Μάθετε πριν πάτε Ενημερώσεις: Απαιτήσεις δοκιμών πριν από την κρουαζιέρα Σύντομα θα απομακρυνθούν για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες • Ιστολόγιο The Disney Cruise Line

Η Disney Cruise Line ενημέρωσε τις σελίδες Know Before You Go στις 29 Αυγούστου με μια αλλαγή στις απαιτήσεις πριν από την κρουαζιέρα. Η Disney Cruise Line θα εγκαταλείψει την απαίτηση δοκιμών πριν από την κρουαζιέρα COVID-19 για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα με τα Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Wish και Disney Wonder και από τις 7 Νοεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα. το Disney Magic. Τα αποτελεσματικά δρομολόγια με βάση αυτές τις ημερομηνίες έχουν ως εξής:

Από τις αντίστοιχες ημερομηνίες, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να συμμετέχουν σε τεστ για τον COVID-19 για να αποπλεύσουν. Οι επισκέπτες που ΔΕΝ είναι πλήρως εμβολιασμένοι (ηλικίες 11 ετών και κάτω) πρέπει να συνεχίσουν να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία αρνητικού τεστ COVID-19 που ελήφθησαν μία έως 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Ωστόσο, οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα απαιτείται πλέον να ολοκληρώσουν δεύτερο τεστ στο τερματικό την ημέρα της επιβίβασης.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται στους επισκέπτες σε επερχόμενες κρουαζιέρες


29/08/2022

Κράτηση#:

αγαπητός

Όλοι εμείς στη Disney Cruise Line ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο πλοίο. Επικοινωνούμε με σημαντικές ενημερώσεις στις απαιτήσεις δοκιμών COVID-19 για την ιστιοπλοΐα σας.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανακοινώσαμε ότι από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά, η Disney Cruise Line θα απαιτεί μόνο οι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 κατά τη στιγμή του απόπλου, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Επιπλέον, από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, για τα δρομολόγια των Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy και Disney Wish που αναχωρούν από τις ΗΠΑ, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να συμμετέχουν στις δοκιμές COVID-19. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες (ηλικίας 11 ετών και κάτω) θα πρέπει να υποβάλουν απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκε 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν θα απαιτείται πλέον να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης. Αποδεκτά εμβόλια και πληροφορίες δοκιμών για επισκέπτες ηλικίας 11 ετών και κάτω μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Know Before You Go του DisneyCruise.com.

Απαιτήσεις δοκιμών για τον COVID-19 για ταξίδια Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy και Disney Wish από τις ΗΠΑ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 Καλύμματα προσώπου
Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες (Όλοι οι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω) Δεν απαιτείται δοκιμή. Προαιρετικός
Μη πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες (Ηλικίες 11 ετών και κάτω) Δοκιμή πριν από την επιβίβαση: Δοκιμή COVID-19 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Η δοκιμή πρέπει να είναι μια ταχεία ή εργαστηριακή δοκιμή PCR ή δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT). Ταχείες δοκιμές αντιγόνου δεν γίνονται δεκτές. Προαιρετικό, Συνιστάται ιδιαίτερα

Μεταφορτώστε Αποδεικτικά Εμβολιασμού ή/και Αποτελέσματα Τεστ COVID-19

Για να ταξιδέψουν, όλοι οι επισκέπτες 12 ετών και άνω (που πρέπει να εμβολιαστούν), καθώς και όσοι κάτω των 12 ετών είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να ανεβάσουν την απόδειξη εμβολιασμού στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες πρέπει να ανεβάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής COVID-19 στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Η μεταφόρτωση αυτών των εγγράφων είναι απαραίτητη για ενήλικες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον δικό του λογαριασμό για να παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό ανηλίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παροχής αποδείξεων για το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, επισκεφθείτε την ενότητα Πριν φύγετε από το σπίτι: Μάθετε πριν πάτε.

Μετά τη μεταφόρτωση και έλεγχο των κατάλληλων εγγράφων από το Inspire, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τις λέξεις “Clear to Arrive” ή “Clear to Sail” στην ενότητα Pre-Sail Screening όταν συνδεθούν στον λογαριασμό τους Safe Passage πριν φτάσουν στο λιμάνι.

Συνιστάται επίσης στους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους στο λιμάνι αντίγραφο της απόδειξης εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος COVID-test. Οι επισκέπτες που αποτυγχάνουν να ανεβάσουν τα αποδεικτικά του εμβολιασμού ή/και τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να αρνηθούν την επιβίβαση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή ή την κατάστασή σας στο Safe Passage, επικοινωνήστε με το Inspire Diagnostics στο 877-250-5132.

Ιστιοπλοΐα back-to-back

Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ταξιδεύουν με ιστιοπλοΐα back-to-back θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ COVID-19 μεταξύ των δρομολογίων, το οποίο πληρώνει η Disney Cruise Line.

Προσκεκλημένοι που ανάρρωσαν πρόσφατα από τον COVID-19

Σε ορισμένες περιπτώσεις, άτομα που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19 μπορεί να εξακολουθούν να είναι θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Εάν οι επισκέπτες έχουν βγει θετικοί στον SARS-CoV-2 εντός 11 έως 90 ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους, μπορεί να θεωρηθούν ως «Αποκατάσταση 90 ημερών», με την κατάλληλη τεκμηρίωση και την επακόλουθη έγκριση. Μη πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που θεωρούνται “Ανάρρωστοι 90 ημερών” δεν απαιτείται να συμμετάσχουν σε τεστ για τον COVID-19 κατά τη φάση πριν από την επιβίβαση του ταξιδιού τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται, επισκεφθείτε το Before Leaving Home: Know Before You Go.

Online Check-in

Πρέπει να ολοκληρώσετε το Διαδικτυακό check-in ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από το απόπλου σας. Θα χρειαστεί να υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και να επιλέξετε Ώρα άφιξης στο λιμάνι. Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών του Platinum Castaway Club, θα πρέπει να επιλέξουν ώρα άφιξης στο λιμάνι. Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπονται στον τερματικό σταθμό ή στους χώρους στάθμευσης πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους. Οι επισκέπτες που φτάνουν νωρίς θα κληθούν να επιστρέψουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους και οι επισκέπτες που φτάνουν μετά την προγραμματισμένη ώρα ενδέχεται να καθυστερήσουν και να τους ζητηθεί να περιμένουν πίσω από αυτούς που φτάνουν την προγραμματισμένη ώρα. Το online check-in μπορεί να ολοκληρωθεί ή να τροποποιηθεί έως και μία ημέρα πριν από το απόπλου. Μετά την ολοκλήρωση του Διαδικτυακού check-in, θα λάβετε μια φόρμα άφιξης στο λιμάνι μέσω email. Φέρτε το μαζί σας στο λιμάνι για να επισπεύσετε την άφιξή σας.

Καθώς τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και οι επιχειρησιακές οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές, επισκεφτείτε την ενότητα Know Before You Go του ιστότοπού μας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και απαντήσεις σε πολλές συχνές ερωτήσεις.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy ή Disney Wish από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, μπορούν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 χωρίς ακυρωτικά που επιβάλλονται από την Disney. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης ή τροποποίησης της κράτησής σας. Λάβετε υπόψη ότι τα τέλη αλλαγής και τα τέλη ακύρωσης που επιβάλλονται από τρίτους προμηθευτές, όπως αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, καθώς και η ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα επανέλθουν στον αρχικό τρόπο πληρωμής. Οι τυπικές πολιτικές και οι όροι και οι προϋποθέσεις ακύρωσης ισχύουν για τυχόν αιτήματα ακύρωσης ή τροποποίησης που λαμβάνονται στις ή μετά τις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σύντομα.

Με εκτιμιση,

The Cast and Crew

Disney Cruise Line


Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για πρόσθετες αλλαγές, αλλά αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε και να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες σχετικά με τα email της Disney Cruise Line και τις σελίδες Know Before You Go, ειδικά για την επερχόμενη ιστιοπλοΐα σας, καθώς αυτή παραμένει μια δυναμική κατάσταση.

Leave a Comment