ξεκινάει μέχρι τα εγκαίνια του πάρκου, γι’ αυτό και πολλοί αναγνώστες μοιράστηκαν ότι καταλήγουν να βρίσκονται στη βόλτα όταν επισκέπτονται τα πάρκα. Άλλοι μοιράστηκαν ότι τα 20 λεπτά αδιάκοπου AC σε μια καυτή μέρα της Disney είναι αυτό που τους προσελκύει, ακόμα κι αν μετανιώσουν ήπια για την απόφαση μόλις ξεκινήσει.

Η πτήση του Πήτερ Παν

Μια άλλη βόλτα την ημέρα έναρξης βρίσκεται σε αυτή τη λίστα λόγω της έλλειψης TLC και των απίστευτων μεγάλων ουρών.

Η πτήση του Πήτερ Παν

Η πτήση του Πήτερ Παν βλέπει σταθερά χρόνους αναμονής πάνω από μία ώρα και με διάρκεια διαδρομής μόλις 3 λεπτών, πολλοί από τους αναγνώστες μας πιστεύουν ότι η αναμονή σε μια ουρά που λαχταράει για μια λιγότερο από συναρπαστική διαδρομή συνήθως δεν αξίζει τον κόπο.

Κρουαζιέρα στη ζούγκλα

Μετακομίζοντας σε κάποια πιο αμφιλεγόμενη περιοχή εδώ, μια άλλη βόλτα που είδαμε να αναφέρεται πολύ ήταν Κρουαζιέρα στη ζούγκλα.

Κρουαζιέρα στη ζούγκλα

Οι περισσότεροι αναγνώστες που συμμερίστηκαν αυτή τη γνώμη δήλωσαν ότι αισθάνονται ότι η διαδρομή είναι υπερεκτιμημένη. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι δεν είναι μια βόλτα που δεν τους αρέσει αυτή καθεαυτή, αλλά απλώς μια βόλτα που δεν θέλουν να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους στο πάρκο περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, επειδή πάντα επιβιβάζονται και αισθάνονται ότι είναι απίθανο.

Τώρα αυτά μπορεί να σας σοκάρουν….

Οι τελευταίες τέσσερις βόλτες σε αυτήν τη λίστα μπορεί να σας κάνουν να κοιτάτε την οθόνη σας με αγανάκτηση, αλλά εμείς απλώς μεταβιβάζουμε αυτό που είπαν οι αναγνώστες μας!

Διαστημικό Βουνό

Ναι, είναι εδώ. Πολλοί αναγνώστες το είπαν αυτό Διαστημικό Βουνό είναι μια βόλτα που μισούν την ιππασία αλλά βρίσκονται συνεχώς.

Διαστημικό Βουνό

Πολλοί αναγνώστες μοιράστηκαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η βόλτα είναι πολύ σπασμωδική για αυτούς τώρα ή το σκοτάδι της διαδρομής τους ενοχλεί. Άλλοι μοιράστηκαν ότι θα το οδηγήσουν για άλλα μέλη της ομάδας τους που το θέλουν, αλλά δεν θα επέλεγαν ποτέ μόνοι τους.

Αποστολή Έβερεστ

Το προς τα πίσω τμήμα για Αποστολή Έβερεστ κάνει πολλούς από τους αναγνώστες μας να αισθάνονται άρρωστοι, επομένως μπορεί να αναρωτιέστε, “καλά, γιατί να το οδηγήσετε;”

Αποστολή Έβερεστ

Για έναν πολύ παρόμοιο λόγο με το Space Mountain σύμφωνα με πολλούς αναγνώστες — πολλοί καλεσμένοι κάνουν αυτή τη βόλτα για να συνοδεύσουν κάποιον στο πάρτι τους, αλλά ποτέ δεν θα επέλεγαν να το οδηγήσουν μόνοι τους.

Splash Mountain

Ένα άλλο βουνό Magic Kingdom είναι στη λίστα! Ναι, Splash Mountain είναι και εδώ.

Splash Mountain

Οι αναγνώστες μας είχαν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το γιατί φοβούνται αυτή τη βόλτα με το νερό. Ένας αναγνώστης μοιράστηκε ότι η πτώση είναι πάντα μεγάλος φόβος, αλλά απολαμβάνουν το υπόλοιπο της διαδρομής. Ένας άλλος επισκέπτης μοιράστηκε ότι φοβάται ότι ο αγωγός κορμού θα αναποδογυρίσει ενώ οδηγούν — κάτι που ακούγεται πολύ τρομακτικό!

Πύργος του Τρόμου

Για να μας κλείσουν, Πύργος του Τρόμου έχει μπει και στη λίστα.

Πύργος του Τρόμου

Ο μεγαλύτερος λόγος που οι επισκέπτες μοιράστηκαν ότι αυτό είναι στη λίστα τους είναι επειδή αγαπούν την ατμόσφαιρα και την ιστορία της διαδρομής, αλλά οι σταγόνες είτε τους τρομάζουν είτε τους κάνουν να αισθάνονται άρρωστοι. Και δεδομένου ότι οι σταγόνες δεν είναι ίδιες σε κάθε βόλτα, μπορείτε μόνο να προετοιμαστείτε για το χειρότερο!

Καλώς ήρθατε στο Disney World!

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ποιες είναι οι βόλτες και οι εμπειρίες σας με την πρώτη προτεραιότητα πριν πάτε διακοπές, με αυτόν τον τρόπο κανένας στην ομάδα σας δεν αισθάνεται αποκλεισμένος ή απογοητευμένος. Θέλετε να κάνετε μια εις βάθος έρευνα πριν το ταξίδι σας; Έχουμε βίντεο και αναρτήσεις για τις καλύτερες και τις χειρότερες διαδρομές σε κάθε πάρκο, ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια σε κάθε σημείο τιμής και κάθε είδους συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν καλύτερο. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο AllEars για όλα τα τελευταία νέα της Disney!

Δείτε πόσο μακριά πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Disney World!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Αναφέρεται εδώ η λιγότερο αγαπημένη σας διαδρομή στην οποία καταλήγετε πάντα με κάποιο τρόπο; Αν όχι, πείτε μας τι είναι παρακάτω!

Leave a Comment