Μια τρέχουσα ματιά στο Fantasmic! Κατάσταση στο Disney World

Φανταστική! λείπει από το Disney World για πάνω από 2 ΧΡΟΝΙΑ τώρα. 😮 Πολλοί από εσάς ίσως αναρωτιέστε “τι συμβαίνει;”

Φανταστική!

Αν και η Disney ανακοίνωσε ότι το Fantasmic! θα επιστρέψει στα Hollywood Studios της Disney “αργότερα το 2022”. δεν έχουμε δει ακόμη επίσημη ημερομηνία έναρξης. Εν τω μεταξύ, στη δυτική ακτή, Fantasmic! άνοιξε στην Disneyland τον Μάιο. Αποφασίσαμε λοιπόν να βουτήξουμε στην κατάσταση με το Fantasmic! στο Disney World, μοιραστείτε μια πλήρη ματιά στις πληροφορίες που έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής η Disney, ρίξτε μια ματιά στην κατασκευή του Fantasmic! περιοχή και μοιραστείτε λεπτομέρειες για το τι μπορεί να δούμε στο μέλλον!

Τι Γνωρίζουμε

Φανταστική! είναι μια νυχτερινή παράσταση που λαμβάνει χώρα στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney σε ένα μεγάλο αμφιθέατρο στη λεωφόρο Sunset. Αυτή η 25λεπτη παράσταση είναι γεμάτη με τεράστια σκηνικά, ειδικά εφέ, πυροτεχνήματα, κινούμενα σχέδια στο νερό, μουσική της Disney και πολλά άλλα.

Φανταστική!

Όταν το Disney World έκλεισε το 2020 λόγω της πανδημίας του COVID-19, το ίδιο έκανε και το Fantasmic!…και έκτοτε δεν έχει ανοίξει ξανά. Το 2021, η Disney ανακοίνωσε ότι το Η παράσταση θα ξανανοίξει «το 2022,» και αποκάλυψαν επίσης κάποιες αλλαγές και ενημερώσεις που θα συνέβαιναν στην εκπομπή.

Φανταστική!

Σύμφωνα με την Disney, νέους χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων των Mulan, Elsa, Aladdin, Pocahontas και Moana θα ερμηνεύσει «ηρωικές στιγμές» και η παράσταση θα εμφανιστεί επίσης «Τεχνικές βελτιώσεις» και νέο ηχοσύστημα. Επιπλέον, το Ποκαχόντας η σκηνή θα λάβει μια μεγάλη αλλαγή που περιλαμβάνει Παγωμένο 2 χαρακτήρες.

©Disney

Μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε νέα κινούμενα σχέδια και νέα ακροβατικάαλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς μπορεί να μοιάζουν!

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές που έρχονται στο Fantasmic! εδώ!

Τι συμβαίνει;

Χάρη σε @bioreconstruct στο Twitter, καταφέραμε να παρακολουθούμε την πρόοδο της ανακαίνισης του Fantasmic. Αφού η λιμνοθάλασσα είχε αποστραγγιστεί για ανακαίνιση την άνοιξη του 2020, τελικά ξαναγεμίστηκε τον Ιανουάριο του 2022.

Την ίδια εποχή, μπορούσαμε να δούμε ότι το πλοίο Steamboat Willy ξαναχτίστηκε επίσης.

Τον Μάρτιο του 2022, η @bioreconstruct ανέφερε ότι η περιοχή φαινόταν πιθανώς ολοκληρωμένη, αν και η ημερομηνία επαναλειτουργίας ήταν άγνωστη εκείνη τη στιγμή.

©@bioreconstruct στο Twitter

Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2022, η υδάτινη περιοχή αποστραγγίστηκε ξανά και οι κάδοι απορριμμάτων είχαν τοποθετηθεί (δείτε το κίτρινο βέλος).

©@bioreconstruct στο Twitter

Στη συνέχεια, τον Μάιο, η πισίνα Fantasmic ξαναγεμίστηκε. Έπρεπε να αναρωτηθούμε, θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι ήμασταν πιο κοντά στο άνοιγμα;

©@bioreconstruct στο Twitter

Τον Ιούνιο, τα πράγματα άλλαξαν για άλλη μια φορά και η @bioreconstruct μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες στις οποίες θα μπορούσατε να δείτε ότι το Κάδοι απορριμμάτων βρίσκονταν πλέον σε κάθε τμήμα καθισμάτων και τοποθετήθηκε ένας ανυψωτήρας στην αριστερή πλευρά του καθιστικού. Σημειώστε ότι τα κανό για την Ποκαχόντας Η σκηνή είχε επίσης αφαιρεθεί, κάτι που είναι λογικό καθώς η Disney είχε μοιραστεί ότι η Ποκαχόντας η σειρά θα αλλάξει.

©@bioreconstruct μέσω Twitter

Οπως βλέπεις, Το Fantasmic ήταν σε αρκετά ταξίδι! Αν και φαίνεται ότι τα πράγματα προχωρούν, η Disney δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει την επίσημη ημερομηνία έναρξης.

Πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά;

Από την ορατή πρόοδο στην εναέρια προβολή, φαίνεται ότι η Disney θα μπορούσε να προετοιμαστεί για την επαναλειτουργία σύντομα. Από τις ενημερώσεις τον Ιούνιο, οι κάδοι απορριμμάτων είχαν τοποθετηθεί, η λιμνοθάλασσα ήταν γεμάτη και τα πράγματα έδειχναν καλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακόμα έτοιμο.

Φανταστική!

Το να ανοίξει ξανά μια παράσταση του Disney World απαιτεί χρόνο, ακόμη και χωρίς ανακαινίσεις. Τα μέλη του καστ πρέπει να προσληφθούν για την παράσταση και να κάνουν πρόβες για τις ερμηνείες τους, και τα σκηνικά και τα ηχητικά εφέ πρέπει να δοκιμαστούν για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν όπως θα έπρεπε — και Fantasmic! έχει πολλά κομμάτια εργασίας.

Φανταστική!

Τούτου λεχθέντος, έχουμε ήδη περάσει τα μισά του χρόνου, οπότε λογικά Fantasmic! θα πρέπει να ανοίξει ξανά κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του 2022. Η Disney είπε ότι θα επέστρεφε “αργότερα” το 2022. Είναι πάντα πιθανό η Disney να αναβάλει την επαναλειτουργίααλλά έχουν ακόμη πέντε πιθανούς μήνες το 2022.

Φανταστική! σημάδι

Μέχρι εδώ, το Fantasmic! Ο ιστότοπος εξακολουθεί να δηλώνει μόνο ότι “επιστρέφει το 2022” και δεν εμφανίζονται χρόνοι απόδοσης στο ημερολόγιο έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022, δηλαδή όσο φτάνει αυτή τη στιγμή (σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις σε αυτήν την ανάρτηση).

©Disney

Άλλες εκπομπές των Hollywood Studios όπως π.χ Η Πεντάμορφη και το τέρας Το Live on Stage και το Indiana Jones Epic Stunt Spectacular άνοιξαν ξανά τον περασμένο χρόνο, αν και δεν έχουμε ακόμη ακούσει για το μέλλον του Voyage of the Little Mermaid.

Και τα νυχτερινά θεάματα επιστρέφουν στο EPCOT και το Magic Kingdom και το Wonderful World of Animation επέστρεψε στα Hollywood Studios. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει ακόμα καμία ενημέρωση για κάποιες από τις άλλες νυχτερινές εκπομπές που υπήρχαν κάποτε στα στούντιο του Χόλιγουντ, όπως το Star Wars: A Galactic Spectacular.

Οπότε είναι λίγο μπερδεμένο στο Disney World αυτή τη στιγμή, με πολλά/περισσότερα πράγματα να έχουν επιστρέψει στο «κανονικό», αλλά αρκετά πράγματα εξακολουθούν να λείπουν στη δράση. Ίσως η επιστροφή περισσότερων συναντήσεων και χαιρετισμών χαρακτήρων, η εστίαση χαρακτήρων, το Finding Nemo Musical, η επερχόμενη επιστροφή της πιο «γεμάτης» έκδοσης του σόου του Φεστιβάλ του Βασιλιά των Λιονταριών και η επανέναρξη άλλων εμπειριών που βασίζονται στην παράσταση είναι καλό σημάδι για την επιστροφή του Fantasmic!

Το Voyage of the Little Mermaid είναι ακόμα κλειστό

Θα παρακολουθούμε στενά για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις ή ενημερώσεις στα Hollywood Studios της Disney, γι’ αυτό συνεχίστε να ακολουθείτε το AllEars για περισσότερα νέα της Disney!

Δείτε την επιστροφή του Fantasmic! στην Disneyland εδώ!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε δει το Fantasmic! στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment