Μια ματιά στα Σχέδια Διαδικτύου με βάση τον τύπο χρήσης της Disney Cruise Line • Ιστολόγιο The Disney Cruise Line

Η μετάβαση της Disney Cruise Line σε προγράμματα διαδικτύου που βασίζονται στον τύπο χρήσης σε ανά megabyte (MB) έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μια επισκόπηση των σχεδίων, τις σκέψεις μου και θα απαντήσω σε μερικές από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τύπο χρήσης των προσφορών Διαδικτύου που βασίζονται σε δύο δρομολόγια στο Disney Wish.

Το καλοκαίρι, το Disney Magic ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε με τη νέα προσφορά, ακολουθούμενο από το Disney Wish, το Disney Fantasy και πιο πρόσφατα το Disney Dream. Το Disney Wonder θα αναβαθμιστεί σύντομα και ενδέχεται να αναβαθμιστεί ανάλογα με το πότε διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Σχέδια Διαδικτύου κρουαζιέρας της Disney

Η Disney Cruise Line προσφέρει πλέον στους επισκέπτες επιλογές Διαδικτύου που ξεκινούν από $12/ημέρα (ένα 24ωρο). Η νέα προσφορά Διαδικτύου βασίζεται στον τύπο χρήσης έναντι ενός μετρημένου προγράμματος δεδομένων, όπως ένα πρόγραμμα 1 GB. Οι βαθμίδες συσκευασίας είναι Μείνε συνδεδεμένος, Basic Surfκαι Premium Surf. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν a-la-carte ή το πλήρες ταξίδι, καθώς και να επιλέξουν τον αριθμό των ταυτόχρονων συσκευών. Για τις πιο ενημερωμένες τιμές, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται όταν βρίσκεστε στο πλοίο.

Μείνε συνδεδεμένος

Μείνετε συνδεδεμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πιο προσιτό πρόγραμμα Διαδικτύου μας. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε:

 • Δημοσιεύστε κείμενο και φωτογραφίες σε δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές όπως Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Linkedln και Tumblr

ο Μείνε συνδεδεμένος σχέδιο δεν υποστήριξη πλοήγησης στο διαδίκτυο, πρόσβαση σε email ή ροή βίντεο

DCL Wish Internet Packages 2022 Μείνετε συνδεδεμένοι

Basic Surf

Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Stay Connected – συν, πλήρη πρόσβαση στον ιστό. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε:

 • Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, διαβάστε τις ειδήσεις, ελέγξτε τον καιρό και επισκεφτείτε τους άλλους αγαπημένους σας ιστότοπους
 • Αποστολή και λήψη email
 • Δημοσιεύστε κείμενο και φωτογραφίες σε δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές όπως Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Linkedln και Tumblr
 • Πραγματοποιήστε ηχητικές κλήσεις

ο Βασικό σχέδιο Surf δεν υποστηρίζει πλατφόρμες ροής βίντεο μεγάλης μορφής όπως το Netfilx και το Hulu.

DCL Wish Internet Packages 2022 Basic Surf

Premium Surf

Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης και πρόσβαση σε πλατφόρμες μουσικής όπως το Pandora, το Spotify και το Apple Music – καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Basic Surf. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε:

 • Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης
 • Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις σε πλατφόρμες FaceTime, Zoom και άλλα
 • Ακούστε τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ροής μουσικής όπως το Pandora, το Spotify και το Apple Music
 • Προβολή σύντομης φόρμας σε πλατφόρμες όπως το YouTube, το Snapchat και το TikTok
 • Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, διαβάστε τις ειδήσεις, ελέγξτε τον καιρό και επισκεφτείτε τους άλλους αγαπημένους σας ιστότοπους
 • Αποστολή και λήψη email
 • Δημοσιεύστε κείμενο και φωτογραφίες σε δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές όπως Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Linkedln και Tumblr

ο Το πρόγραμμα Premium Surf δεν το κάνει υποστηρίζει πλατφόρμες ροής βίντεο μεγάλης μορφής όπως το Netfilx και το Hulu.

DCL Wish Internet Packages 2022 Premium Surf

Διακοπές κρουαζιέρας με δωρεάν internet

Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες χαλάρωσης και αποκτήστε πρόσβαση στην καθαρή ευδαιμονία χωρίς διαδικτυακούς περισπασμούς. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε:

 • Αποκοιμηθείτε διαβάζοντας ένα βιβλίο σε μια ξαπλώστρα χωρίς την απόσπαση της προσοχής των email και των ενημερώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Αφήστε το τηλέφωνό σας στην καμπίνα σας και κάντε πάρτι σαν να ήταν το 1999*

Σημείωση: *Αυτό το σχέδιο υποστηρίζει τη μακροπρόθεσμη παραμονή του τηλεφώνου σας στην καμπίνα σας, καθώς δεν υπάρχουν μηχανές πλοήγησης χαρτιού – πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

DCL Wish Internet Packages 2022 Δωρεάν κρουαζιέρα Διακοπές στο Διαδίκτυο

Επιλογές αγοράς προγράμματος Disney Cruise Internet

Όταν επιλέγετε μια βαθμίδα προγράμματος, σας παρουσιάζεται μια τιμή ταξιδιού ανά κρουαζιέρα ή τιμή a-la-carte 24 ωρών. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ταυτόχρονος συσκευές που θέλετε να συνδέσετε χρησιμοποιώντας το επιλεγμένο σχέδιο. Περισσότερα για αυτό αργότερα, αλλά μπορείτε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από το πρόγραμμα σε πολλές συσκευές, η επιλογή συσκευής περιορίζεται προς το παρόν μόνο στην ταυτόχρονη χρήση της συσκευής.

DCL Wish Internet Packages 2022 Premium Surf Options 5Night

Μόλις επιλέξετε ένα πρόγραμμα, διάρκεια και συσκευές, θα μεταβείτε σε μια οθόνη αγοράς.

Σχεδόν αμέσως αφού κάνετε κλικ στην Αγορά, θα ανακατευθυνθείτε σε μια συνδεδεμένη σελίδα όπου μπορείτε να δείτε τη βαθμίδα σας και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

DCL Wish Internet Packages 2022 Συνδεδεμένα

Διαδικασία Αγοράς Σχεδίου Διαδικτύου Cruise της Disney

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αγοράς εκκινώντας την εφαρμογή Disney Cruise Navigator, επιλέγοντας την καρτέλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και κάνοντας κλικ στην επιλογή Σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το onboardicafe.com όταν είστε συνδεδεμένοι στο DCL-GUEST. Λάβετε υπόψη ότι ο σύνδεσμος λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο WiFi του πλοίου.

DCL Navigator App Περισσότερες επιλογές

Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία εγγραφής και αγοράς ενός προγράμματος διαδικτύου της Disney Cruise Line.

Οι σκέψεις μου για τα σχέδια του Διαδικτύου

Η επιθυμία ή η αναγκαιότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε διακοπές, ειδικά σε διακοπές κρουαζιέρας, είναι ΥΠΕΡΒΑΘΜΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΤΙΚΗ και εξαρτάται από διάφορους εξωτερικούς και προσωπικούς παράγοντες. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν διακοπές και αποσυνδέονται, κάποιοι θέλουν να παραμείνουν προσβάσιμοι από τους φίλους και την οικογένειά τους στο σπίτι, κάποιοι θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έπειτα, υπάρχουν κάποιοι, είτε τους αρέσουν είτε όχι, που έχουν ευθύνες που απαιτούν τη σύνδεση στο διαδίκτυο για εργασία ή σχολείο. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα σχέδια για να ικανοποιήσουν όλους, από NO INTERNET έως Premium Surf.

Προτού μοιραστώ τις σκέψεις μου για τα νέα προγράμματα Διαδικτύου, είναι επιτακτική ανάγκη να αναφέρω ότι και στις δύο κρουαζιέρες χρησιμοποίησα το premium surf tier – ΔΕΝ δοκίμασα να παραμείνω συνδεδεμένος ή τις Βασικές προσφορές. Επιπλέον, μου παρασχέθηκε το premium επίπεδο surf για τη διάρκεια της κρουαζιέρας βάπτισης στο Disney Wish. Πλήρωσα το σχέδιο για τη διάρκεια του Maiden Voyage.

Χρησιμοποίησα το σχέδιό μου σημαντικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού μου από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δημοσίευση άρθρων σε αυτόν τον ιστότοπο και αρκετό χρόνο σε βιντεοκλήσεις FaceTime. Δεν γνωρίζω κανένα ανώτατο όριο δεδομένων, αλλά το εκχωρημένο εύρος ζώνης είναι περιορισμένο. Αν και δεν υποστηρίζεται βίντεο μεγάλης μορφής από το Hulu και το Netflix, μπόρεσα να μεταδώσω ζωντανή τηλεόραση από τον διακομιστή Plex μου.

Οι ταχύτητες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ως επί το πλείστον ήταν σταθερό και αξιόπιστο για την περίπτωση χρήσης μου. Κατά τη διάρκεια του Maiden Voyage, το Speedtest (ακόμη και το τεστ ταχύτητας από την google) μπλοκαρίστηκε τελικά, οπότε δεν μπόρεσα να παρέχω μια δοκιμή για κάθε μέρα του ταξιδιού 5 νυχτών.

Στο θέμα των πολλαπλών συσκευών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές συσκευές σε ένα μόνο πρόγραμμα συσκευής. Ο περιορισμός αφορά ταυτόχρονες συνδεδεμένες συσκευές. Για παράδειγμα, εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα τηλέφωνο και προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε φορητό υπολογιστή, θα προωθηθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε άλλη συσκευή. Σας δίνεται η επιλογή στη δεύτερη συσκευή να αποσυνδεθείτε από την άλλη συσκευή σας για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στην τρέχουσα συσκευή. Υπάρχει ένα ζήτημα περίπτωσης χρήσης εδώ για όσους μπορεί να χρειαστεί να συνδεθούν στην εργασία ή κάτι συγκεκριμένο που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων. Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να συνδεθείτε με την εργασία ή το σχολείο σε φορητό υπολογιστή και ότι έχετε κάποιο είδος μηχανισμού ελέγχου ταυτότητας στο smartphone σας. Αυτό απαιτεί τεχνικά τη σύνδεση και των δύο συσκευών και τα προγράμματα Διαδικτύου δεν προσφέρουν περίοδο χάριτος για συσκευές. Αν βρεθείτε σε ένα τέτοιο σενάριο, κάντε την εργασία σας. Δείτε αν υπάρχει εναλλακτική μέθοδος για να συνδεθείτε σε οτιδήποτε χρειάζεστε για να συνδεθείτε χωρίς να έχετε 2 συσκευές στο διαδίκτυο. Δεν είμαι σίγουρος πώς λειτουργεί σε φορητό υπολογιστή με Windows, αλλά από την εμπειρία μου μπορείτε να αντιστρέψετε τη σύνδεση με συσκευές Apple. Συνδέστε μια συσκευή iOS μέσω USB σε φορητό υπολογιστή Apple και η συσκευή iOS θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο από τον φορητό υπολογιστή με αποτέλεσμα να συνδεθούν και οι δύο συσκευές.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα προγράμματα Διαδικτύου, η νέα υπηρεσία προέρχεται από το SES και από την πρώιμη ανατροφοδότηση από τους επισκέπτες του Disney Magic, και την εμπειρία μου στις Μπαχάμες στο Disney Wish, η κυκλοφορία δρομολογείται μέσω του SES στο Μέριλαντ, καθιστώντας το λίγο λιγότερο περίπλοκο για όσους ενδέχεται να έχουν εταιρικά δίκτυα που μπλοκάρουν συνδέσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

DCL Wish Internet Packages 2022 SES Data Center

Το σχέδιο διάρκειας ταξιδιού είναι εξαιρετικό για την απλότητα και συνοδεύεται από έκπτωση. Για παράδειγμα, η τιμή 24 ωρών για το premium ήταν 36 $, η τιμή ταξιδιού για 5 διανυκτερεύσεις ήταν 150 $, μειώνοντας το κόστος στα 30 $/ημέρα.

Ωστόσο, η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να μην είναι η καλύτερη τιμή με βάση την περίπτωση χρήσης και το δρομολόγιο. Ίσως αξίζει να εξετάσετε διάφορες επιλογές από το μενού a-la-carte – θυμηθείτε ότι είναι καλές για ένα 24ωρο, όχι για μια ημερολογιακή ημέρα. Ίσως η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ό,τι χρειάζεστε μια ημέρα λιμένα, την επόμενη μέρα του λιμανιού έχετε πρόσβαση σε wifi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στη θύρα και αποφασίσετε να πάτε χωρίς σχέδιο, αλλά μια μέρα στη θάλασσα πρέπει να εργαστείτε, επομένως επιλέγετε premium βαθμίδα.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου και στα δύο δρομολόγια, δεν βίωσα ποτέ μια χρονική περίοδο όπου δεν υπήρχε υπηρεσία Διαδικτύου λόγω προβλημάτων δορυφορικής συνδεσιμότητας. Αυτό δεν ισχύει από όσους μίλησα και οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα σχέδια το καλοκαίρι του 2022 στο Magic στην Ευρώπη. Αν και, η Disney Cruise Line δηλώνει, “Η τεχνολογία που εμπλέκεται και η δορυφορική συνδεσιμότητα, η ενσωματωμένη υπηρεσία Διαδικτύου μπορεί να είναι πιο αργή από ό,τι ίσως έχετε συνηθίσει και μπορεί να διακόπτεται ή να μην είναι διαθέσιμη κατά καιρούς.” Είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρει επί του πλοίου ημερομηνία που περιλαμβάνει νέο υλικό, επομένως είμαι πρόθυμος να τους δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας εδώ καθώς μαθαίνουν και προσαρμόζουν την προσφορά.

Συνολικά, μου αρέσουν τα νέα σχέδια για το καθαρό γεγονός, δεν είμαι σε χρονόμετρο ή όριο megabyte. Η ελευθερία που έρχεται με το να γνωρίζω ότι δεν θα χαραμίσει την κατανομή ενός σχεδίου δεδομένων και ότι δεν μεριμνώ για τη χρήση, δεν απενεργοποιώ τις εργασίες στο παρασκήνιο και τις αυτόματες ενημερώσεις μεταξύ άλλων στις συσκευές μου είναι από μόνη της αναζωογονητική. Στην περίπτωση χρήσης μου, τα νέα προγράμματα τύπου χρήσης Διαδικτύου αποτελούν σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα προγράμματα που έχουν εκχωρηθεί megabyte.

Προς το παρόν, η Disney Cruise Line δεν έχει κάνει ακόμη δημόσιες ανακοινώσεις ή δεν έχει ενημερώσει τον ιστότοπό της ώστε να αντικατοπτρίζει οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές – επί του παρόντος εξακολουθούν να αναφέρονται στο Connect@Sea σε αυτήν τη σελίδα. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει μόλις αναβαθμιστεί το Disney Wonder.

Έχετε δοκιμάσει τα νέα πακέτα Διαδικτύου σε μια κρουαζιέρα της Disney; Πείτε μας τη γνώμη σας για την αναθεωρημένη προσφορά στα σχόλια.

Leave a Comment