Κριτική παράδοσης ειδών παντοπωλείου για διακοπές (και καροτσάκι επίσης!) – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Instacart και παρήγγειλα να παραδοθούν τα πράγματα στο δωμάτιό μας ακριβώς πριν από την άφιξή μας και στη συνέχεια τα παραλάβαμε όταν κάναμε check in. Αλλά για τις πιο πρόσφατες διακοπές μας, βρήκα μια εντελώς νέα υπηρεσία μέσω της ομάδας Ear For Every Other Facebook (η οποία υποστηρίζει τρέχουσες και πρώην μέλη του καστ σε ορισμένες από τις νέες και συμπληρωματικές επιχειρήσεις τους).

Γιατί παράδοση παντοπωλείου διακοπών;

Εάν διαβάσετε κάποιο από τα άρθρα μου ή παρακολουθήσετε τα βίντεό μου στο YouTube, δεν θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι κάνω ΠΟΛΛΗ έρευνα πριν πάρω οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τις διακοπές. Το Instacart πάντα με ενοχλούσε με τις χρεώσεις παράδοσης ή τις κυμαινόμενες τιμές, και είχα μερικά προβλήματα με χαμένα ή ακατάλληλα ανταλλαγμένα αντικείμενα που στη συνέχεια πρέπει να τα επισκευάσω ή να τα αντικαταστήσω.

Ενώ μελετούσα το Ear For Every Other, βρήκα αρκετές θετικές κριτικές από το Vacation Grocery Delivery. Και μετά δημοσίευσαν ότι άρχιζαν την ενοικίαση καροτσιών εγκαίρως για το ταξίδι μας. Τα παιδιά μου είναι 6 και 3,5 ετών, επομένως τα θεωρώ γενικά πολύ μεγάλα για καροτσάκια – αλλά ήξερα ότι δεδομένου του στυλ της ολοήμερης περιοδείας μας, το τρίχρονο παιδί πιθανότατα θα χρειαζόταν κάποια βοήθεια αργότερα μέσα στην ημέρα. Και προτιμώ να την κολλήσω σε ένα καρότσι παρά να τη μεταφέρω. Αλλά δεν ήθελα να πετάξω με καρότσι ή να ξοδέψω έναν ΤΟΝΟ λεφτά νοικιάζοντας ένα ως εφεδρικό.

Η ακριβής διαφήμιση που βρήκα με ενέπνευσε να δοκιμάσω αυτήν την ενοικίαση

Η Vacation Grocery Delivery ανακοίνωσε ότι τα καροτσάκια της ήταν 5 $/ημέρα (για ένα μόνο) και η χρέωση παράδοσης αίρεται εάν κάνετε επίσης μια παραγγελία παντοπωλείου. 5 $ την ημέρα! Και ήταν απλώς ένα εύχρηστο Summer 3D Mini (ένα καρότσι ~ 50$ αν το αγοράσετε μόνοι σας). Δεν υπάρχει γιγάντιο δυσκίνητο καροτσάκι για να το μεταφέρετε ως επί το πλείστον εφεδρικό. Θα μας επέτρεπε να ταξιδεύουμε ελαφρά και να κινούμαστε γρήγορα αν χρειαζόταν.

Εμπειρία πριν από τις διακοπές

Έκανα κράτηση για το καρότσι και το παντοπωλείο μου την ίδια μέρα (αλλά είναι δύο ξεχωριστές φόρμες κράτησης).

Η παράδοση ειδών παντοπωλείου σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια ημερομηνία παράδοσης και το θέρετρό σας – μπορείτε να παραδώσετε σε θέρετρα Disney ή Universal ή ξενοδοχεία “Good Neighbor”. Συμφωνείτε να πληρώσετε ένα τέλος αποστολής 25 $. Σημαντική σημείωση: αυτή είναι πραγματικά η μόνη χρέωση που σχετίζεται με ολόκληρη τη διαδικασία. Χωρίς κρυφά έξοδα, χωρίς κρυφά πιο ακριβά αντικείμενα, κ.λπ. Σας επιτρέπει επίσης να προεπιλέξετε μια συμβουλή για το άτομο παράδοσης, σε ποσοστό ή ακριβή αριθμό.

Μέρος της φόρμας παραγγελίας WDW Resort Delivery Grocery

Στη συνέχεια, σας δίνεται ένα μεγάλο πλαίσιο ελεύθερου κειμένου για να πληκτρολογήσετε τη λίστα με τα παντοπωλεία σας. Πραγματικά μου άρεσε πολύ αυτή η δυνατότητα, γιατί αντί να κάνω απλώς κύλιση και να επιλέξω ένα στοιχείο, μπορούσα να πληκτρολογήσω περιγραφές και αποδεκτές αντικαταστάσεις. Aka, «Ένα κουτί 8 μετρητών S’mores Pop-Tarts. Μπορεί να αντικατασταθεί με 8-count Cookies’n’Cream ή Chocolate Fudge” ή “Two 20 fl oz bottles of Diet Dr. Pepper” ή “4 μπανάνες, ιδανικά πλήρως ώριμες”. Αυτή η λίστα είναι επεξεργάσιμη έως και τρεις ημέρες πριν από το ταξίδι σας. Το συμπλήρωσα αρχικά και μετά επέστρεψα και το επεξεργάστηκα αργότερα όταν αποφάσισα τι πραγματικά θέλαμε. Εάν κάνετε μόνο παράδοση ειδών παντοπωλείου, η παραγγελία θα παραδοθεί στις υπηρεσίες bell και θα αποθηκευτεί για εσάς. Εάν κάνετε επίσης κράτηση για ενοικίαση, τότε τα είδη παντοπωλείου θα παραδοθούν μαζί με την ενοικίαση.

Οι τρέχουσες επιλογές ενοικίασης από το Vacation Grocery Delivery

Στη συνέχεια έκλεισα το καρότσι μας. Και πάλι, πολύ εύκολο. Αυτή τη φορά, επιλέγετε αυτό που θέλετε να νοικιάσετε (μονό καρότσι, διπλό καρότσι, ανεμιστήρας κουτιού) και ημερομηνία παράδοσης. Αλλά για ενοικιάσεις πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν χρόνο παράδοσης. Σε αντίθεση με τα είδη παντοπωλείου, παράδοση παντοπωλείου για διακοπές κλίση ρίξτε ένα αντικείμενο με υπηρεσίες καμπάνας. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε ένα παράθυρο διάρκειας μιας ώρας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συναντήσετε τον υπεύθυνο παράδοσης στο κεντρικό λόμπι του θερέτρου σας. Μόλις κάνετε την κράτηση, θα σας στείλουν ένα email όπου θα επιλέξετε ένα παράθυρο παραλαβής 30 λεπτών για να συναντήσετε ξανά τον διανομέα, ώστε να σας πάρει πίσω το ενοικιαζόμενο αντικείμενο.

Εμπειρία παράδοσης

Την ημέρα της άφιξής μας στην Disney, είχαμε ένα πρόγραμμα που ήταν αρκετά φορτωμένο. Η πτήση μας ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 2 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, παίρναμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, κάναμε check-in και έπρεπε να ετοιμαστώ για ένα φανταχτερό δείπνο, ενώ η υπόλοιπη οικογένειά μου πήγαινε στη Ριβιέρα για να περάσουν το βράδυ τους εκεί.

Το Vacation Grocery Delivery μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω μηνύματος κειμένου, ξεκινώντας περίπου 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα παράδοσης. Το αρχικώς επιλεγμένο παράθυρο παράδοσης ήταν 4:15-5:15 και κατέληξε ότι θα φτάναμε στο θέρετρό μας γύρω στις 3:30. Έστειλα μήνυμα για να ενημερώσω τον ντελίβερι στις 3:15 ότι θα φτάναμε σε 15 λεπτά και προσφέρθηκε να μας συναντήσει στο κεντρικό λόμπι καθώς μπαίναμε και πριν πάμε στο δωμάτιό μας. Τέλειος! Μου σώζει μια διαδρομή ή μια βόλτα. Τραβήξαμε κάτω από την τέντα και ήταν εκεί και περίμενε στο προσωρινό πάρκινγκ.

Περπάτησε με ένα καρότσι που είχε δύο σακούλες με παντοπωλεία και το καρότσι. Έκανε ένα γρήγορο demo καροτσιού, με έβαλε να υπογράψω ένα έντυπο απελευθέρωσης για το καρότσι και φύγαμε! Αυτό πήγε ακόμα πιο γρήγορα από ό,τι θα ήταν αν έπρεπε να περιμένουμε τις υπηρεσίες καμπάνας για να ανακτήσουν τα παντοπωλεία ή/και το καρότσι μας όταν φτάσαμε. Με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.

Όλα τα καλούδια μας

Εμπειρία παραλαβής

Είχα επιλέξει ένα παράθυρο επιστροφής 8:32-9:02 π.μ. (κάθε παράθυρο που προσφέρθηκε ήταν 2 λεπτά λοξά από την ώρα/μισή ώρα εκείνη τη στιγμή) την ημέρα της αναχώρησής μας. Είχαμε κρατήσεις 9:45 στο Whispering Canyon Cafe, οπότε θέλαμε να φύγουμε από το δωμάτιο και να το ελέγξουμε πριν τις 9:15.

Έλαβα ένα μήνυμα από τον παραλήπτη στις 8:15 που με ενημέρωσε ότι θα ήταν εκεί γύρω στις 8:45. Τέλειος. Στη συνέχεια, λάβαμε μια ενημέρωση ακριβώς πριν φτάσει. Ο σύζυγός μου μόλις έσκασε το καρότσι στο πορτμπαγκάζ και οδήγησε στο κεντρικό λόμπι στις 8:45. Η παραλαβή ήταν ήδη εκεί. Έλεγξαν το καρότσι για ζημιές και μετά μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε. Πολύ εύκολο – και πάλι, δεν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από ό,τι θα χρειαζόταν να αφήσετε το καρότσι στις υπηρεσίες καμπάνας για να το παραλάβετε αργότερα.

Θεωρητική Σύγκριση Κόστους

Παντοπωλείο

Η παράδοση ειδών παντοπωλείου διακοπών σας χρεώνει με βάση την ακριβή απόδειξη για την πώληση από την Publix. Επιτρέπεται ακόμη και να αγοράσετε την εβδομαδιαία διαφήμιση για να προσαρμόσετε την παραγγελία σας ώστε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις. Και οι αγοραστές τους είναι εκπαιδευμένοι να επωφελούνται από τις πωλήσεις και για λογαριασμό σας. Έτσι, το σύνολο μας για τη σχετικά μικρή παραγγελία μας ήταν 33,76 $. Πήραμε ακόμη και δύο κουτιά Reese’s Puffs αντί για ένα, επειδή ήταν σε εκπτώσεις BOGO. Μετά από φιλοδώρημα 10%, αυτό το σύνολο έφτασε στα 37,14 $.

Πλήρωσα επίσης το κόστος αποστολής των 25 $, το οποίο σε μια μικρή παραγγελία φαίνεται πολύ. Είναι πολλά. Με μια πολύ μεγαλύτερη παραγγελία, αυτό θα έκανε πολύ λιγότερη διαφορά. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την ίδια μικρή παραγγελία, τιμολόγησα την αντίστοιχη παραγγελία στο Instacart. Δεν θα είχα πάρει το κουτί μπόνους με δημητριακά και η παραγγελία συμπεριλαμβανομένων των τελών και του φιλοδωρήματος θα ήταν 57,26 $. Έτσι πλήρωσα 4,88 $ περισσότερα, αλλά πήρα περισσότερα δημητριακά, σιγουριά ότι η παραγγελία μου θα κάλυπτε τις ανάγκες μου και γρήγορη παράδοση. Είμαι απόλυτα σίγουρος με μια μεγαλύτερη παραγγελία, θα εξοικονομούσα χρήματα και έχουν καλύτερη εμπειρία. Το νεκρό σημείο συνήθως συμβαίνει εάν έχετε μια παραγγελία 45 $ ή περισσότερο.

Περιπατητής

Εδώ είναι όπου το κόστος ήταν μια μεγάλη νίκη. Η άλλη εταιρεία καροτσιών από την οποία νοικιάζουμε συνήθως είναι η Scootebug, η οποία είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να παραδώσει και να παραλάβει από τις υπηρεσίες καμπάνας, ώστε να μην χρειάζεται να συναντήσετε την εταιρεία παράδοσης. Οι φθηνότερες επιλογές καροτσιών τους για το μεγάλο Σαββατοκύριακο που χρειαζόμασταν ήταν το Britax Pathway, το οποίο ήταν 37,28 $ συμπεριλαμβανομένου του φόρου. Πραγματικά αυτό δεν είναι κακό έτσι κι αλλιώς, αλλά το καρότσι ήταν λίγο ογκώδες και βαρύ για τις ανάγκες μας. Αντίθετα, πήραμε το Summer 3D mini μας για 15 $, συμπεριλαμβανομένου και του φόρου. Εξοικονόμησε 22,28 $, κάτι περισσότερο από το να αναπληρώσει το ελαφρώς υψηλότερο κόστος του παντοπωλείου.

Γενική εντύπωση

Θα χρησιμοποιούσα ξανά αυτή την υπηρεσία 100%. Το βρήκα μόνος μου μετά από έρευνα, το έκλεισα μόνος μου και το πλήρωσα μόνος μου. Γράφω γι’ αυτό εδώ μόνο γιατί ήταν τόσο θετική εμπειρία που θέλω να τη μοιραστώ με άλλους. Συχνά θα εξοικονομήσει χρήματα σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες παράδοσης ειδών παντοπωλείου, θα εξοικονομήσει πάντα χρήματα σε σύγκριση με άλλες εταιρείες ενοικίασης καροτσιών και φαίνεται να είναι μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, υποστηρίζετε τα σημερινά και τα πρώην μέλη του καστ και αυτή τη νέα υπηρεσία που παρέχουν. Έχουν συνηθίσει να κάνουν τις διακοπές σας μαγικές, και αυτό φαίνεται.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Πολλοί επισκέπτες που μένουν στις καμπίνες του Fort Wilderness Resort ή στις βίλες DVC με κουζίνες θέλουν να απολαύσουν τις ανέσεις του…

  • Τα καρότσια μπορούν να είναι ένα τεράστιο όφελος όταν περιηγείστε στα πάρκα με μικρά παιδιά, όχι μόνο επειδή τους παρέχει μια θέση…

  • Καλή Ημέρα Εικονικών Διακοπών 2021! Πριν μιλήσουμε για τη Disney, υπάρχει μια προφανής ερώτηση: ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας διαμονής…

  • Είμαστε εδώ με μια σειρά από γρήγορες αναρτήσεις, «Disney in a Minute», μικροσκοπικά ψήγματα πληροφοριών που μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα…

Leave a Comment