Μην αφήνετε την Disney να σας πιάσει με έκπληξη: Προσέξτε για 11 ΚΛΕΙΣΜΑΤΑ

Την περασμένη εβδομάδα, η Disney κυκλοφόρησε ΠΟΛΛΑ ειδήσεις σχετικά με τις αλλαγές που ενδέχεται να έρθουν στα Πάρκα της Disney. Από καινούργιο Κακάο, Encantoκαι με θέμα κακούς στο Magic Kingdom σε μια πλήρη αναμόρφωση του DinoLand USA στο Animal Kingdom της Disney, οι ανακοινώσεις ήταν πολλές!

Ποιες αλλαγές είναι στον ορίζοντα;

Πολλά από τα σχέδια της Disney είναι απλώς έννοιες αυτή τη στιγμή, και οι αλλαγές είναι ακόμη μακριά στο μέλλον. Τι μπορείτε λοιπόν να περιμένετε να δείτε στα πάρκα αυτή τη στιγμή; Σας βοηθάμε να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για αυτό τώρα, φέρνοντάς σας μια λίστα με τι πρόκειται να είναι ΚΛΕΙΣΤΟ στο Disney World από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Οι βόλτες, οι παραστάσεις, τα αξιοθέατα και πολλά άλλα δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμα αυτήν την εβδομάδα.

Κλείσιμο Magic Kingdom

Walt Disney World Railroad

Το Walt Disney World Railroad θα συνεχίσει το επί χρόνια κλείσιμο μέχρι αυτή την επόμενη εβδομάδα. Η Disney δεν έχει δώσει ακόμα ενημέρωση για το πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά το αξιοθέατοαν και μερικά από τα κομμάτια εξακολουθούν να λείπουν, οπότε πιθανότατα δεν θα είναι πολύ σύντομα.

Walt Disney World Railroad

Μέρος της σιδηροδρομικής γραμμής έχει διακοπεί λόγω κατασκευής στο Tomorrowland στο TRON: Lightcycle Run coaster, το οποίο πρόκειται να ανοίξει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2023. Είναι πιθανό ότι ο σιδηρόδρομος θα ανοίξει ξανά περίπου εκείνη την εποχή, καθώς η κατασκευή θα ολοκληρωθεί στις εκείνο το σημείο.

Πρόοδος σιδηροδρομικής γραμμής!

Πρόσφατα ακούσαμε τις δοκιμές του τρένου σε αυτό το πάρκο, κάτι που είναι καλό σημάδι ότι η Disney προετοιμάζεται για μια επαναλειτουργία.

Tomorrowland Light & Power Co.

Ένα άλλο θύμα της κατασκευής του TRON: Lightcycle Run ήταν το κατάστημα δώρων Tomorrowland Light & Power Co. στο Space Mountain. Αυτό το κατάστημα δώρων είναι συνήθως ο τρόπος με τον οποίο οι επισκέπτες βγαίνουν από τη βόλτα στο Space Mountain, αλλά καθοδηγούνται να βγουν με διαφορετικό τρόπο καθώς το κατάστημα είναι υπό κατασκευή.

Tomorrowland Light & Power Co.

Όταν περάσαμε από το κατάστημα στο PeopleMover, φαινόταν αρκετά άδειο μέσα, με τα ράφια και άλλα εξαρτήματα να έχουν αφαιρεθεί. Η Light & Power Co. θα μπορούσε επίσης να παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της TRON — Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία έναρξης.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Το Enchanted Tales with Belle είναι ένα αξιοθέατο αναμεμειγμένο με μια συνάντηση και χαιρετισμό χαρακτήρων. Οι επισκέπτες θα μπορούσαν να γνωρίσουν την Belle και να τη βοηθήσουν να πει την ιστορία της Η Πεντάμορφη και το τέρας.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Δυστυχώς, αυτό το αξιοθέατο είναι ακόμα κλειστό αυτή τη στιγμή και Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε θα επιστρέψει.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Μιλώντας για συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων, μια άλλη δημοφιλής τοποθεσία είναι προς το παρόν κλειστή στο Magic Kingdom: Pete’s Silly Sideshow. Αυτό είναι συνήθως όπου μπορείτε να συναντήσετε τη Minnie, τον Goofy, την Daisy και τον Donald με τα ρούχα τους στο τσίρκο, αλλά είναι κλειστό αυτή τη στιγμή.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Η Disney το είπε θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή “τους επόμενους μήνες”, και έδωσαν αυτή την ανακοίνωση πριν από λίγους μήνες. Έτσι, το Silly Sideshow θα μπορούσε να επιστρέψει οποιαδήποτε μέρα τώρα!

Γνωρίστε την Ariel στο Her Grotto

Τέλος για το Magic Kingdom, το Ariel’s Grotto είναι επίσης κλειστό.

Το Grotto του Ariel παραμένει άδειο

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε Μικρή γοργόνα συνάντηση και χαιρετισμός θα ανοίξει ξανά. Αλλά το Under the Sea — Journey of the Little Mermaid (η κοντινή διαδρομή βασίζεται επίσης στην ιστορία της Ariel) είναι ακόμα ανοιχτή!

Δείτε 10 σνακ Magic Kingdom για λιγότερο από $10.

Κλείνουν τα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney

Φανταστική!

Πολλοί θαυμαστές της Disney περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του Fantasmic! Αυτή η νυχτερινή παράσταση, με πρωταγωνιστή τον Μάγο Μίκυ, είναι αγαπημένη στα στούντιο του Χόλιγουντ.

Φανταστικά πανό

Αν και δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία επαναλειτουργίας, η Disney το ανακοίνωσε η παράσταση θα επιστρέψει φέτος, και οι πρόβες των Cast Member έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα μπορούσε να ανοίξει ξανά οποιαδήποτε μέρα τώρα!

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Η αισιοδοξία μας για ένα Fantasmic! Η ημερομηνία επαναλειτουργίας δυστυχώς δεν επεκτείνεται στο Voyage of the Little Mermaid. Αυτή η εκπομπή των Hollywood Studios είναι ακόμα κλειστή και η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε και αν θα ανοίξει ξανά.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Η σιωπή της Disney σχετικά με το θέμα αυτής της εκπομπής μας ανησυχεί λίγο ότι θα μπορούσε να κλείσει οριστικά, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν ακούσουμε ενημερώσεις.

Τα Hollywood Studios θα έχουν Extended Evening Hours φέτος!

Κλείσιμο του ζωικού βασιλείου της Disney

Φτερωτοί φίλοι σε πτήση

Αυτή η εκπομπή του Animal Kingdom έχει να κάνει με τα πουλιά και τον τρόπο με τον οποίο οι εκπαιδευτές στο Disney World συνεργάζονται με τους φτερωτούς φίλους μας.

Φτερωτοί φίλοι σε πτήση

Η παράσταση θα είναι κλειστή μέσα από 24η, αλλά είναι ξανά ανοιχτό από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Από τότε, η παράσταση θα προβάλλεται καθημερινά στις 10:30, 11:30, 13:30, 14:30 και 15:30.

Δείτε νέους στόλους χαρακτήρων στο Animal Kingdom.

Κλείσιμο EPCOT

Canada Far & Wide στο CircleVision 360

Το Canada Far & Wide στο CircleVision 360 είναι κλειστό αυτήν τη στιγμή, καθώς το περίπτερο του EPCOT Food & Wine Festival χρησιμοποιεί τον χώρο.

Καναδάς Μακριά

Το περίπτερο του Appleseed Orchard έχει μια τάρτα με μήλο και μερικά ποτά με γεύση μήλου. Αναμένουμε ότι η κινηματογραφική ατραξιόν θα επιστρέψει μόλις τελειώσει το φεστιβάλ 19 Νοεμβρίου.

The American Adventure Pavilion

Η παράσταση American Adventure Pavilion ενδέχεται να κλείσει προσωρινά από τις 19 Σεπτεμβρίου. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει αυτό το κλείσιμο, αλλά το περίπτερο δεν εμφανίζει ώρες προβολής από εκείνη την ημέρα.

Αμερικανική περιπέτεια

Μέχρι στιγμής, δεν βλέπουμε να αναφέρονται ώρες προβολής μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, επομένως δεν είμαστε σίγουροι πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά εάν κλείσει στις 19. Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες προβολής που λείπουν μπορεί επίσης να είναι πρόβλημα στον ιστότοπο της Disney, επομένως ελέγξτε στο περίπτερο για να δείτε εάν η εκπομπή θα προβάλλεται κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή παράσταση EPCOT από το σπίτι!

Ανακαινίσεις υδάτινου πάρκου Disney

Το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney

Η παραλία Blizzard της Disney είναι προς το παρόν κλειστή, αλλά μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε το Typhoon Lagoon — το ΑΛΛΟ υδάτινο πάρκο της Disney World.

Παραλία Blizzard

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε θα ανοίξει ξανά το Blizzard Beach, αλλά θα είμαστε σε επιφυλακή για ενημερώσεις σχετικά με το πάρκο.

Μάθετε τι συμβαίνει με την κατασκευή Blizzard Beach εδώ.

Αυτή την εβδομάδα, η Disney World έχει επίσης πολλά νέα σνακ και λιχουδιές για να γιορτάσει τον Μήνα της Ισπανικής Κληρονομιάς. Μπορείτε να πάρετε μερικά Birria Tacos στο Sunshine Seasons στο EPCOT, μια Μαργαρίτα καρπούζι στο ABC Commissary στα Hollywood Studios, Encanto cupcake στο Animal Kingdom και πολλά άλλα.

©Disney

Και μην ξεχνάτε ότι και η Disney γιορτάζει το Halloween αυτή τη στιγμή. Αν και το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party έχει εξαντληθεί, μπορείτε ακόμα να βρείτε μερικές λιχουδιές και φωτογραφήσεις στα πάρκα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και ακόμη περισσότερα αποκριάτικα καλούδια έρχονται σύντομα.

Αγαπάμε το Disney Halloween!

Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερα από τα τελευταία νέα από την Disney World.

Δείτε όλα τα νέα της Disney που κυκλοφόρησαν στην έκθεση D23 Expo.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Επισκέπτεστε το Disney World αυτό το φθινόπωρο; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment