Κρουαζιέρα στις Μπαχάμες 5 διανυκτερεύσεων από το Πορτ Κανάβεραλ της Φλόριντα (Disney Wish Maiden Voyage) – Στη θάλασσα • Ιστολόγιο The Disney Cruise Line

Ημερολόγιο ταξιδιού, ημέρα πέμπτη. Στη θάλασσα.
5 νυχτερινή κρουαζιέρα στις Μπαχάμες από το Πορτ Κανάβεραλ της Φλόριντα (Maiden Voyage)
18 Ιουλίου 2022

Η τελευταία πλήρης μέρα του Maiden Voyage ξεκίνησε με ένα ελαφρύ πρωινό στην Marceline Market. Μέχρι στιγμής, οι τάρτες πρωινού έχουν κερδίσει τον ύπνο. Σε συνδυασμό με ένα ωραίο μπολ με φρούτα, ήταν ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα.

Ευχηθείτε για πρωινό Marceline Market

Σήμερα δεν είναι τόσο συναρπαστικό, καθώς επιτέλους ήταν μια μέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το Disney Wish. Ωστόσο, υπήρχαν δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την ημέρα. Καθώς βρισκόταν στο δρόμο για την πρώτη δραστηριότητα του προγράμματος, ο Γκούφυ εντοπίστηκε στο πάνω κατάστρωμα να βγάζει φωτογραφίες με τους καλεσμένους και να απολαμβάνει τον υπέροχο καιρό πριν ξεκινήσει η ζέστη για την ημέρα.

Wish Deck 12 Goofy

Η πρώτη εκδήλωση είναι μια από τις πιο ευχάριστες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλο τον στόλο και μια εκδήλωση που πριν από την εκτόξευση του Disney Wish θα γέμιζε τα αίθρια του πλοίου – νομίζω ότι γνωρίζετε ήδη τι είναι, αλλά για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι Jack-Jack’s Diaper Dash, όπου τα μικρότερα κρουαζιερόπλοια συναγωνίζονται μεταξύ τους σε μια παύλα μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

Στο Disney Wish, το Jack-Jack’s Diaper Dash πραγματοποιείται στο Hero Zone στο κατάστρωμα 12, πρύμνη. Η γνώση της τοποθεσίας για την εκδήλωση είναι σημαντική, καθώς υποψιάζομαι ότι μέρος της μαζικής απήχησης του πάνας ήταν η προνομιακή τοποθεσία στο αίθριο των άλλων πλοίων. Τώρα, η εκδήλωση τελείωσε σε ένα είδος αρένας, επομένως οι πιθανότητες να σκοντάψετε τυχαία στο γεγονός ενώ περπατάτε μια μέρα στη θάλασσα είναι ελάχιστες.

https://www.youtube.com/watch?v=4Phc7N_sh5g

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε με το Disney Wish ή με ένα από τα άλλα πλοία, σημειώστε το Jack-Jack’s Diaper Dash ως αγαπημένο στην εφαρμογή Navigator. Αξίζει να το ελέγξετε τουλάχιστον μία φορά, αλλά υποπτεύομαι ότι θα γίνει μια τακτική δραστηριότητα για εσάς σε μελλοντικά δρομολόγια.

Έχουμε ένα τρέξιμο αστείο στην οικογένειά μας ότι κατά κάποιο τρόπο δεν φαίνεται να χάνουμε ποτέ μια συγκεκριμένη σκηνή στο Lion King… Έφτασε στο σημείο να πρέπει να κάνουμε αυτόν τον ελεύθερο χώρο στην κάρτα μπίνγκο κρουαζιέρας. Μια μικρή ιστορία, υπήρχε μια μέρα στη θάλασσα όπου απλώς καθόμασταν δίπλα στην πισίνα και παρακολουθούσαμε ταινίες στο Funnel Vision και για κάποιο λόγο, η αναπαραγωγή του Lion King σταμάτησε περίπου 2 ή 3 συνεχόμενες φορές, κάθε φορά που επαναφέραμε σε λίγο πριν αποχαιρετήστε τον Μουφάσα.

Wish Funnel Vision Lion King

Πραγματικά ήλπιζα ότι η μέρα της θάλασσας θα περιλάμβανε έναν αριθμό από τα κέρατα μετά τις μεσημεριανές ανακοινώσεις. Ωστόσο, μόνο το “When You Wish Upon a Star, Makes No Difference Who You Are” ήταν η μόνη κόρνα που ακούστηκε. Το Mickey Horn ακούγεται καλύτερα όταν βρίσκεστε ακριβώς μπροστά τους στην πισίνα Chip n’ Dale. από αλλού δεν είναι τόσο πολυλογείς. Σε ορισμένα σημεία, ακούγονται off key. Ωστόσο, αρχίζω να πιστεύω ότι όλα αυτά οφείλονται στη θέση των κέρατων και στον τρόπο που τα ηχητικά κύματα αλληλεπιδρούν με την υπερκατασκευή του πλοίου.

Βλέπετε, δεν αστειευόμουν όταν είπα ότι η μέρα θα ήταν κυρίως χαλαρωτική χωρίς πολλά να συμβαίνουν. Μετά το μεσημεριανό γεύμα στο Donald’s Cantina (το οποίο είναι πλέον το ιδανικό μέρος για ένα γρήγορο γεύμα εξυπηρέτησης), ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για το δεύτερο προγραμματισμένο γεγονός της ημέρας, τη σκηνή της Disney The Little Mermaid. Το σχέδιο ήταν να προσπαθήσουμε να καθίσουμε στα δροσερά καθίσματα στο μπαλκόνι στο κατάστρωμα 4, αλλά αυτά ήταν αποκλεισμένα, οπότε βρήκαμε μερικά αξιοπρεπή καθίσματα στο μεσαίο τμήμα του μπαλκονιού. Θα συνιστούσα να δείτε τη Disney The Little Mermaid για πρώτη φορά από το κύριο καθιστικό στο κατάστρωμα 3, καθώς υπήρχαν μερικές προεξοχές στους τοίχους και ακόμη και στην οροφή που ήταν δύσκολο να τις δείτε και να τις εκτιμήσετε.

Η παράσταση δεν είναι η τυπική αναπαράσταση του κλασικού κινουμένων σχεδίων του 1989, όπως συνέβη με το show στα Hollywood Studios της Disney. Η Disney The Little Mermaid είναι εμπνευσμένη από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων και γιορτάζει τη μουσική, τους χαρακτήρες και την ιστορία που επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της παράστασης από μια μπάντα αφηγητών μαζί με κάποια μαγεία χαρτογράφησης προβολής που μετατρέπει το θέατρο σε τοποθεσίες κάτω από τη θάλασσα, όπως το σπήλαιο του Ariel . Ενώ εκτιμώ την απόδοση αφήγησης, το ενδιαφέρον μου καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης αμβλύνθηκε και κυλούσε. Μου άρεσε πολύ τα μουσικά νούμερα υψηλότερης ενέργειας. Αν μπορούσα να διαλέξω μόνο μία εκπομπή στο Disney Wish, θα πήγαινα να δω το Seas the Adventure, και αφού είμαι ειλικρινής εδώ, η σκηνή Princess and Frog πρέπει να μετατραπεί σε πλήρη παραγωγή για ένα από τα επόμενα πλοία.

Συνειδητοποιώ ότι είναι επιπλέον δουλειά για το καστ και το συνεργείο των παρασκηνίων του The Walt Disney Theatre, αλλά δεν μπορώ να σας πω πόσο εκτιμούμε τις ματινέ προβολές των παραστάσεων. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωραίο την τελευταία νύχτα της κρουαζιέρας, όταν αναπόφευκτα πρέπει να αρχίσετε να μαζεύετε αυτές τις βαλίτσες.

Μετά την παράσταση ξεναγήθηκα στα δωμάτια Little Mermaid του φίλου μας που είναι δωμάτια στο επίπεδο του θυρωρείου Oceanview που έχουν θέα στη γέφυρα. Αρχικά, στα χαρτιά, δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε αυτό το δωμάτιο, αλλά το ερωτεύτηκα αμέσως μόλις άνοιξε η πόρτα και είδα την απίστευτη θέα του ωκεανού μπροστά μας. Η Disney θα ήταν δικαιολογημένη να χρεώσει την τρέχουσα τιμή rack για τη σουίτα Tower, εάν η Tower Suite είχε τέτοια θέα.

Όχι μόνο οι διάδρομοι της καμπίνας έχουν μοναδικό θέμα με βάση το πού βρίσκονται στο πλοίο, αλλά διαθέτουν υπέροχα φωτιστικά που κάνουν διασκεδαστικές προβολές στους τοίχους. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υπέροχο φωτιστικό με θέμα Tangled.

Φως διαδρόμου Wish Rapunzel Stateroom

Πριν πάτε για δείπνο, ήρθε η ώρα να μαζέψετε λίγο τα πράγματά σας και να ετοιμάσετε τους φακέλους φιλοδωρήματος. Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί παραδοσιακά το παρεχόμενο σταθερό από το γραφείο της καμπίνας, σας συνιστώ τώρα να φέρετε τις δικές σας κάρτες και φακέλους, καθώς αυτά δεν υπήρχαν από το γραφείο της καμπίνας. Οι ταχυδρομικές κάρτες που ήταν βασικές καμπίνες απουσίαζαν επίσης, αλλά το στυλό ήταν εκεί για να συνοδεύσει το μενού πρωινού της υπηρεσίας δωματίου.

Φάκελοι φιλοδωρήματος ευχών

Το τελευταίο δείπνο ήταν ένα ειδικό μενού για δείπνο Maiden Voyage μετά από 3 διανυκτερεύσεις με το τυπικό μενού περιστροφής και το Pirate.

Δείπνο Wish Maiden Voyage

Το μενού Disney Wish Maiden Voyage ήταν μια επιλογή από τα αγαπημένα των επισκεπτών από όλο τον στόλο.

Χάρη στο matinee show του Little Mermaid, υπήρχε ελεύθερος χρόνος το βράδυ για να απολαύσετε την τελευταία βραδιά εν πλω. Το Rose αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε από το πλήθος για ένα ποτό, καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους περισσότερους να πάρουν ένα ποτό πριν πάνε στο PALO Steakhouse ή στο Enchanté. Όσο κι αν θέλω να αγαπήσω το The Bayou, είναι δυνατό και απασχολημένο. Το έχω δημιουργήσει το αίθριο του Disney Wish, καθώς αυτό φαίνεται να είναι ο χώρος όπου συγκεντρώνονται οι καλεσμένοι. Αξίζει να αφιερώσετε ένα λεπτό για να εξηγήσετε τη συνολική σύνθεση του πληθυσμού των φιλοξενούμενων στο Maiden Voyage – υπήρχαν περίπου 2800 επισκέπτες, κάπου στη γειτονιά των 220 οι επισκέπτες ήταν 18 ετών και κάτω, με περίπου 110 από αυτούς ηλικίας 14 ετών και κάτω. Αυτό άφησε ένα σημαντικό ποσοστό ενηλίκων επιβατών, το οποίο μετατόπισε τη ζήτηση στα σαλόνια και σε άλλους μη νεανικούς χώρους του πλοίου. Θα είναι ενδιαφέρον να ζήσετε ξανά την Ευχή με ένα πιο τυπικό ποσοστό επισκεπτών 18 ετών και κάτω από το οποίο θα μετατοπιστεί η χρήση του χώρου πιο κοντά σε ένα μοντέλο χρήσης που χρησιμοποιείται από την Imagineering κατά τον σχεδιασμό του πλοίου.

Wish The Rose Old Fashioned

Αργότερα, συναντήθηκα με μερικούς φίλους κοντά στη σκάλα του καταστρώματος 5 στο Grand Hall, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το τέλειο σημείο για αυτοσχέδιες συναντήσεις χαρακτήρων και χαιρετισμούς.

Το Disney Wish περιλαμβάνει τους Fairytale Players, στην προκειμένη περίπτωση τη Lady Lilly και τον Lord Leopold, που εμφανίζονται σε διάφορες στιγμές στο Grand Hall. Κάτω από τα χέρια, οι Fairytale Players είναι μια καταπληκτική πτυχή του Disney Wish. Όχι μόνο εκτελούν σεναριακό υλικό όπως το σκετ επιβίβασης, αλλά έχουν την ελευθερία να κάνουν ad lib. Μια μέρα, ζήτησαν ένα μονοσύλλαβο όνομα άντρα και το μετέτρεψαν σε τραγούδι. που μου θύμισε Who’s Line is it Anyway. Είναι εκπληκτικό και αναζωογονητικό το γεγονός ότι αυτή την ημέρα των πάντων IP, η Disney πήρε το ρίσκο και δημιούργησε ένα μοναδικό σύνολο χαρακτήρων για να ζωντανέψει το κάστρο στη θάλασσα.

Disney Wish Grand Hall Lady Lilly Lord Leopold

Η αποψινή ταινία στο Funnel Vision ήταν η Cruella, δεν ήταν πραγματικά μια εύκολη ταινία για να καθίσετε και να αρχίσετε να βλέπετε στη μέση.

Disney Wish Funnel Vision Cruella

Ω, κοίτα αυτό — ένα μήνυμα που παραβλέπεται στο Navigator ap!!. Τα μέλη του Platinum Castaway Club (που ήταν ουσιαστικά ολόκληρο το πλοίο) εξακολουθούσαν να προσφέρονται μια επιλογή από σοκολάτες τρούφας, ένα μπουκάλι prosecco ή φρουτιέρα/απόλαυση της φύσης. Πλήρης αποκάλυψη, οι φίλοι είπαν ότι κάλεσαν την υπηρεσία δωματίου και ζήτησαν το δώρο νωρίτερα στην κρουαζιέρα, αλλά κατάλαβα ότι μόλις τηλεφώνησαν ζήτησαν. Το θέμα μου εδώ είναι ότι πιθανότατα δεν θα υπάρχει χαρτί στην καμπίνα σας που θα σας ενημερώνει για αυτό το προνόμιο και ίσως αξίζει να ελέγχετε τη συνομιλία στην εφαρμογή Navigator κατά καιρούς σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε τόσο πολύ το τηλέφωνό σας ή απλά χάσετε μια ειδοποίηση.

Wish Navigator App Platinum Gift Digital Letter

Ημερολόγιο ταξιδιού, ημέρα έκτη. Πρωί αποβίβασης στο Port Canaveral.
5 νυχτερινή κρουαζιέρα στις Μπαχάμες από το Πορτ Κανάβεραλ της Φλόριντα (Maiden Voyage)
19 Ιουλίου 2022

Wish Stateroom Map Port Canaveral 20220719

Επιστροφή στη Φλόριντα, και ώρα για το σπίτι. Έχοντας στο χέρι την έρευνα, ήρθε η ώρα να κατευθυνθούμε στο Grand Hall για γρήγορη αποχώρηση που ξεκίνησε σήμερα το πρωί γύρω στις 7-7:15 π.μ.

Το γρήγορο περπάτημα είναι υπέροχο αν θέλετε ή πρέπει να ξεκινήσετε το πρωί. Το μόνο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα χρειαστεί να πάρετε όλες τις αποσκευές σας μαζί σας και να μην τις τοποθετήσετε έξω από την καμπίνα σας. Ακόμη και με μια σειρά επιβατών να τρέχουν στο διάδρομο για το The Walt Disney Theatre, η γραμμή κινήθηκε γρήγορα και στις 7:30 π.μ. το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο και ήμουν στο δρόμο για το σπίτι.

Disney Wish Port Canaveral Debarkation Day

Έχω ακόμα περισσότερα να μοιραστώ από τις 8 διανυκτερεύσεις μου στο Disney Wish. Ενημερώστε με εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εάν κάτι λείπει από την κάλυψή μου μέχρι σήμερα.

Αναζητάτε μια κρουαζιέρα Disney Wish για κράτηση; Έχουμε δύο επερχόμενα κρουαζιερόπλοια του DCL Blog Group στο Disney Wish, αυτόν τον Νοέμβριο για την πρώτη κρουαζιέρα Very MerryTime του πλοίου και τον επόμενο Οκτώβριο για ένα ταξίδι για το Halloween στην Ανοιχτή Θάλασσα.

Πλήρης κατάλογος καταγραφής ταξιδιού

Leave a Comment