Κόλπο ή θεραπεία με τροφικές αλλεργίες

Teal Pumpkin Project, το οποίο βοηθά να γίνει πιο περιεκτικό το trick-or-treating για όσους έχουν τροφικές αλλεργίες. Σε όλη τη διάρκεια του πάρτι, όλα τα φιλικά προς τις αλλεργίες κόλπα χαρακτηρίζονται από αυτό το γαλαζοπράσινο χρώμα και είναι εύκολο να εντοπιστούν.

Φάρσα ή κέρασμα

Το trick-or-treating συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του Halloween Party, και αν έχετε αλλεργία, ξεκινήστε παίρνοντας μια φιλική προς τις αλλεργίες σακούλα από γαλαζοπράσινο trick-or-treat. Μπορείτε να παραλάβετε την τσάντα σας όταν παραλάβετε το βραχιολάκι σας και να βεβαιωθείτε ότι ζητήσατε την τσάντα φιλική προς την αλλεργία. Αν παραλείψατε να πάρετε την τσάντα σας σε ένα από τα σημεία με το βραχιολάκι, μην ανησυχείτε, απλώς επισκεφτείτε τα δύο κέντρα εξαγοράς αλλεργιών για να παραλάβετε ένα.

Από εκεί, θα κάνετε trick-or-treat κανονικά, υπάρχουν 14 τοποθεσίες σημειωμένες στον χάρτη του πάρτι και επισημαίνονται επίσης αυτοπροσώπως από έναν λαμπερό πυλώνα «treats». Αντί για την παραδοσιακή καραμέλα, οι συμμετέχοντες σε τσάντα από γαλαζοπράσινο θα λάβουν ένα πλαστικό κουπόνι γαλαζιού, το οποίο θα εξαργυρώσετε σε μια από τις τοποθεσίες του κέντρου εξαργύρωσης για καλούδια.

Όταν πλησιάζετε την τοποθεσία, ενημερώστε τα μέλη του Cast ότι σας ξεγελάτε με ένα σακουλάκι γαλαζιού. Παρόλο που τα χρώματα της τσάντας είναι διαφορετικά, οι λαβές είναι οι ίδιες και κάναμε ένα μέλος του Cast που έβαλε κατά λάθος καραμέλα στην τσάντα μας καθώς ανακατεύαμε τη γραμμή. Κάτι άλλο που πρέπει να σημειώσουμε, κατά τη διάρκεια του τελευταίου πάρτι που παρακολουθήσαμε, δύο από τις τοποθεσίες για trick-or-treat δεν είχαν κέρματα όταν φτάσαμε και ενημερωθήκαμε να ενημερώσουμε το κέντρο εξαγοράς αυτές τις πληροφορίες. Συνολικά, το φιλικό προς τις αλλεργίες κόλπο κύλησε κανονικά, μπείτε στην κανονική γραμμή και ειδοποιήστε τα μέλη του Cast.

Ακολουθούν οι τοποθεσίες σε όλο το πάρκο:

Main Street, ΗΠΑ

 • Market Street (έως τις 8 μ.μ.)

Περιπέτεια

 • Μαγεμένο δωμάτιο Tiki
 • Ταβέρνα Tortuga

Χώρα της φαντασίας

 • Το Σπήλαιο του Άριελ
 • Mickey’s PhilharMagic
 • Πινόκιο Village Haus
 • Σιδηροδρομικός Σταθμός

Frontierland

 • Country Bear Jamboree
 • Splash Mountain
 • Αποβάθρα του νησιού Tom Sawyer

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Tomorrowland

 • Καρουζέλ της Προόδου
 • Cosmic Ray’s Starlight Cafe
 • Monsters Inc. Laugh Floor

Τοποθεσίες Κέντρου Εξαγοράς Αλλεργιών

Μόλις συλλέξετε τα νομίσματά σας, απλώς κατευθυνθείτε στα κέντρα εξαργύρωσης για να μαζέψετε τα φιλικά προς τις αλλεργίες σνακ σας. Υπάρχουν δύο τοποθεσίες στο φετινό πάρτι, ένα στην Πλατεία Ελευθερίας και ένα στην Main Street.

Εμπορικό Επιμελητήριο

Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται ακριβώς κοντά στην είσοδο του πάρκου στην Main Street και μπορείτε να την εντοπίσετε λόγω της γαλαζοπράσινης κολοκύθας έξω.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Στην Πλατεία Ελευθερίας, μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία εξαργύρωσης της λιχουδιάς ακριβώς δίπλα στο Hall of Presidents, απλώς ακολουθήστε τις πινακίδες αλλεργίας.

Όταν φτάσετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία, απλώς θα παραδώσετε τα κουπόνια σας σε ένα μέλος του Cast και θα τα εξαργυρώσετε για λιχουδιές φιλικές προς τις αλλεργίες.

Θεραπείες φιλικές προς τις αλλεργίες

Μόλις παραδώσετε τα κουπόνια σας, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές λιχουδιές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Η Disney κάνει εξαιρετική δουλειά στο να παρέχει μια λίστα με όλα τα συστατικά κάθε διαθέσιμης λιχουδιάς, όχι μόνο εμφανίζει μια λίστα συστατικών, αλλά δείχνει μια λίστα με τα κύρια αλλεργιογόνα που ΔΕΝ υπάρχουν σε κάθε διαθέσιμη λιχουδιά.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με αυτά που ήταν διαθέσιμα τη νύχτα που εξαργυρώσαμε τα διακριτικά μας (30 Αυγούστου):

Απολαύστε το Life Cocoa Loco

Enjoy Life Chocolate Bar Dark

Απολαύστε το Life Chocolate Candy Bar

free2be Φλιτζάνια ηλίανθου με μαύρη σοκολάτα

Smarties

Werthers Original Χωρίς ζάχαρη

YumEarth Gummy Bears

YumEarth Lollipops (Κεράσι, ροδάκινο και καρπούζι)

Ρωτήσαμε να δούμε αν είχαν μη διατροφικά είδη και μας είπαν ότι οι χειροτεχνίες είναι κανονικά διαθέσιμες, αλλά ήταν όλες έξω όταν εξαργυρώσαμε τα κουπόνια μας. Απλώς γνωρίζετε ότι η διαθεσιμότητα συγκεκριμένων λιχουδιών υπόκειται σε αλλαγές, αλλά έχουν μεγάλη ποικιλία για διάφορες διαφορετικές αλλεργίες.

Προσωπικά διαπιστώσαμε ότι οι λιχουδιές δεν δόθηκαν σε αναλογία 1-1, ζητήσαμε ένα από όλα, το μέλος του Cast δεν μέτρησε τις μάρκες μας και απλώς μας έδωσε ένα από όλα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα μέλη του Cast ήταν πολύ πιο γενναιόδωρα με αυτά που έδιναν στα παιδιά, έπαιρναν απολύτως περισσότερα από τους ενήλικες που εξαργύρωναν μάρκες.

Ο Mickey’s Not So Scary Halloween Party

Με την επιστροφή πολλών πραγμάτων κατά τη διάρκεια του φετινού Halloween Party, οι ημερομηνίες ξεπουλάνε γρήγορα. Υπάρχουν ακόμα πάρτι αργότερα στη σεζόν του Halloween που δεν έχουν εξαντληθεί, αλλά συνιστούμε να αγοράσετε σύντομα το εισιτήριό σας για να εξασφαλίσετε μία από τις υπόλοιπες ημερομηνίες. Οι ταξιδιωτικοί μας πράκτορες μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε ένα φθινοπωρινό ταξίδι της Disney με μια νύχτα στο Mickey’s Not So Scary Halloween Party.

Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες για το τι να περιμένετε στο φετινό Halloween Party, φροντίστε να δείτε την Πρώτη μας ματιά από το φετινό πάρτι.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • “Είναι Halloween-lo-ween, όλοι! Βγάλτε μια κραυγή. Ουρα, είναι Απόκριες!” Για πρώτη φορά από το 2019, η Disney ανακοίνωσε ότι η…

 • Μπου Μπας

  Το καλοκαίρι δεν είναι ακόμη εδώ, οπότε ξέρετε τι είναι ώρα να μιλήσουμε; Απόκριες….. Πολλοί έχουν ρωτήσει αν…

 • Το Halloween έφτασε στο Disney World και ήμασταν στην πρώτη νύχτα της επιστροφής του Mickey’s Not So Scary…

 • Το Oogie Boogie Bash είναι μια ειδική εκδήλωση με επιπλέον εισιτήρια που πραγματοποιείται επιλεγμένες βραδιές στο Disney California Adventure κατά τη διάρκεια της σεζόν του Halloween. Ο…

Leave a Comment