Μια ματιά στις πολιτικές δοκιμών και εμβολιασμού για τον COVID-19 για ΚΑΘΕ μεγάλη γραμμή κρουαζιέρας

Ο κλάδος των γραμμών κρουαζιέρας έχει σίγουρα τεθεί σε κατάσταση αναταραχής από την πανδημία COVID-19.

Η Disney Wish έδεσε στο Castaway Cay

Οι αερομεταφορείς έπρεπε να μεταμορφώσουν πλήρως τις διαδικασίες λειτουργίας τους ώστε να ακολουθούν τις διεθνείς οδηγίες υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης εμβολιασμού των επιβατών, αρνητικών τεστ για τον ιό πριν από την επιβίβαση ή και των δύο. Με μερικές σημαντικές γραμμές κρουαζιέρας εκεί έξω, μπορεί να αναρωτιέστε ποια έχει πολιτικές για τον COVID που λειτουργούν για εσάς. Κάναμε τη βαριά ανύψωση και σας φέρνουμε ένα επισκόπηση των πολιτικών COVID-19 για κάθε μεγάλη γραμμή κρουαζιέρας!

Όσον αφορά την επιλογή της γραμμής κρουαζιέρας με την οποία θα πλεύσετε, υπάρχουν ακόμη περισσότεροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις μέρες από ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τερμάτισαν το πρόγραμμα παρακολούθησης κρουαζιέρας COVID-19εξαλείφοντας αποτελεσματικά κάθε είδους απαίτηση εμβολιασμού ή δοκιμών. Εξαρτάται από κάθε γραμμή κρουαζιέρας για να πραγματοποιήσετε αυτήν την κλήση, άρα μοιραζόμαστε μια επισκόπηση των πολιτικών εμβολιασμού και δοκιμών κατά του COVID-19 κάθε μεγάλης γραμμής κρουαζιέρας.

Castaway Cay

Disney Cruise Line

Ας ξεκινήσουμε με την Disney Cruise Line μιας και είναι αυτή με την οποία έχουμε πρόσφατη προσωπική εμπειρία! Ήμασταν στο πρώτο ταξίδι του νεότερου πλοίου της Disney – το Wish – και έπρεπε να περάσουμε μόνοι μας τη διαδικασία δοκιμής COVID-19. Η τρέχουσα πολιτική της Disney Cruise Line COVID-19 αναφέρει ότι όλοι οι επιλέξιμοι για εμβόλιο επισκέπτες (ηλικίας 5 ετών και άνω) πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως πριν επιβιβαστείτε σε κρουαζιερόπλοιο της Disney και όλοι οι επισκέπτες (ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού) πρέπει να επιδείξουν αποδεικτικό αρνητικού τεστ COVID-19 στον τερματικό σταθμό της κρουαζιέρας.

Διαδικασία επιβίβασης στο Disney Wish

Μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή στο σπίτι πριν κατευθυνθείτε στο τερματικό, αλλά η Disney έχει επίσης μια τοποθεσία δοκιμών εκεί. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε για τη δοκιμή. Εάν επιλέξετε να κάνετε τεστ στο σπίτι, αφού έχετε αρνητικό αποτέλεσμα στη δοκιμή COVID-19, πρέπει να το κάνετε ανεβάστε το στον λογαριασμό σας στο Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης.

Επιβίβαση στο Disney Wish

Το Safe Passage είναι ένας ιστότοπος όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανεβάσουν αποδεικτικά εμβολιασμού και όλοι οι επισκέπτες που πληρούν τα κριτήρια για εμβόλιο θα πρέπει να ανεβάσουν τα αποτελέσματά τους.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις διαδικασίες δοκιμών για COVID-19 της Disney Cruise Line

Καρναβάλι

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα για το καρναβάλι, υπάρχουν ορισμένες οδηγίες υγείας και ασφάλειας που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αποπλεύσετε. Οι εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται να κάνουν τεστ COVID-19 πριν επιβιβαστούν σε κρουαζιέρες διάρκειας πέντε ημερών ή λιγότερο. Θα εξακολουθεί να απαιτεί δοκιμές πριν από την κρουαζιέρα για ιστιοπλοΐα που διαρκούν περισσότερο από έξι νύχτες, αλλά αυτό μπορεί να γίνει εντός τριών ημερών από την αναχώρηση.

©Καρναβάλι

Το Carnival δεν παρέχει πλέον καμία δοκιμή στον τερματικό σταθμό για μη εμβολιασμένους επισκέπτες και όλα αυτά Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες ηλικίας 2 ετών και άνω πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος είτε για ένα εργαστηριακά χορηγούμενο είτε υπό επίβλεψη αυτο-χορηγούμενο τεστ αντιγόνου COVID εντός τριών ημερών από την επιβίβαση.

©Καρναβάλι

Επιπροσθέτως, Οι επισκέπτες πρέπει να προσκομίσουν πρωτότυπο αρχείο εμβολιασμού που έχει εκδοθεί από την υγειονομική αρχή της χώρας (δηλαδή, την κάρτα εμβολιασμού του CDC των ΗΠΑ). Είναι επίσης αποδεκτό ένα ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19, ένα αρχείο εμβολιασμού κατά του COVID-19 από πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και ένα προσωπικό ηλεκτρονικό αρχείο υγείας ή αρχείο κυβερνητικού συστήματος πληροφοριών ανοσοποίησης. Ωστόσο, πρέπει να είναι τα πρωτότυπα έγγραφα, καθώς τα αντίγραφα δεν θα γίνονται δεκτά.

Βασιλική Καραϊβική

Για οποιαδήποτε κρουαζιέρα στην Royal Caribbean, μπορεί να έχετε στο μέλλον, θα πρέπει να το σημειώσετε όλοι οι επισκέπτες της Royal Caribbean ηλικίας 12 ετών και άνω πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού κατά του COVID-19 με την τελική δόση να χορηγείται τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από τον απόπλου. Τα παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν για κρουαζιέρα.

©Royal Caribbean

Ωστόσο, η Royal Caribbean μόλις ενημέρωσε την πολιτική της και δεν θα απαιτεί πλέον από τους εμβολιασμένους επισκέπτες να υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19 πριν από την επιβίβαση σε κρουαζιέρες που είναι λιγότερες από 6 διανυκτερεύσεις. Η γραμμή κρουαζιέρας θα εξακολουθούν να απαιτούν εξετάσεις για μη εμβολιασμένους επισκέπτες σε όλα τα ταξίδιακαι για εμβολιασμένους επισκέπτες σε ταξίδια 6 διανυκτερεύσεων και άνω. Αυτή η πολιτική θα τεθεί σε ισχύ από την αρχή 8 Αυγούστου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την Ενημέρωση Πολιτικής Royal Caribbean

Νορβηγός

Η Norwegian Cruise Line εξακολουθεί να το απαιτεί όλοι οι επισκέπτες ηλικίας δώδεκα και άνω πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση για να επιβιβαστείτε. Σύμφωνα με τη γραμμή κρουαζιέρας, είναι ευθύνη του επισκέπτη να γνωρίζει τυχόν τοπικά πρωτόκολλα ή/και ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν στους προορισμούς που επισκέπτονται τη στιγμή του απόπλου.

©Norwegian Cruise Lines

Επιπροσθέτως, όλοι οι εμβολιασμένοι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω, πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αντιγόνου COVID-19 ή PCR πραγματοποιούνται εντός 2 ημερών από την ημερομηνία επιβίβασης για κρουαζιέρες που προέρχονται από λιμάνι των ΗΠΑ ή του Καναδά και εντός 3 ημερών από την ημερομηνία επιβίβασης για κρουαζιέρες που προέρχονται από οποιοδήποτε άλλο λιμάνι.

©Norwegian Cruise Lines

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι άτομα που βγαίνουν θετικά εντός 90 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιβίβασής τους εξαιρούνται από το τεστ πριν από την άφιξηαλλά θα πρέπει να προσκομίσετε ένα έγγραφο ανάκτησης COVID-19 από αδειοδοτημένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Virgin Voyages

Η Virgin Voyages ήταν η πρώτη μεγάλη γραμμή κρουαζιέρας καταργήσει τις απαιτήσεις του για τεστ COVID-19 μετά τον τερματισμό του προγράμματος κρουαζιέρας από το CDC. Ανακοινώθηκε ότι Η Virgin Voyages θα καταργήσει την απαίτηση να υποβάλλουν οι επιβάτες τεστ COVID-19 πριν από την επιβίβαση.

©Virgin Voyages

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι Η Virgin απαιτεί το 90% των ναυτικών στις κρουαζιέρες τους να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αν και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων που προορίζονται για μη εμβολιασμένους επισκέπτες. Σε αντίθεση με τη νέα πολιτική της Royal Caribbean, Το Virgin Voyages δεν απαιτεί από τους μη εμβολιασμένους επισκέπτες να κάνουν τεστ COVID-19 πριν από την επιβίβαση.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ενημέρωση πολιτικής της Virgin Voyages

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές και ότι ο ιστότοπος της αντίστοιχης γραμμής κρουαζιέρας θα έχει τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Αναζητούμε πάντα τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα σχέδιά σας, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!

Ο Μίκυ και η Μίνι στο Pirate Night on the Disney Wish!

Σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για κρουαζιέρα Disney; Τα δρομολόγια έχουν ανακοινωθεί για το 2023 και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να ζεις σε ένα κρουαζιερόπλοιο για έξι μήνες, έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες για σένα κι εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση κρουαζιέρας CDC και δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Disney Wish εδώ!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Disney Cruise Line


Έχετε πάει σε κρουαζιέρα από τότε που ξεκίνησε η πανδημία; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment