Κρουαζιέρα κατά την περίοδο των τυφώνων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είναι ακόμα εποχή τυφώνων στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και αυτές οι καταιγίδες μπορούν σίγουρα να επηρεάσουν τις διακοπές σας στην Disney.

Disney Wish

Έχουμε δει τυφώνες να επηρεάζουν τα πράγματα στο Disney World στο παρελθόν, και μάλιστα ήταν τόσο κακοί που έκλεισαν τα πάρκα για μια ή δύο μέρες. Ενώ η Disney World είναι εξαιρετικά προετοιμασμένη για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, υπάρχει ένας άλλος τύπος διακοπών για τον οποίο μπορεί να ανησυχείτε — Κρουαζιέρες Disney ή κρουαζιέρες γενικά. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για πώς οι κρουαζιέρες μπορούν να επηρεαστούν από τυφώνες.

Κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων

Ίσως πιστεύετε ότι δεν είναι ασφαλές να κάνετε κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Οι τυφώνες είναι πολύ καλά παρακολουθημένος και ερευνήσατε, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται απλά στο μπλε ενώ βρίσκεστε σε κρουαζιέρα. Οι μετεωρολόγοι τα γνωρίζουν πολύ εκ των προτέρων και συνήθως μπορούν προβλέψει τη γενική διαδρομή μιας καταιγίδας.

Disney Magic

Τα καλά νέα είναι Είναι πολύ απλό για τα κρουαζιερόπλοια να αποφύγουν έναν τυφώνα αφού ξέρουν πού θα βρεθούν. Αυτοί μπορούν αναδρομολόγηση το πλοίο για να γυρίσει την καταιγίδα, περίμενε μερικές μέρες για να περάσει η καταιγίδα, ή ακολουθήστε μια εντελώς διαφορετική διαδρομή που δεν πάει κοντά στην καταιγίδα.

Disney Cruise Line

Στην πραγματικότητα, μπορεί να παρατηρήσετε ακόμη και ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες για κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής των τυφώνων (περίπου στα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Οκτωβρίου). Αυτό πιθανώς οφείλεται εν μέρει στο ότι οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει, αλλά λιγότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λόγω της πιθανότητας των τυφώνων.

Castaway Cay (το ιδιωτικό νησί της Disney)

Η κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων είναι γενικά ασφαλής, επειδή οι καπετάνιοι σας δεν πρόκειται να σας ταξιδέψουν ακριβώς στο μάτι της καταιγίδας. Έχουν την τεχνολογία και τις πληροφορίες που τους επιτρέπουν να κάνουν όποιες ενέργειες χρειάζονται για να αποφύγουν έναν τυφώνα.

Επισκόπηση ΚΑΘΕ εστιατορίου κρουαζιέρας της Disney

Θα ακυρωθεί η κρουαζιέρα σας;

Του πολύ σπάνιο για να ακυρωθεί μια κρουαζιέρα λόγω τυφώνα, και αυτό για διάφορους λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει λίγο. Οι γραμμές κρουαζιέρας μπορούν απλά αλλάξτε το δρομολόγιο, τη διαδρομή ή το λιμάνι αναχώρησης για να αποφύγετε μια καταιγίδα αντί να ακυρώσετε μια κρουαζιέρα. Μπορούν επίσης απλά καθυστερήσετε το ταξίδι σας ώστε να μην επηρεαστεί από τον εν λόγω τυφώνα.

Disney Dream

Έτσι, ενώ το ταξίδι σας μπορεί να μην ακυρωθεί, μπορεί σίγουρα θα αλλάξει. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε σε ένα διαφορετικό λιμάνι για να φύγει ή φύγετε λίγες μέρες αργότερα για να συνεχίσετε την κρουαζιέρα σας. Έτσι, αν συμβεί αυτό, θα θελήσετε να δείτε το πολιτικές ακύρωσης ή επαναπρογραμματισμού για την αεροπορική σας εταιρεία, το ξενοδοχείο, την ενοικίαση αυτοκινήτου ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα έχετε που δεν καλύπτεται από τη γραμμή κρουαζιέρας.

Disney Dream

Ωστόσο, Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι κρουαζιέρες μπορούν να ακυρωθούνοπότε να ξέρετε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Σε αυτή την κατάσταση, οι κρουαζιέρες θα συνήθως προσφέρουν στους επισκέπτες πλήρη επιστροφή χρημάτων και μερικές φορές προσφέρετε ακόμη και έκπτωση στην επόμενη κρουαζιέρα σας. Η Disney Cruise Line θα σας επιστρέψει τα χρήματα εάν ακυρωθεί η κρουαζιέρα σας.

Disney Dream

Αλλά θυμηθείτε, εάν αυτό συμβεί, θα πρέπει επίσης να το ελέγξετε τις πολιτικές ακύρωσης για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κ.λπ. γιατί όλα μπορεί να είναι διαφορετικά. Φροντίστε να τα κοιτάξετε εκ των προτέρων! Αυτός είναι επίσης ένας λόγος που μπορεί να θέλετε να πάρετε μερικά ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει να κάνετε μια κρουαζιέρα της Disney

Πολιτικές ακύρωσης

Εάν η Disney Cruise Line ακυρώσει την κρουαζιέρα σας ή καθυστερήσει την κρουαζιέρα σας για περισσότερες από τρεις ημερολογιακές ημέρες (και δεν αποδέχεστε εναλλακτική κρουαζιέρα ή επιλέξετε να μην ταξιδέψετε με καθυστερημένη κρουαζιέρα), μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή πίστωση κρουαζιέρας στέλνοντας email στην Disney Cruise Γραμμή στο [email protected].

Αυτά τα αιτήματα πρέπει να υποβληθούν εντός 90 ημερών από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία απόπλου και πρέπει να περιλαμβάνει αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κρουαζιέρας, απόδειξη και ποσό πληρωμής, καθώς και ειδοποίηση ακύρωσης ή καθυστέρησης.

Castaway Cay

Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε την κρουαζιέρα σας επειδή ανησυχείτε για έναν τυφώνα (που σημαίνει ότι το κάνετε πριν κάτι αλλάξει πραγματικά με την κρουαζιέρα), θα πρέπει να ισχύουν οι συνήθεις πολιτικές ακύρωσης για τη συγκεκριμένη γραμμή κρουαζιέρας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας και μεταβαίνοντας στο Οι κρατήσεις μουμετά επιλέξτε “Τροποποίηση κράτησης.» Από εκεί, μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία απόπλου σας, να επεξεργαστείτε το ταξιδιωτικό σας πάρτι, να τροποποιήσετε την καμπίνα σας ή να ακυρώσετε την κράτησή σας.

Disney Magic

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν χρεώσεις ακύρωσης. Εάν έχετε ήδη πληρώσει πλήρως για την κρουαζιέρα σας, την έχετε κάνει κράτηση με πίστωση μελλοντικής κρουαζιέρας ή την έχετε κάνει κράτηση σε περιορισμένη τιμή ή κατηγορία θυρωρού, συνιστάται να καλέσετε το Κέντρο Επικοινωνίας της Disney Cruise Line στο (800) 951-3532 για βοήθεια .

Εάν έχετε κάνει κράτηση για την κρουαζιέρα σας μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Και, εάν το έχετε κάνει κράτηση μέσω του Disney Vacation Club, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση μελών στο (800) 800-9800 για να κάνετε τροποποιήσεις.

Disney Wish

Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά στο πολιτική ακύρωσης:

©Disney

Λοιπόν, ορίστε το! Αυτό πρέπει να ξέρετε για την κρουαζιέρα κατά την περίοδο των τυφώνων. Θα προτείναμε παρακολουθώντας τον καιρό τριγύρω είναι όπου θα κάνετε κρουαζιέρα πριν την κρουαζιέρα σας απλώς για να παραμείνετε ενήμεροι. Και θυμήσου, Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας σας μπορεί να αλλάξει ή να καθυστερήσουν οι ημερομηνίεςοπότε να το έχετε κατά νου όταν κάνετε κράτηση κατά την περίοδο των τυφώνων.

Θέλετε περισσότερα για τις κρουαζιέρες της Disney; Δείτε περισσότερα για τις κρουαζιέρες της Disney που πλέουν για πρώτη φορά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, το όνομα και το θέμα για το ΝΕΟ πλοίο της Disney Cruise Line και πώς άλλαξε η πολιτική δοκιμών COVID-19 για την Disney Cruise Line.

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα, πληροφορίες και ενημερώσεις της Disney Cruise Line.

Οι καλύτερες στιγμές για να κλείσετε την κρουαζιέρα σας στην Disney

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Disney Cruise Line


Ακυρώθηκε ποτέ η κρουαζιέρα σας στην Disney; Πείτε μας για αυτό στα σχόλια.

Leave a Comment