Καταστροφή των Φάσεων 5 & 6 του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Ο πρώτος Σιδερένιος Άνθρωπος Η ταινία κυκλοφόρησε το 2008. Τώρα, 14 χρόνια αργότερα, το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί σε μια πρωτοφανή επιτυχία.

©Marvel

Είμαστε, τη στιγμή της συγγραφής, 29 ταινίες και 7 σειρές στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, με τις τελευταίες κυκλοφορίες να είναι Thor: Love and Thunderκαι η σειρά Disney+, Κυρία Μάρβελ. Το MCU έπρεπε να μαζέψει πολλά σπασμένα κομμάτια μετά τα γεγονότα του 2019 Avengers: Endgame, και τώρα ξέρουμε πού οδεύει ο κόσμος για τις επόμενες δύο φάσεις του. Υπήρχαν πολλές ανακοινώσεις της Marvel στο San Diego Comic-Con, οπότε ας δούμε τι θα μπορούσαν να σημαίνουν για το MCU!

Οι τρεις πρώτες φάσεις του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel αποτελούν το The Infinity Saga, με 23 ταινίες που οδηγούν όλες σε μια καταστροφική μάχη μεταξύ των Avengers και του Thanos στο Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame. Η τέταρτη φάση ξεκίνησε με το 2021 WandaVision σειρά, και θα ολοκληρωθεί αργότερα φέτος με Black Panther: Wakanda Forever. Οι Φάσεις 5 και 6 ανακοινώθηκαν επίσης στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και ανακοινώθηκε ότι αυτές οι φάσεις σε συνδυασμό με τη φάση 4 θα συνθέτουν το The Multiverse Saga. Τώρα που οι θαυμαστές της Marvel έχουν μια ιδέα για το πού πηγαίνει το σύμπαν τα επόμενα χρόνια, ας αναλύσουμε αυτές τις φάσεις!

©Marvel

Φάση 4

Απομένουν μόνο 2 έργα στη φάση 4 της Marvel, She-Hulk: Δικηγόροςη οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 17 Αυγούστου 2022 και Black Panther: Wakanda Foreverη οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου 2022. Μετά τα τεράστια γεγονότα του The Infinity Saga, η φάση 4 επικεντρώθηκε στην ανοικοδόμηση και στην εισαγωγή νέων ιδεών.

©Marvel

Το Multiverse εξερευνάται για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση, κυρίως σε Loki, Spider-Man: No Way Homeκαι Ο Doctor Strange στο Multiverse of Madness. Τα υπόλοιπα έργα φαίνεται ότι θα δέσουν ό,τι χαλαρό τέλος δεν έχει αγγίξει από τότε Τέλος παιχνιδιούόπως το πού βρίσκεται ο Bruce Banner She-Hulkκαι μια πολυαναμενόμενη ενημέρωση για το Wakanda in Black Panther: Wakanda Forever. Μετά, περνάει στη φάση 5!

Φάση 5

Αμέσως μετά, θα δούμε πολλά περισσότερα για το πολυσύμπαν και θα αρχίσουμε να χτίζουμε το επόμενο μεγάλο γεγονός της Marvel, τις δύο νέες ταινίες Avengers που ανακοινώθηκαν για τη φάση 6. Η Φάση 5 ξεκινά με Ant-Man and the Wasp: Quantumaniaτο οποίο θα περιλαμβάνει τον Kang the Conqueror, έναν χαρακτήρα που είδαμε μια παραλλαγή του στην 1η σεζόν Λόκικαι ποιος δανείζει το όνομά του στην επερχόμενη ταινία Avengers, Avengers: The Kang Dynasty. Ant-Man and the Wasp: Quantumania κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

©Marvel

Αμέσως μετά Ανθρωπος μυρμήγκιένα Μυστική Εισβολή Η σειρά πρόκειται να προβληθεί στο Disney+ την άνοιξη του 2023. Αυτή η εκπομπή θα δει την επιστροφή της Cobie Smulders ως Maria Hill και πιθανότατα θα πυροδοτήσει γεγονότα που θα οδηγήσουν σε Avengers: Secret Warsη τελευταία ταινία που ανακοινώθηκε για τη φάση 6.

©Marvel

Η επόμενη δόση του Φύλακες του Γαλαξία κινηματογράφος, Guardians of the Galaxy, Vol. 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου 2023. Τους είδαμε πρόσφατα Thor: Love and Thunderκαι ενώ η Marvel δεν έχει δημοσιεύσει πάρα πολλές λεπτομέρειες για την ταινία, φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι ένα αντίο σε μερικούς από αυτούς τους χαρακτήρες.

©Marvel

Ηχώ και η 2η σεζόν του Λόκι έρχονται στη Disney+ το καλοκαίρι του 2023. Ηχώ θα ακολουθήσει η Maya Lopez, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Hawkeye σειρά, και θα μπορούσε ενδεχομένως να περιλαμβάνει μερικούς από τους χαρακτήρες αυτής της σειράς όπως η Kate Bishop και η Yelena Belova.

Λόκι θα συνεχιστεί μετά την πρώτη σεζόν, όπου το φινάλε είδε μια πολύπλευρη έκρηξη και την εισαγωγή του Kang the Conqueror. Αυτή η σεζόν θα είναι πιθανότατα πολύ κρίσιμη για την εξερεύνηση του Multiverse.

©Marvel

Τα Marvels θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου 2023 και θα δει την επιστροφή της Carol Danvers και της Kamala Khan, η οποία μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο MCU Κυρία Μάρβελ. Αυτό πιθανότατα θα έχει επίσης σχέση Μυστική Εισβολή και Avengers: Secret Warsπου ασχολούνται με εξωγήινους στους οποίους γνωρίσαμε Captain Marvel.

Λεπίδα κυκλοφορεί επίσης στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου 2023. Ο Blade εμφανίστηκε σε μια σκηνή μετά την πίστωση Αιώνιοι, οπότε αυτή η ταινία θα μπορούσε ενδεχομένως να τους συμπεριλάβει επίσης!

©Marvel

Υπάρχουν άλλες 3 σειρές που έρχονται στη φάση 5 μετά Blade: Ironheart, Agatha: Coven of Chaos, και Daredevil: Born Again. Σιδερή καρδιά, που θα προβληθεί στο Disney+ το φθινόπωρο του 2023, θα έχει ως επίκεντρο τη Riri Williams, την οποία μόλις είδαμε στο τρέιλερ του Black Panther: Wakanda Forever. Αυτή η εκπομπή πιθανότατα θα ασχολείται με την κληρονομιά του Iron Man και ελπίζουμε να κάνει check-in στα Wakandans!

Agatha: Coven of Chaos θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον χειμώνα του 2023 έως το 2024 και είναι ένα spin-off για τον εμβληματικό κακό από WandaVision! Daredevil: Born Again θα ακολουθήσει τον χαρακτήρα, τον οποίο έχουμε δει σε καμέο Spider-Man: No Way Home και She-Hulk. Θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την άνοιξη του 2024.

©Marvel

Η τέταρτη ταινία Captain America, Captain America: Νέα Παγκόσμια Τάξη θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2024. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία με τον Sam Wilson ως Captain America και πιθανότατα θα δει και την επιστροφή του Bucky Barnes. Με περισσότερες ταινίες Avengers να κυκλοφορούν στη φάση 6, αυτή η ταινία μπορεί να δει και κάποιες ομάδες.

Η τελευταία ταινία της φάσης 5 είναι Κεραυνοί, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2024 και θα έχει ως κέντρο μια ομάδα κακοποιών της Marvel. Ο πιο διάσημος Thunderbolt που έχει κάνει την εμφάνισή του στο MCU είναι ο Baron Zemo, τον οποίο έχουμε δει στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος και Το γεράκι και ο στρατιώτης του χειμώνα. Αυτά για την 5η φάση!

©Marvel

Φάση 6

Η Φάση 6 θα είναι το τέλος του The Multiverse Saga, και θα βγουν έξω με μεγάλη έκρηξη! Θα υπάρξουν 11 έργα στη φάση 6, αλλά μόνο 3 έχουν ανακοινωθεί. Η φάση 6 θα ξεκινήσει με α Οι τέσσερις φανταστικοί ταινία, ένα γκρουπ που ήταν κρίσιμο για τα κόμικς της Marvel εδώ και δεκαετίες, και που, ενώ είχαν πολλές άλλες κινηματογραφικές προσαρμογές, δεν μπήκαν ποτέ στο MCU. Είδαμε μια παραλλαγή του Reed Richards Ο Doctor Strange στο Multiverse of Madness τον οποίο υποδύεται ο John Krasinski, αλλά δεν είναι σαφές αν θα επιστρέψει στον ρόλο για αυτήν την ταινία. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024.

©Marvel

Η Φάση 6 θα κλείσει με 2 νέες ταινίες Avengers, τις πρώτες από τότε Avengers: Endgame. Avengers: The Kang Dynasty θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου 2025 και Avengers: Secret Wars θα βγει λίγους μήνες αργότερα, στις 7 Νοεμβρίου 2025. Φαίνεται ότι αυτές οι δύο ταινίες θα παίξουν παρόμοιο ρόλο στο Multiverse Saga ως Infinity War και Τέλος παιχνιδιού έκανε στο Infinity Saga, και πιθανότατα θα δούμε ομάδες από όλο το σύμπαν να ενώνονται για να πολεμήσουν το επόμενο μεγάλο κακό.

©Marvel

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε για το Marvel Cinematic Universe! Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για αυτά τα έργα και να τα δούμε όταν βγουν. Στο μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε την κριτική σας Thor: Love and Thunder, μια πλήρη λίστα με όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις της Marvel και το τρέιλερ για Black Panther: Wakanda Forever. Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσο κοστίζει ένα Real Infinity Gauntlet!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Για ποιο επερχόμενο έργο της Marvel είστε πιο ενθουσιασμένοι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment