Μάθετε πώς να κερδίσετε $20.000(!!) μέσω ενός διαγωνισμού με θέμα την Disney

Θα μπορούσατε να κερδίσετε $20.000! Έχουμε την προσοχή σας; 😆

Σκεφτείτε ότι αυτό θα μπορούσε να κρατήσει 20.000 $ σε αλλαγή;

Ένας επερχόμενος διαγωνισμός έχει σίγουρα τον δικό μας! Εάν είστε πάντα έτοιμοι να εγγραφείτε για το τελευταίο δώρο, κληρώσεις ή διαγωνισμό, έχουμε νέα για εσάς. Στο παρελθόν, έχουμε μοιραστεί πώς μπορείτε γεμίστε τον εαυτό σας με τυρί για να κερδίσετε ένα βραβείο ή κάντε κλικ σε ένα κουμπί για να εισέλθετε σε ένα δώρο (είμαστε πολύ καλοί σε αυτά, btw) και αναζητούμε συνεχώς τρόπους με τους οποίους (και οι αναγνώστες μας) μπορούμε μεγάλη νίκη! Και 20.000$; Ναι…αυτό είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ.

ο Grand Prix UT (UTGP) είναι ένας διαγωνισμός σχεδιασμού που χρηματοδοτείται από την εταιρεία UNIQLO. Πιθανότατα αναγνωρίζετε τη Uniqlo από τα διασκεδαστικά και μοναδικά εμπορεύματά της που προσφέρονται στο κατάστημά της στο Disney Springs (και στο διαδίκτυο και αλλού).

Νέα συλλογή Magic for All Timeless Favorites

Λοιπόν, ο διαγωνισμός της UNIQLO ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους δημιουργώντας ένα σχέδιο T-Shirt. Και το φετινό θέμα; Drumroll, παρακαλώ…Disney, Pixar, Πόλεμος των άστρωνκαι η Marvel! ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!

©UNIQLO

Ναι, είναι σχεδόν σαν να δημιουργήθηκε το φετινό θέμα με όλους εμάς στο μυαλό. Οι νικητές αυτού του διαγωνισμού θα μπορούσαν μεγάλη νίκη. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν εισέλθετε:

  • Οι χαρακτήρες στο σχέδιο μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να εμφανίζονται στην ίδια ταινία ή σειρά
  • Σχέδια Marvel μπορεί να είναι μόνο από τα κόμικς
  • Το βραβείο Grand Prix είναι 20.000 $, τα οποία θα απονεμηθούν σε 1 νικητή για τον καθένα
  • Υπάρχουν επίσης Disney, Pixar, Πόλεμος των άστρων, και τα βραβεία Marvel Design είναι 3.000$ το καθένα
  • Και υπάρχει ένα ειδικό βραβείο 1.000 $ απονεμήθηκαν σε πολλούς νικητές
  • Κορυφαίοι νικητές θα προσκληθεί στις ΗΠΑ για μια ειδική περιοδεία
  • Οι κριτές περιλαμβάνουν επισκέπτες από Disney και UNIQLO

Η περίοδος εισόδου είναι 9 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2022, και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email από Δεκέμβριος 2022 έως Ιανουάριος 2023. Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Καλοκαίρι 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το giveaway ή για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

©UNIQLO

Θέλετε να πάρετε μερικά μοναδικά εμπορεύματα της Disney; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα εμπορεύματα της 50ης επετείου που μπορείτε να αποκτήσετε στο Διαδίκτυο και κάντε κλικ εδώ για να δείτε κάθε ζευγάρι αυτιά Minnie που μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τώρα!

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Γιατί θα πληρώσετε περισσότερα για να κερδίσετε λιγότερα στο Disney World


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment