Μην κάνετε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ στο Disney World αυτό το φθινόπωρο

Εάν προσπαθείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο Disney World, μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο στο δρόμο σας… Σύστημα κρατήσεων Disney Park Pass!

μαγικό βασίλειο

Από τότε που άνοιξαν ξανά τα πάρκα, οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν κρατήσεις για επίσκεψη και μερικές φορές αυτές οι κρατήσεις γίνονται αρκετά γρήγορα. Έχουμε δει στο παρελθόν δημοφιλείς ημερομηνίες ταξιδιού να γεμίζουν μήνες νωρίτερα, και το ίδιο συμβαίνει με μια φαινομενικά τυχαία ημερομηνία αυτό το φθινόπωρο!

Όταν ελέγξαμε τη διαθεσιμότητα του Disney Park Pass, το παρατηρήσαμε Το Magic Kingdom έχει κλείσει πλήρως για εισιτήριο θεματικού πάρκου και επισκέπτες του θερέτρου τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. Αυτή η ημερομηνία μπορεί να φαίνεται περίεργη, αλλά φέτος είναι η γιορτή της Ημέρας του Κολόμβου.

Λάβετε υπόψη ότι έχουμε δει μέρες να γεμίζουν στο παρελθόν και στη συνέχεια να ξαναγεμίζονται, επομένως αυτή η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξει.

©Disney

Τα Σαββατοκύριακα των διακοπών όπως η Ημέρα του Κολόμβου, η Εργατική Ημέρα, η Ημέρα των Προέδρων και τα παρόμοια, τα πάρκα τείνουν να είναι πολύ γεμάτα με επισκέπτες που έχουν επιπλέον λίγες μέρες άδεια στο σχολείο. Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμπου είναι επίσης μια δημοφιλής στιγμή για τις σχολικές περιφέρειες να προγραμματίσουν ένα «φθινοπωρινό διάλειμμα» για τους μαθητέςεπομένως ορισμένα μέρη θα έχουν ακόμη και μια ολόκληρη εβδομάδα δωρεάν.

Πλήθος για την Ημέρα του Κολόμβου από τον κόσμο της Disney το 2021

Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε πλήθη από ό,τι θα περιμένατε συνήθως κατά τη διάρκεια της «εκτός σεζόν» της Disney. Οι χρόνοι αναμονής πιθανότατα θα αυξηθούν επίσης, οπότε θα ήταν καλή ιδέα να πέσει το πάρκο με σχοινί. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε να αγοράσετε το Genie+ για την επίσκεψή σας για να αποφύγετε μερικές από αυτές τις μεγάλες ουρές.

Fall Break Crowds 2021

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η 10η Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία κατά την οποία το Magic Kingdom θα φιλοξενήσει το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween, οπότε το πάρκο θα κλείνει νωρίς εκείνη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες με πάσο πάρκου που έχουν κάνει κράτηση για τις 10 Οκτωβρίου και ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ στο πάρτι θα πρέπει να φύγουν γύρω στις 18:00 (το Magic Kingdom κλείνει ΝΩΡΙΣ τις ημέρες του πάρτι) και δεν θα μπορούν να δουν πυροτεχνήματα στο Magic Kingdom (καθώς το Disney Enchantment δεν το κάνει εκπομπή στις βραδιές του αποκριάτικου πάρτι).

Έτσι, αν είστε ένας από τους επισκέπτες που έκλεισαν ένα πάσο για το πάρκο για εκείνη την ημέρα, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να είναι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!

Mickey Pumpkin

Ωστόσο, αν πρόκειται να επισκεφτείτε το Magic Kingdom στις 10 Οκτωβρίου, υπάρχουν λίγοι τρόποι για να έχετε περισσότερο χρόνο στα πάρκα. Μπορείς αναβάθμιση σε εισιτήριο Park Hopper και κατευθυνθείτε σε ένα πάρκο που παραμένει ανοιχτό αργότερα — ειδικά το EPCOT ή τα Hollywood Studios. Το EPCOT είναι μια ιδιαίτερα σταθερή επιλογή αν θέλετε να δείτε πυροτεχνήματα.

Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween, και μετά θα μπορείτε να μείνετε στο Magic Kingdom μέχρι τα μεσάνυχτα, να κάνετε κόλπα, να παρακολουθήσετε ειδική ψυχαγωγία και να γνωρίσετε σπάνιους χαρακτήρες. Είναι μια έκρηξη!

Χάλογουιν πάρτι στο Magic Kingdom

Ακολουθεί η γενική προειδοποίησή σας εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Magic Kingdom στο τελευταίο μέρος του τρέχοντος έτους: Πρώτα, φροντίστε να κάνετε κράτηση για το Park Pass σας πολύ εκ των προτέρων. Εάν δεν το κάνετε, θα μπορούσατε να καταλήξετε να κολλήσετε σε άλλα πάρκα, εάν τα πάρκα της επιλογής σας έχουν γεμίσει τις ημερομηνίες που θέλετε να πάτε. Εάν μια ημερομηνία γεμίσει, φροντίστε να ελέγξετε ξανά και να δείτε εάν η διαθεσιμότητα αλλάζει αργότερα.

Δεύτερος, ελέγξτε ξανά αυτές τις ημερομηνίες όταν κάνετε κράτηση για τα πάσο του πάρκου σας και βεβαιωθείτε ότι δεν επισκέπτεστε το Χάλοουιν ή το χριστουγεννιάτικο πάρτι! Εάν δεν συνειδητοποιείτε ότι έχετε χρονομετρήσει την επίσκεψή σας στο Magic Kingdom για μια ημερομηνία κατά την οποία γίνεται ένα πάρτι και το πάρκο κλείνει νωρίς, θα πρέπει να φύγετε από το πάρκο νωρίς και δεν θα έχετε μια “γεμάτη” εμπειρία. μέρα εκεί.

μαγικό βασίλειο

Τα πάρτι γίνονται πολλές νύχτες την εβδομάδα από τον Αύγουστο-Δεκέμβριο (από το Halloween έως τα Χριστούγεννα), οπότε να είστε σε επιφυλακή!

Για περισσότερες συμβουλές προγραμματισμού, κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη τη σελίδα μας σχετικά με συμβουλές, συμβουλές, λίστες και βίντεο για τον προγραμματισμό του καλύτερου ταξιδιού! Ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για μερικές από τις τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε σοβαρά μετρητά στο ταξίδι σας!

Γιατί προγραμματίζετε λάθος τις διακοπές σας στο Disney World για το 2022 — Κάντε κλικ εδώ!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Επισκέπτεστε το Disney World αυτό το φθινόπωρο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment