Θα φαίνεστε γελοίοι σε αυτά τα γυαλιά. Εδώ είναι γιατί τα χρειάζεστε ούτως ή άλλως.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Μπορεί να έχετε δει φωτογραφίες από αυτά τα περίεργα γυαλιά να επιπλέουν στα social media. Τι είναι όμως; Και γιατί τα βάζουμε στην επόμενη λίστα συσκευασίας κρουαζιέρας;

Είναι αυτή μια νέα τάση της μόδας;

Όχι, δεν είναι μια νέα τάση της μόδας στο TikTok. Αυτά είναι στην πραγματικότητα γυαλιά ναυτίας!

Αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας τους, γιατί πρέπει να τους δώσετε μια ευκαιρία και άλλες δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές μας για την αποφυγή της ναυτίας.

Τα κρουαζιερόπλοια είναι η κύρια αιτία της ασθένειας κίνησης

Τι προκαλεί την ασθένεια κίνησης;

Ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται συνεχώς πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον σας και αισθάνεται την κίνηση με αυτόν τον τρόπο. Ουσιαστικά, όταν τα σήματα που λαμβάνει από πολλές αισθήσεις δεν ταιριάζουν, παθαίνεις ναυτία.

Μερικές φορές το διάβασμα στο αυτοκίνητο μπορεί να προκαλέσει ναυτία

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους να αισθάνονται ναυτία όταν διαβάζουν σε ένα αυτοκίνητο, επειδή τα μάτια σας βλέπουν τις στατικές λέξεις στη σελίδα ενώ τα εσωτερικά αυτιά σας αντιλαμβάνονται την κίνηση του αυτοκινήτου (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια κίνησης, ρίξτε μια ματιά αυτό το άρθρο από το MedlinePlus).

Πώς θα το αποφύγουμε λοιπόν; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεθόδους για να «ξεγελάσετε» τον εγκέφαλό σας, ώστε να παραλείψετε το αίσθημα άχαρης που νιώθετε συνήθως. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν, φροντίστε να μιλήσετε με το γιατρό σας για το εάν αυτά είναι κατάλληλα για εσάς.

Τώρα που γνωρίζουμε τι προκαλεί την ασθένεια της κίνησης, πώς βοηθούν αυτά τα περίεργα γυαλιά; Όπως μπορείτε να δείτε, τα γυαλιά έχουν σκελετό τόσο στο μπροστινό όσο και στα πλαϊνά, και αυτά τα πλαίσια είναι διαφανή και γεμάτα με ένα χρωματιστό υγρό. Αυτό το υγρό κινείται μαζί σας και λειτουργεί σαν ένας τεχνητός ορίζοντας από τον οποίο τα μάτια σας λαμβάνουν πληροφορίες και βοηθά στην καταπολέμηση της αναντιστοιχίας που λαμβάνουν οι αισθήσεις σας μερικές φορές όταν βρίσκεστε σε μεταφορά.

Motion Sickness Glasses της Hion

Αυτά τα γυαλιά Η Hion συνοδεύεται επίσης από μια βολική θήκη μεταφοράς (σε ποικιλία χαριτωμένων χρωμάτων και σχεδίων) που τα προστατεύει όταν τα πετάτε στην τσάντα σας. Είναι ελαφριά και δεν προκαλούν πόνο βαρώντας τα αυτιά σας. Οι τόνοι των κριτικών λένε ότι εξεπλάγησαν όταν είπαν ότι αυτά τα γυαλιά λειτουργούν πραγματικά! Αν δεν σας πειράζει να γυρίσετε μερικά κεφάλια, δοκιμάστε αυτά τα γυαλιά για να καταπολεμήσετε την ασθένεια της κίνησης!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τα Motion Sickness Glasses της Hion!

Ζώνες ασθένειας κίνησης

Οι ζώνες ασθένειας κίνησης είναι αρκετά συνηθισμένες τώρα, ειδικά για ναυτία στη θάλασσα. Ορισμένες μάρκες στις οποίες βασιζόμαστε είναι οι ReliefBands και Sea Bands. Αυτά τα συγκροτήματα διατίθενται σε διάφορα στυλ, επομένως μην φοβάστε να δοκιμάσετε διαφορετικές μάρκες για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Βραχιόλι Sea-Band κατά της ναυτίας Acupressure για κίνηση ή πρωινή αδιαθεσία

Εάν πρόκειται να κάνετε κρουαζιέρα, σας συνιστούμε να φοράτε αυτές τις μπάντες για λίγες μέρες ΜΕΤΑ την αποβίβαση από το πλοίο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αυτό το συναίσθημα λικνίσματος που νιώθετε στο κρεβάτι μετά από τόση ώρα στο νερό και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλά!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τα ReliefBands ή Sea Bands!

Αυτά λειτουργούν παρόμοια με τις ταινίες, με τη διαφορά ότι εφαρμόζετε αυτά τα μικρά μπαλώματα στον αφαλό σας ή πίσω από το αυτί σας για ανακούφιση από την ασθένεια κίνησης. Αυτό το πακέτο από την MQ έχει πάνω από 10.000 κριτικές και συνοδεύεται από 30 patches, περισσότερα από αρκετά για ένα ταξίδι. Αυτά δρουν γρήγορα, ξεκινούν μόλις μετά από δέκα λεπτά φθοράς και δεν προκαλούν υπνηλία.

MQ Motion Sickness Patches

Ττα επιθέματα είναι επίσης ασφαλή για τα παιδιά! Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα επιθέματα ΔΕΝ είναι αδιάβροχα και πρέπει να αφαιρούνται και να εφαρμόζονται ξανά όταν κολυμπάτε ή κάνετε ντους. Οι πάσχοντες από ασθένεια κίνησης στις κριτικές ορκίζονται σε αυτά τα patches, οπότε αν δεν σας πειράζει να εφαρμόσετε ξανά, δοκιμάστε τους!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τα MQ Motion Sickness Patches!

Μπορείτε να βρείτε αυτό το βασικό προϊόν σε οποιοδήποτε κατάστημα αεροδρομίου για έναν καλό λόγο – η δραμαμίνη είναι μια εύκολη λύση για την καταπολέμηση της ναυτίας. Μας αρέσει αυτή η έκδοση σε μέγεθος ταξιδιού.

Δραμαμίνη

Υπάρχουν και άλλες μάρκες που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο – το Antivert και το Nausicalm είναι άλλες επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Πάρτε τη συνιστώμενη δόση σύμφωνα με τη συσκευασία περίπου τριάντα λεπτά έως μία ώρα πριν επιβιβαστείτε στο μέσο μεταφοράς σας. Λάβετε επίσης υπόψη ότι μια παρενέργεια αυτών των φαρμάκων είναι η υπνηλία, οπότε φροντίστε να το λάβετε υπόψη!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Dramamine!

Άλλες συμβουλές για την αποφυγή της ασθένειας κίνησης

Εκτός από αυτά τα προϊόντα, υπάρχουν και άλλοι εύκολοι τρόποι για να διατηρήσετε τον εαυτό σας χωρίς ναυτία:

Σκεφτείτε πού κάθεστε. Το να κάθεστε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε την τάση να αρρωστήσετε από το αυτοκίνητο.

Κοίταξε κάτι σταθερό. Εάν νιώθετε ναυτία, βρείτε κάτι ακόμα να κοιτάξετε για να εστιάσετε τον εγκέφαλό σας.

Αποφύγετε την ανάγνωση ή την παρακολούθηση βίντεο. Αφήστε τον εγκέφαλό σας να ξεκουραστεί και να είστε παρών όπου εσείς είναι σε αντίθεση με την προσπάθεια συγκέντρωσης σε κάτι άλλο που συμβαίνει στην οθόνη.

Πιείτε λίγη μπύρα τζίντζερ. Το τζίντζερ είναι πολύ ηρεμιστικό για το στομάχι, γι’ αυτό ζητήστε από την αεροσυνοδό σας μια μπύρα τζίντζερ όταν έρθει το καρότσι με τα ποτά. Ένα από τα μέλη του προσωπικού μας συνιστά επίσης να μεταφέρετε καραμέλες τζίντζερ, όπως αυτά τα φυσικά τζίντζερ Σταγόνες κοιλιάς.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια επιλογή σας ταιριάζει καλύτερα, δοκιμάστε αυτήν Κιτ κατά των ασθενειών κατά της κίνησης από το Amazon που περιλαμβάνει γυαλιά, μπαλώματα και κορδέλες για τα μπράτσα.

Η ασθένεια της κίνησης, πέρασε! Απολαύστε το ταξίδι σας χωρίς ο φόβος ότι η ναυτία σας χαλάσει τα σχέδιά σας.

Έχετε ακούσει για το νεότερο μεγαλόπλοιο της Disney; Κάναμε κρουαζιέρα σε αυτό και εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με 50 συμβουλές για να πάτε σε μια κρουαζιέρα της Disney! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Leave a Comment