Καταρρίπτοντας τις πιθανές επεκτάσεις στο Disney World

Αν είστε λάτρης της Disney, το πιθανότερο είναι ότι έχετε συγκλονιστεί από τον όγκο των ειδήσεων που μόλις λάβαμε!

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Πρόσφατα, η Disney φιλοξένησε την έκθεση D23 στο Anaheim της Καλιφόρνια – και WOW – υπάρχουν πολλά να συζητηθούν. Η Disneyland πήρε πολλά νέα σαν καινούργια Μεγάλος ηρωας 6 land, μια επέκταση του Avengers Campus, νέους χαρακτήρες και πολλά άλλα. Και παρόλο που η Disney World είχε μερικές ανακοινώσεις (σε κοιτάμε, Happy Ever After πυροτεχνήματα!), υπήρχαν και κάποιες ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ που πειράχτηκαν από την Disney!

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου πάνελ του Disney Parks στην έκθεση D23 Expo, τα υψηλότερα σημεία της Disney παρουσίασαν μια επέκταση σε δύο πάρκα — Coco, Encanto, και εδάφη με θέμα τους κακούς στο Magic Kingdom και Ζωοτοπία και Μοάνα-θεματικές εκτάσεις στο Animal Kingdom της Disney. Είναι σημαντικό να το αναφέρουμε Κανένα από αυτά τα έργα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Disneyαλλά ανέφεραν ότι οι Imagineers και τα στελέχη της Disney συζητούσαν αυτές τις έννοιες.

Ζωικό βασίλειο

Αν και αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί (ή αυτό που η Disney αποκαλεί τα έργα της «Blue Sky»), η Disney μπήκε στον κόπο να κάνει concept art για καθεμία από αυτές τις ιδέες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τα έργα να επιβεβαιωθούν αργότερα!

©D23

Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι ό,τι συζητάμε σήμερα ΔΕΝ είναι αποφασισμένο ή επιβεβαιωμένο, αλλά κάνουμε τις καλύτερες εικασίες μας για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε αυτές τις χώρες με βάση την τέχνη της ιδέας που μοιράστηκε η Disney. Εντάξει, τώρα που καταλαβαίνετε την υπόθεση, ας εξετάσουμε αυτό το concept art! 🕵️

Το Ζωικό Βασίλειο της Disney

Θα ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά στο concept art που μοιράστηκε η Disney για το Animal Kingdom της Disney! Η DinoLand USA βρίσκεται επί του παρόντος σε αυτό το τμήμα του πάρκου, ωστόσο το Primeval Whirl, ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της χώρας, έχει κατεδαφιστεί.

Concept art κοινοποιήθηκε στην D23 Expo

Έχει αφήσει τους επισκέπτες να αναρωτιούνται τι θα έκανε η Disney με τη γη, αλλά αυτή η τέχνη μας δίνει μια ματιά στις ιδέες τους.

Μοάνα

Σχέδια από την ταινία Μοάνα είναι ορατά σε όλο το concept art. Ξεκινώντας αριστερά, βλέπετε ένα από τα μεγάλα σκάφη με το στροβιλισμό στο πανί. Γύρω από αυτήν την περιοχή υπάρχουν πολλά άλλα σκάφη και φαίνεται επίσης ότι ένα σκάφος κατεβαίνει σε έναν απότομο λόφο Splash Mountain!

©Disney

Προς την κάτω δεξιά πλευρά, μπορείτε να δείτε μια άλλη Μοάνα-θεματική περιοχή που μοιάζει με σύστημα οδήγησης τύπου Dumbo. Το DinoLand έχει επί του παρόντος Triceratops Spin που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Dumbo, επομένως είναι πιθανό η ίδια διαδρομή να έχει Μοάνα επικάλυμμα. Το κέντρο της διαδρομής θυμίζει σε κανέναν την Κακαμόρα;

©Disney

Φαίνεται ότι οι αναβάτες θα μπορούσαν επίσης να πιτσιλιστούν από σιντριβάνια καθώς περιστρέφονται γύρω από τη διαδρομή και φαίνεται ότι υπάρχει μια τάφρο γύρω από ολόκληρο το αξιοθέατο.

Κάποια άλλα μικρότερα Μοάνα Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τα τυπωμένα κουβούκλια, πιθανότατα εκεί για να προστατεύουν τους επισκέπτες από τον ήλιο της Φλόριντα ή να λειτουργούν ως ουρά για την επανασχεδιασμένη διαδρομή Triceratops Spin/Kakamora. Επίσης, αν περπατήσετε δίπλα από τη γέφυρα, θα παρατηρήσετε έναν μικρό κολπίσκο με κτίρια που μοιάζουν πολύ με κτίρια στο χωριό Moana. Μια δυνατότητα για αυτήν την περιοχή είναι ένα κατάστημα ή ένα εστιατόριο.

©Disney

Στα αριστερά αυτής της περιοχής, φαίνεται ότι η Te Fiti ξαπλώνει — δένει πολύ καλά με όλο το πράσινο! Αυτό είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί επειδή η Disney μόλις μοιράστηκε μια κλεφτή ματιά στο πώς θα μοιάζει το Te Fiti 16 ποδιών στο Μοάνα αξιοθέατο που έρχεται στο EPCOT. Η Te Fiti είναι ένα μεγάλο μέρος της ταινίας, αλλά θα είναι μέρος και στα δύο πάρκα; Μάλλον θα μάθουμε στο μέλλον!

©Disney

Αυτά είναι όλα από τα Μοάνα λεπτομέρειες που μπορούμε να ξεχωρίσουμε από το concept art, αλλά τι θα λέγατε για την άλλη ταινία που θα μπορούσε να έρθει στο πάρκο;

Ζωοτοπία

ο Μοάνα Το τμήμα της τέχνης φαίνεται να είναι το πιο σαρκωμένο και από τα 5 πειραγμένα εδάφη, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που μπορούμε να ξεχωρίσουμε από τις άλλες περιοχές. Μιλώντας για, ας μιλήσουμε Ζωοτοπία! Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση σχετικά με το concept art, εδώ είναι και πάλι:

Concept art κοινοποιήθηκε στην D23 Expo

Αν κοιτάξετε στην επάνω δεξιά γωνία, θα δείτε την πόλη της Ζωοτοπίας που ονειρεύεται η Τζούντι Χοπς στην ταινία. Φαίνεται εξίσου ονειρικό με την ταινία και θα μπορούσαμε να φανταστούμε απόλυτα ένα αξιοθέατο που σας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια στην πόλη!

Αν προσέξεις τα δέντρα, στην πραγματικότητα χαρίζουν μερικά από τα μέρη που μπορεί να μπορείς να πας. Οι φοίνικες κατά μήκος του διαδρόμου προς τη Ζωοτοπία ταιριάζουν με τα δέντρα που φαίνονται στην πόλη στην ταινία.

©Disney

Κοιτάζοντας πέρα ​​από αυτό, υπάρχουν πιο επίπεδες κορυφές δέντρων που μοιάζουν με την περιοχή Rainforest District από την ταινία όπου ο Hopps και ο Wilde κυνηγούνται από ένα αρπακτικό. Αυτό υποδηλώνει ότι θα μπορέσουμε να περπατήσουμε σε κάθε περιοχή; Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

©Disney

ΕΝΑ Ζωοτοπία Η γη έρχεται στη Σαγκάη Disney (και η Disney μοιράστηκε μια κλεφτή ματιά στα ρεαλιστικά animatronics από τη νέα διαδρομή), αλλά αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε οτιδήποτε Ζωοτοπία έρχεται στο Disney World εκτός από την Τζούντι Χοπς και τον Νικ Ουάιλντ που εμφανίζονται σε έναν καβαλάρη χαρακτήρων!

Encanto

Προχωρώντας στο Magic Kingdom — ας μπούμε στην πιο πρόσφατη αγαπημένη ταινία των θαυμαστών, Encanto! Ο Lin Manuel Miranda επιβεβαίωσε ότι ένα Encanto-Το θεματικό αξιοθέατο είναι στα σκαριά, οπότε θα μπορούσε να είναι εκεί που κατευθύνεται.

Concept Art for Magic Kingdom

Για να δείτε το Encanto μέρος αυτού του concept art, στρέψτε την προσοχή σας στην επάνω δεξιά γωνία. Εδώ θα δείτε ένα μικρό διάδρομο ή γέφυρα που συνδέεται με το αγαπημένο μαγεμένο σπίτι όλων – την Casita!

«Encanto» Photo Op στο Disney Springs

Η Disney μοιράστηκε επίσης μια ματιά στο χωριό Encanto — είναι πιθανό να μπορούμε να περπατάμε, να ψωνίζουμε και να φάμε σε όλο το χωριό. Θα θέλαμε πολύ να δοκιμάσουμε μερικές από τις αρέπα της Τζουλιέτα ή να πάρουμε μια προφητεία από τον Μπρούνο!

Encanto Concept Art

Φαίνεται ότι η περιοχή θα έχει ΤΟΝΟΥΣ πρασίνου που θα ήταν μια ωραία προσθήκη στο Magic Kingdom, ειδικά δίπλα σε μια έρημο όπως η Frontierland. Δεδομένου ότι υπάρχει τόσο πράσινο, αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει ένα αξιοθέατο ή μέρος ενός αξιοθέατου που θα σας μεταφέρει στο νέο δωμάτιο του Antonio. Πόσο ωραίο θα ήταν αυτό;

©Disney

Παρόλο που αυτό το μέρος της έννοιας τέχνης είναι μικρό, μπορούμε να φανταστούμε όλες τις δυνατότητες που έρχονται με ένα Encanto-θεματική γη.

Κακάο

Οπως ακριβώς Μοάνα στο ζωικό βασίλειο, Κακάο βρίσκεται μπροστά και στο επίκεντρο στην τέχνη του concept της Disney. Εδώ είναι πάλι για αναφορά!

Concept Art for Magic Kingdom

Ακριβώς πέρα ​​από το Big Thunder Mountain Railroad, φαίνεται ότι θα πατούσατε κατευθείαν στην πλατεία από την ταινία. Φαίνεται ότι υπάρχει μια σκηνή όπου έπαιζαν οι μουσικοί και υπάρχει μια βρύση και σημαίες που κρέμονται ανάμεσα στα κτίρια.

©Disney

Το κτίριο φαίνεται αρκετά μεγάλο — πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να φιλοξενήσει κάποια βόλτα; Η περιοχή του χωριού δεν φαίνεται να έχει αξιοθέατα (που μπορούμε να δούμε, ούτως ή άλλως), αλλά υπάρχουν πολλά κτίρια που θα μπορούσαν να γίνουν εστιατόριο ή κατάστημα.

©Disney

Το Going to the Land of the Dead είναι ένα σημαντικό μέρος της ταινίας Κακάο, αλλά δεν φαίνεται ότι κάποιος από τη γη θα μας πήγαινε εκεί…εκτός αν κοιτάξετε προσεκτικά. Πάνω στο λόφο στην επάνω αριστερή γωνία του concept art, θα δείτε ένα κτίριο που μοιάζει πολύ με το σημείο όπου ο Miguel εισβάλλει και παίζει την κιθάρα του Ernesto de la Cruz. Αν κοιτάξετε ακόμη πιο προσεκτικά, μπορεί να παρατηρήσετε ότι φαίνεται να υπάρχουν πορτοκαλί λουλούδια στο κτίριο, όπως ακριβώς στην ταινία.

©Disney

Στην ταινία, η γέφυρα προς τη Χώρα των Νεκρών είναι καλυμμένη με πορτοκαλί πέταλα λουλουδιών — είναι αυτό σημάδι ότι θα υπάρξει μια βόλτα που θα μας οδηγήσει εκεί σε αυτό το κτίριο; Ή θα μπορούσε να είναι ένα αξιοθέατο που είναι σαν να μπαίνεις στον τάφο του Ερνέστο ντε λα Κρουζ;

©Disney

Θα μπορούσε ακόμη και να υπάρξει μια συνάντηση και χαιρετισμό του Ερνέστο ντε λα Κρουζ – μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Oogie Boogie Bash στη Disneyland.

κακοί

Η γη με θέμα τους κακούς είναι η χώρα που μοιράζεται τα λιγότερα από τα concept art της Disney. Αν σκάψετε λίγο βαθύτερα (ναι, αυτό ήταν ξεδιάντροπο Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος αναφορά), υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να δείτε!

Concept Art for Magic Kingdom

Για ένα, φαίνεται ότι η είσοδος είναι ένα είδος καμάρας που φαίνεται να σας μεταφέρει σε ένα πιο σκοτεινό δάσος. Αυτό ταιριάζει σε πολλές ταινίες της Disney ήδη (εξετάζουμε εσένα τη Χιονάτη και τους επτά νάνους), οπότε η είσοδος φαίνεται ότι θα σε βγάλει από τους κόσμους του Κακάο και Encanto και σε μια φωλιά του κακού κακού.

©Disney

Το μεγαλύτερο ορόσημο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το κάστρο του Maleficent — η σκιά στο concept art έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα όπως φαίνεται στο Ωραία Κοιμωμένη.

Εκτός από αυτό, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει μια πράσινη ομίχλη σε ολόκληρη την περιοχή. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς δημιουργούν μια σκοτεινή ή μουντή γη στη μέση μιας ηλιόλουστης ημέρας στη Φλόριντα — ανυπομονούμε να δούμε πώς είναι αν η Disney συνεχίσει το έργο!

©Disney

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα πράγματα που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να έρθουν σε αυτές τις πιθανές χώρες της Disney World! Θέλουμε να ακούσουμε τι θέλετε να έρθετε σε αυτές τις χώρες, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις σκέψεις σας στα σχόλια. Αν θέλετε να δείτε την αρχική ανακοίνωση επέκτασης του Magic Kingdom, κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την αρχική ανακοίνωση αντικατάστασης της DinoLand εδώ.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε εάν κάποιο από αυτά τα εδάφη επιβεβαιωθεί από την Disney, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars!

12 σημαντικές ενημερώσεις που έλειπαν από το News Drop της Disney

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία του AllEars και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια πειραγμένη χώρα περιμένεις περισσότερο; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Ήμασταν προσκεκλημένοι από την Disney να παρακολουθήσουμε μια εκδήλωση μέσων ενημέρωσης για την έκθεση D23 Expo. Αυτό δεν επηρέασε την αναφορά μας για το συμβάν — οι απόψεις μας είναι δικές μας.

Leave a Comment