Κοιτάζοντας μπροστά στο 2023

Κοιτάζοντας μπροστά για το 2023

Καθώς κυκλοφορούν τα πακέτα Walt Disney 2023, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για όλα όσα επιφυλάσσει το 2023 για τον Walt Disney World. Ας δούμε τι θα συμβεί το 2023!

Αλλά πρώτα- Το ποντικοκοκτέιλ μας

Τι θα έχει να προσφέρει το Walt Disney World το 2023; Ας βουτήξουμε.

Tron Lightcycle Powerrun

Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2022, απλά δεν έχει συμβεί ακόμα. Η βόλτα ανακοινώθηκε μαζί με τους Guardians of the Galaxy στην έκθεση D23 Expo το 2017. Κάπως είχαν εγκαταλείψει το Tron για να θέσουν σε λειτουργία το Guardians of the Galaxy αυτή την άνοιξη, καθώς η αναθεώρηση του EPCOT ήταν προτεραιότητα.

Για το αξιοθέατο Tron Lightcycle, μπορείτε να δείτε την πρόοδο από το People Mover. Είναι σίγουρα εκεί έξω καθημερινά, δουλεύουν σκληρά. Στην πραγματικότητα, αρχίζουν να έχουν δοκιμαστικές διαδρομές για τα αυτοκίνητα βόλτας (όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από τα Πάρκα της Disney παραπάνω). Το Magic Kingdom χρειάζεται μια αληθινή βόλτα με συγκίνηση και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι.

Νέα πράγματα στο EPCOT

Στο EPCOT, η κατασκευή δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2024, ωστόσο ελπίζουμε σε κάποια νέα πρόοδο. Καθώς το δούλευαν, άνοιξαν ολοκληρωμένες μερίδες. Οι συνδέσεις, οι υπηρεσίες επισκεπτών και το Club Cool είναι μεταξύ των πραγμάτων που άνοιξαν ξανά πρόσφατα.

Για να μην αναφέρουμε, το Guardians of the Galaxy είναι πλέον ανοιχτό. Όντας η πιο πρόσφατη διαδρομή, αυτό θα φέρει σίγουρα πολλούς επισκέπτες που αναζητούν τη συγκίνηση. Το σουβέρ ανακοινώθηκε στην έκθεση D23 Expo το 2017. Ονομάστηκε το πρώτο “storycoaster” της Disney, η διαδρομή άνοιξε στις 27 Μαΐου 2022.

Round-Up Rodeo BBQ Restaurant

Concept Art Rodeo Roundup BBQ

Στα Hollywood Studios, θα δούμε ένα εστιατόριο με θέμα το Woody. Ανέφεραν ότι θα υπάρχουν χαρακτήρες, αλλά θα υπάρχει ατμόσφαιρα δείπνου-εκπομπής. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για ένα νέο εστιατόριο που σερβίρει τραπέζι στα Hollywood Studios, καθώς τους λείπει το φαγητό. Εκτός από αυτό, η Disney κάνει μπάρμπεκιου πολύ καλά. Έχουμε μεγάλες ελπίδες για αυτό!

Φανταστική!

Fantasmic Show 50η επέτειος

Το Fantasmic! Το Αμφιθέατρο ήταν σκοτεινό για 2 χρόνια, αλλά όχι το 2023. Η Disney δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας: «Το εμβληματικό “Φανταστικό!” στα Hollywood Studios της Disney θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του αργότερα το 2022 με μια νέα σειρά εκπομπών που θα περιλαμβάνει χαρακτήρες της Disney – Mulan, Elsa, Aladdin, Pocahontas και Moana – σε ηρωικές στιγμές, καθώς και νέες τεχνικές βελτιώσεις. Οι επισκέπτες δεν θα θέλουν να χάσουν αυτό το θέαμα σε έναν καμβά από νερό, όπου οι δυνάμεις του καλού και του κακού μάχονται στο όνειρο του Μίκυ. Το πολυτελές, υπαίθριο νυχτερινό μιούζικαλ μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 50 ζωντανούς ερμηνευτές, τεράστια σκηνικά, εκπληκτικά εφέ, ξεσηκωτική μουσική και εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα». . Έριξαν πολλές πληροφορίες για αυτό, εκτός από τις επίσημες ημερομηνίες για το Walt Disney World.

Magic Band+

Έπρεπε να βγει στις αρχές της χρονιάς, ωστόσο γρήγορα το τράβηξαν πίσω. Τα νέα Magicbands υποτίθεται ότι αλληλεπιδρούν με τα 50α αγάλματα, τα πυροτεχνήματα, θα μπορείτε να πείτε «Hey Disney» όπως και το «Hey Siri». Θα έχουν προσαρμόσιμες χρωματικές επιλογές, και αναγνώριση χειρονομιών, που θα χρησιμοποιήσουν τις κινήσεις σας για μια μαγική έκπληξη! Μπορεί να βγουν φέτος, αλλά οι στροφές πιθανότατα θα επιλυθούν μέχρι το 2023.

Akershus και 1900 Park Fare

Περιμένουμε υπομονετικά αυτές τις επιλογές για φαγητό πριγκίπισσας να επιστρέψουν. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους ηθοποιούς να μπουν για να καλύψουν όλες αυτές τις κενές θέσεις. Ανοίγοντας ξανά αυτά τα δύο εστιατόρια θα ανοίξει η διαθεσιμότητα για άλλες γευστικές εμπειρίες της Disney, κάτι που θα ήταν ωραίο. Θέλουμε απλώς τη σούπα φράουλας από το 1900 Park Fare!

Ας ελπίσουμε ότι το 2023 θα είναι η χρονιά μας!

Συμβουλή Mousemom

Boεντάξει αυτές οι διακοπές της Disney νωρίς. Στις 8 Ιουνίου, μπορείτε να ξεκινήσετε τις κρατήσεις για το 2023. Κάνοντας νωρίς κράτηση, θα είστε κλειδωμένοι στις διαθέσιμες τιμές τώρα και τυχόν νέες προσφορές μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε υπάρχον πακέτο, έτσι δεν θα χάσετε ποτέ! Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα Kingdom and Cruise κάνοντας κλικ εδώ για να λάβετε την προσφορά σας χωρίς υποχρέωση!

The post Κοιτώντας μπροστά στο 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο MousekeMoms Blog.

Leave a Comment