Μικρές αυξήσεις τιμών που κάνουν ΜΕΓΑΛΗ διαφοροποίηση στον προϋπολογισμό σας στην Disney World

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε, η Disney World δεν είναι φθηνή.

EPCOT

Πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για το πάρκο, να κλείσετε ένα ξενοδοχείο εάν το απαιτεί το ταξίδι, για να μην αναφέρουμε το σχέδιο για να φάτε όλα αυτά τα νόστιμα σνακ και λιχουδιές της Disney ενώ βρίσκεστε εκεί. Προστίθεται γρήγορα — και όταν οι αυξήσεις των τιμών πλήττουν τα πάρκα, μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας στο Disney World. Αυτές οι αυξήσεις τιμών μπορεί να φαίνονται μικρές, αλλά έχουν κάνει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στους προϋπολογισμούς μας στο Disney World!

Όταν πρόκειται για το ταξίδι σας στο Disney World, ίσως έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορείτε ή θέλετε να ξοδέψετε όσο βρίσκεστε εκεί. Βλέπουμε ότι οι αυξήσεις των τιμών πλήττουν τα πάρκα αρκετά τακτικά, και ενώ η αύξηση του κόστους εδώ ή εκεί μπορεί να μην φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου, μπορεί να αυξηθεί γρήγορα.

Main Street, ΗΠΑ

Ακόμα και αυτές οι μικρές αυξήσεις τιμών μας έχουν κάνει Ξανασκεφτείτε τους προϋπολογισμούς του Disney World!

Σνακ

Ξέρουμε δύο πράγματα για την Disney World σνακ, και συχνά μπορεί να πέσουν θύματα αυξήσεων τιμών. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλη υπόθεση να πληρώσετε 0,25 $ παραπάνω για αυτό το ξαναγέμισμα ποπ κορν, αλλά αν η οικογένειά σας βασίζεται σε αυτό το φτηνό αλμυρό σνακ για να κρατήσει τα παιδιά χορτάτα μέχρι το επόμενο γεύμα, μπορεί πραγματικά να αυξηθεί!

Adventureland Popcorn Cart

Μια από τις πιο τρομακτικές αυξήσεις τιμών που είδαμε στην πρόσφατη ιστορία ήρθε στο αγαπημένο μας Spring Roll Cart στο Magic Kingdom. Παλιά μπορούσες να πιάσεις δύο νόστιμα σπρινγκ ρολς για 7,50 $. Μπορείτε ακόμα να πιάσετε δύο νόστιμα ρολά από αυτό το καλάθι, αλλά θα σας κοστίσει 2 $ παραπάνω!

Cheeseburger Spring Rolls

Αν και αυτές μπορεί να φαίνονται σαν μικρές αλλαγές, αν πρόκειται για αντικείμενα που έχετε συνηθίσει να αγοράζετε στα σημάδια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορείτε πάντα να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για να δείτε τις πιο πρόσφατες αυξήσεις στις τιμές των σνακ!

Τραπεζαρία χαρακτήρων

Το φαγητό με χαρακτήρες επιστρέφει στο Disney World μετά από μια μακρά παύση, και εξακολουθούμε να βλέπουμε κάποιες εμπειρίες να επιστρέφουν σε ορισμένα εστιατόρια. Σύντομα θα αλληλεπιδράσουμε ξανά με φίλους στο ‘Ohana at the Polynesian Village Resort και μόλις πρόσφατα ο Winnie the Pooh and Friends επέστρεψαν για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο Το Crystal Palaceπολύ. Ήμασταν εκεί την πρώτη μέρα της επιστροφής τους, εκτός από το ότι παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό…

Γεια σου γουρουνάκι!!!!

…εξαιτίας της επιστροφής αυτών των χαρακτήρων, η τιμή του γεύματός μας είχε ανέβει! Πριν από την επιστροφή των χαρακτήρων, το γεύμα ήταν 39 $ για ενήλικες και 23 $ για παιδιά. Τώρα, είναι 59 $ για ενήλικες και 39 $ για παιδιά. Και ενώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληρώσουμε για να ξαναδούμε τους παλιούς μας φίλους, αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας. Ακριβώς επειδή ένα εστιατόριο δεν προσφέρει επί του παρόντος ένα γεύμα χαρακτήρα δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει μέχρι να ξεκινήσει το ταξίδι σας!

ΟΛΟΙ οι τρέχοντες χαρακτήρες που δειπνούν στο Disney World

Ρούχα & Αναμνηστικά

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να επιστρέφετε στο σπίτι από το ταξίδι σας στην Disney με μια βαλίτσα γεμάτη με αναμνηστικά. Αλλά, αν έχετε παρατηρήσει ότι οι υπερβολές σας κοστίζουν λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως τον τελευταίο καιρό, δεν είστε μόνοι. Τα εμπορεύματα και τα είδη ένδυσης της Disney έχουν σημειώσει πρόσφατες αυξήσεις τιμών. Οι φανέλες Spirit είχαν μια αρκετά μεγάλη άνοδο πέρυσιμε την τιμή να κυμαίνεται από 69,99 $ σε 74,99 $.

Disney Spirit Jerseys

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε προϋπολογισμό νωρίτερα και να προσπαθήσετε να τον τηρήσετε αποφεύγοντας όλα τα άλλα αντικείμενα που θέλετε να αγοράσετε!

Εισιτήρια

Το κόστος του Εισιτήρια Disney World ανεβαίνει από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το 1971 — αν και οι τύποι εισιτηρίων έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και το γνωρίζουμε ένα ταξίδι στο Disney World θα κοστίσει χιλιάδες περισσότερο το 2023 από ό,τι το 2022.

μαγικό βασίλειο

Σίγουρα, όταν πληρώνετε $100+ για ένα εισιτήριο για το Disney World, μια μικρή αύξηση της τιμής μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά για οικογένειες ή όσους αγοράζουν πολλά εισιτήρια, κάθε λίγο μετράει!

Πώς άλλαξαν τα εισιτήρια της Disney World με τα χρόνια

Οποιαδήποτε Αύξηση Τιμής

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι για πολλά άτομα ή μια οικογένεια, οποιαδήποτε μικρή αύξηση της τιμής πρόκειται να πολλαπλασιαστεί. Αυτή η αύξηση του εισιτηρίου των 5$; Για μια τετραμελή οικογένεια, αυτό είναι στην πραγματικότητα μια αύξηση 20 $. Το ίδιο ισχύει για τα γεύματα, τα σνακ και τα αναμνηστικά — οπότε πραγματικά, αν δεν πετάτε μόνοι σας στο Disney World, δεν υπάρχει «μικρή» αύξηση τιμής!

Το κόστος μπορεί να αθροιστεί ΓΡΗΓΟΡΑ!

Εάν πρόκειται να πάτε σύντομα στο Disney World, έχετε υπόψη σας ότι οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται και μπορεί να είναι διαφορετικές από ό,τι ήταν στο τελευταίο σας ταξίδι. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παρακολουθούμε όλες τις μικρές ενημερώσεις, ώστε να μπορείτε πάντα να ελέγχετε με το DFB προτού δημιουργήσετε τον προϋπολογισμό σας!

μαγικό βασίλειο

Ένας άλλος ΥΠΕΡΟΧΟΣ τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στο Disney World είναι να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό για το φαγητό σας και να τον τηρήσετε! Μας Οδηγός DFB για το Walt Disney World DininΤο g συνοδεύεται από φύλλα εργασίας με δυνατότητα λήψης για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό – μαζί με την περιεκτική μας ματιά στα εστιατόρια, στα περίπτερα για σνακ και, λοιπόν, όλα όσα μπορείτε να φάτε στο Disney World! Κάντε κλικ εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% έκπτωση στην αγορά σας.

Συμβουλές προγραμματισμού που πρέπει να δείτε πριν από την επόμενη επίσκεψή σας στο Disney World

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World; Έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Ποιες αυξήσεις τιμών επηρέασαν τον προϋπολογισμό σας στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment