Μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ θα κόψει χιλιάδες πτήσεις αυτό το φθινόπωρο

Ξεχάστε τις ταινίες τρόμου και τις τρομακτικές εκπομπές. Οι πραγματικοί εφιάλτες που μπορούν να σας στοιχειώσουν τη μέρα και καθώς κοιμάστε αυτή τη στιγμή είναι…επιπλοκές πτήσης.

Έχετε ακυρωθεί κάποια πτήση;

Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, αλλαγές τιμών — όλα αυτά μπορούν να κάνουν το άλμα σε ένα αεροπλάνο και το ταξίδι σε σημαντικό στρεσογόνο παράγοντα. Αν και το κόστος των πτήσεων έχει μειωθεί τελευταία, αυτές οι αλλαγές μπορεί να μην διαρκέσουν πολύ. Και δεν πρέπει να ανησυχείτε μόνο για τα έξοδα πτήσης. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τους κακούς χειρισμούς αποσκευών και καταγγελιών καταναλωτών που μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο δύσκολο. Και τώρα έχουμε κάποιες ενημερώσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Περικοπές πτήσης

Η American Airlines μειώνει ορισμένα από τα δρομολόγια πτήσεων της (και πάλι), σύμφωνα με στοιχεία της Cirium, μιας εταιρείας ανάλυσης αερομεταφορών, που επικαλείται το CNN.

Προηγουμένως μοιραστήκαμε ότι η American Airlines είχε περικόψει 7.000 πτήσεις από το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το CNN, αυτές οι περικοπές ανέρχονται στο 2% των πτήσεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Και φαίνεται ότι αυτή η τάση συνεχίζεται αργότερα μέσα στο φθινόπωρο.

©American Airlines

Τα στοιχεία της Cirium δείχνουν ότι η American Airlines θα είναι μειώνοντας το 16% των πτήσεων της τον Νοέμβριο (31.000 πτήσεις συνολικά). Φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες περικοπές που πραγματοποιούνται αφορούν πτήσεις μεταξύ Chicago O’Hare και Dallas-Fort Worth. Υπάρχουν επίσης ορισμένες σημαντικές περικοπές για τις πτήσεις μεταξύ Βοστώνης και Φιλαδέλφειας.

Η American Airlines έκανε δήλωση στο CNN σχετικά με αυτές τις περικοπές. Σε αυτό, σημείωσαν ότι «τα προκαταρκτικά χρονοδιαγράμματα δημοσιεύονται 331 ημέρες νωρίτερα και στη συνέχεια γίνονται προσαρμογές πιο κοντά με βάση το χρονοδιάγραμμα που σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε…Τώρα φορτώνουμε προσαρμογές χρονοδιαγράμματος περίπου 100 ημέρες νωρίτερατο οποίο είναι σύμφωνο με τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόσαμε το πρόγραμμά μας το 2019 πριν από την πανδημία».

Οι πτήσεις μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες

Η American Airlines είπε επίσης ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι «προληπτικές προσαρμογές» έγινε σε “μέγεθος της αεροπορικής μας εταιρείας για τους πόρους που διαθέτουμε και να δημιουργήσουμε επιπλέον buffer στο υπόλοιπο του καλοκαιρινού μας προγράμματος.»

Όμως ο Μάικ Αρνοτ, εκπρόσωπος του Cirium, είπε στο CNN ότι το Ο αντίκτυπος στους επιβάτες μπορεί να είναι «αμελητέος». Σύμφωνα με τον Arnot, αντί για 15 πτήσεις την ημέρα μεταξύ Σικάγο και Ντάλας, μπορεί να υπάρχουν περίπου 9 πτήσεις με «περισσότερους αλήτες στις θέσεις».

Στο αεροπλάνο

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι μόνο οι περικοπές πτήσεων που θα πρέπει να γνωρίζετε. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες σταματούν επίσης εντελώς πτήσεις προς ορισμένες πόλεις λόγω έλλειψης πιλότων. Νωρίτερα το καλοκαίρι, η American Airlines ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις πτήσεις σε 4 πόλεις — Islip, Νέα Υόρκη. Ithaca, NY; Τολέδο, Οχάιο; και Dubuque, Iowa.

Ωστόσο, η American Airlines δεν είναι η μόνη που κάνει αλλαγές. Η United Airlines διέκοψε ορισμένες από τις προγραμματισμένες πτήσεις της (ιδιαίτερα στο Newark, στο New Jersey) και η Delta ανακοίνωσε ότι κόβει 100 πτήσεις κάθε μέρα αυτό το καλοκαίρι.

Με ποια αεροπορική εταιρεία προτιμάτε να πετάτε;

Οι ελλείψεις προσωπικού, οι καιρικές επιπτώσεις και οι καθυστερήσεις στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας έχουν επηρεάσει όλες τις πτήσεις αυτό το καλοκαίρι και αυτοί οι παράγοντες θα μπορούσαν να συνεχίσουν να επηρεάζουν τα ταξίδια στο μέλλον. Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ, Pete Buttigieg, σημείωσε συγκεκριμένα ότι το Το σύστημα αεροπορικών ταξιδιών είναι «πολύ εύθραυστο» και έχει προτείνει ορισμένες νέες προστασίες των καταναλωτών για τους επιβάτες.

Εάν τελικά γίνουν ορισμένες από τις αλλαγές, θα μπορούσαν να υπάρξουν αυστηρότεροι κανόνες στο μέλλον όσον αφορά το πότε οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να επιστρέψουν χρήματα ή να αποζημιώσουν με άλλο τρόπο τους επιβάτες όταν ακυρώνονται ή καθυστερούν πτήσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις προτάσεις

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων

Ακόμα κι αν η πτήση σας δεν αποκοπεί από το πρόγραμμα αμέσως, θα μπορούσε τελικά ακυρωθεί, προκαλώντας σας περισσότερες επιπλοκές. Σύμφωνα με το Reuters, Οι ακυρώσεις πτήσεων από αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ εντός των πρώτων 7 μηνών του 2022 έχουν ήδη υπερβεί μια συγκρίσιμη περίοδο από το 2019.

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2022, οι αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ ακύρωσαν 128.934 πτήσεις, σύμφωνα με στοιχεία της FlightAware. Η American Airlines ακύρωσε τις περισσότερες πτήσεις (19.717), ακολουθούμενη από τη Southwest (17.381 πτήσεις). Η Delta είχε τις λιγότερες ακυρώσεις (γύρω στις 10.000). Συνολικά, Ο αριθμός των πτήσεων που ακυρώθηκαν έως τον Ιούλιο του 2022 σημειώνει αύξηση 11% στις ακυρώσεις σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα.

Και υπήρξαν σχεδόν 1 εκατομμύριο καθυστερήσεις πτήσεων το 2022.

©Reuters | Με πληροφορίες από την FlightAware

Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να χαλαρώνουν. Σύμφωνα με τον Ken Quinn, συνεργάτη της δικηγορικής εταιρείας Clyde & Co US LLP, «με αυξημένη χωρητικότητα, υψηλότεροι ναύλοι και μειωμένη ζήτησητο ταξιδιωτικό κοινό μπορεί να αναμένει περισσότερες έγκαιρες πτήσεις και λιγότερες ακυρώσεις το φθινόπωρο, τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές».

Πώς να προετοιμάσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για μια πιθανή επιπλοκή πτήσης είναι να είστε ενημερωμένοι. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε για το αεροπορικές εταιρείες που πρέπει να αποφύγετε εάν δεν θέλετε να σας χτυπήσουν από την πτήση σαςκαι κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για το οι περισσότερες και λιγότερο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ

Εάν γνωρίζετε τα δεδομένα, ποιες αεροπορικές εταιρείες τείνουν να οδηγούν τους ανθρώπους στους προορισμούς τους εγκαίρως, κ.λπ., μπορείτε να πάρετε μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση όταν επιλέγετε πτήσεις στο μέλλον.

Κάρτα ασφαλείας σε αεροπλάνο

Θα θέλετε επίσης κατεβάστε την εφαρμογή για την αεροπορική εταιρεία που θα πετάξετε με κατά τη διάρκεια των επερχόμενων ταξιδιών για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τις ώρες άφιξης του αεροπλάνου, τυχόν καθυστερήσεις, κ.λπ. Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες στην παλάμη του χεριού σας, μπορείτε να μάθετε πιο εύκολα τι να περιμένετε την ημέρα του ταξιδιού σας. Μπορεί επίσης να είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε αλλαγές πτήσης, εάν τα πράγματα καθυστερήσουν σημαντικά ή ακυρωθούν.

Εάν έχετε καθυστερήσεις, προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο αναμονής για να συνεχίσετε να κάνετε αυτές τις άλλες πτήσεις σε περίπτωση που η πρώτη σας πτήση καθυστερήσει.

Και μπορεί να μην είναι κακή ιδέα να κοιτάξετε και να δείτε ποιες εναλλακτικές πτήσεις θα μπορούσαν ακόμα να σας φέρουν εκεί που πρέπει, για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να έχετε εφεδρικό σχέδιο στο μυαλό.

Αναμνηστικό αεροπλάνο της Disney

Για να δω Συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας, κάντε κλικ εδώ. Και φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα ταξιδιωτικά νέα, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα ταξίδια!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, που ταξινομούνται με βάση τα παράπονα πελατών.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι σας ανησυχεί όταν πρόκειται για επερχόμενες πτήσεις; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment