Θα μπορούσε το κόστος της πτήσης στο Disney World να μειωθεί ΣΥΝΤΟΜΑ; Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε.

Οι ταξιδιώτες έχουν αισθανθεί την πίεση του αυξανόμενου κόστους σε σχεδόν τα πάντα, από το φυσικό αέριο μέχρι τα αεροπορικά εισιτήρια…

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

…και αυτό αν η πτήση τους δεν καθυστερήσει ή ακυρωθεί εντελώς. Δεν είναι μυστικό ότι η ταξιδιωτική βιομηχανία έχει δει το μερίδιό της σε σκαμπανεβάσματα πρόσφατα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους από το να ταξιδεύουν στον κόσμο σε αριθμούς ρεκόρ. Μια ταξιδιωτική εφαρμογή έχει προβλέψει ότι τα αεροπορικά εισιτήρια θα μειωθούν σημαντικά σύντομα, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές. Ετσι, Τι σημαίνει αυτό για σας και πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών;

Τα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού θα μειωθούν κατά 25% αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με την ταξιδιωτική εφαρμογή Hopper. Τον Αύγουστο, μπορούσαμε να δούμε μέσοι ναύλοι έως και 286 $ — πολύ μακριά από την κορύφωση τον Μάιο στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ο Χόπερ το προβλέπει επίσης Το κόστος θα παραμείνει στα 300$ ή κάτω από τον Σεπτέμβριοαλλά στη συνέχεια θα παραλάβει ξανά τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

©Χόπερ

Επικαλείται η ταξιδιωτική εταιρεία οι τιμές των καυσίμων, η ζήτηση, η χωρητικότητα και οι διακοπές πτήσεων ως πιθανοί παράγοντες σε αυτή τη μείωση. Η τιμή των καυσίμων αεροσκαφών έχει αυξηθεί 90% σε σύγκριση με το 2021και προβλέπεται ότι θα συνεχίσει να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στα υψηλά αεροπορικά εισιτήρια μέχρι να πέσουν οι τιμές.

©Χόπερ

Ευτυχώς, η ζήτηση για ταξίδια έχει επιβραδυνθεί καθώς το ανεκτέλεστο μέρος των διακοπών μετά την COVID-19 φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί. Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι τυπικά η αργή ή η εποχή των «ώμων» και οι αεροπορικές εταιρείες είναι πιο πιθανό να ρίξουν τις τιμές τους να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Έχετε ταξιδέψει πρόσφατα;

Αλλά, μόνο και μόνο επειδή κάνετε κράτηση πτήσης δεν σημαίνει ότι θα καταλήξετε να πετάξετε — το αναφέρει ο Hopper περισσότερες από 5.000 πτήσεις εσωτερικού την ημέρα έχουν καθυστερήσει ή ακυρωθεί μόλις την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα, καθώς Οι ελλείψεις προσωπικού εξακολουθούν να μαστίζουν τον κλάδο.

Τα αεροπορικά εισιτήρια ενδέχεται να μειωθούν στο εγγύς μέλλον.

Χωρητικότητα έχει επίσης αναφερθεί ως παράγοντας για χαμηλότερα αεροπορικά εισιτήρια, όπως Πολλές αεροπορικές εταιρείες μείωσαν προληπτικά τα δρομολόγιά τους για το έτος. Εξαιτίας αυτού, ο Hopper προβλέπει ότι η χωρητικότητα δεν θα ανακάμψει πλήρως μέχρι καλοκαίρι 2023 — σημαίνει λιγότερες διαθέσιμες θέσεις για κράτηση φέτος παρά την υψηλή ζήτηση για καλοκαιρινά ταξίδια και διακοπές.

©Χόπερ

Έτσι, εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο εγγύς μέλλον, ίσως μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτούς τους χαμηλότερους ναύλους εσωτερικού. Όμως, καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, οι τιμές αναμένεται να αυξηθούν ξανά. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα και πολλά άλλα.

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σύντομα;

Αναζητάτε περισσότερα ταξιδιωτικά νέα; Μάθετε ποιους προορισμούς το CDC μόλις πρόσθεσε στην κατηγορία “υψηλού” κινδύνου εδώ. Εάν σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για μια κρουαζιέρα, εδώ είναι όλες οι βασικές απαιτήσεις δοκιμής και εμβολιασμού της γραμμής κρουαζιέρας για τον COVID-19 που πρέπει να γνωρίζετε.

Θα κατευθυνθείτε σύντομα στα πάρκα της Disney; Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται κράτηση για πάσο στάθμευσης — κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Είχατε ακυρωθεί πτήσεις πρόσφατα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment