Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε το “Star Wars” IN The Millennium Falcon (αλλά θα σας κοστίσει)

Έχουμε δει πολλά δροσερά αντικείμενα της Disney τόσο μέσα όσο και έξω από τα πάρκα.

Το Millennium Falcon!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δροσερά εμπορεύματα της Disney όπως αυτά Πόλεμος των άστρων αντικείμενα που πετούν από τα ράφια, και πιστεύουμε ότι το Galactic Starcruiser (επίσης γνωστό ως Star Wars Hotel) είναι μια πολύ φοβερή (αλλά ακριβή) εμπειρία, αλλά έχουμε δει επίσης επικά πράγματα έξω από τα πάρκα, όπως αυτό το κτύπημα της Pixar- εμπειρία putt! Τώρα μια άλλη εμπειρία έξω από τα πάρκα μπορεί να σας φέρει την απόλυτη αίθουσα ταινιών της Disney…σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή.

Σύμφωνα με το Orlando Business Journal, μια έπαυλη στο Η πολυτελής οικιστική κοινότητα Golden Oak του Walt Disney World Resort μόλις βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά σε επιβλητική τιμή 14,9 εκατομμύρια δολάρια.

©VHT Studios

Αυτό το τεράστιο σπίτι είναι 10.742 τετραγωνικά πόδια με πισίνα, σπα, πολλά υπαίθρια τζάκια και τέσσερα γκαράζ που χωρούν συνολικά 7 αυτοκίνητα, διαθέτει επίσης μια αίθουσα ταινιών που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει απόλυτα με το εσωτερικό του Millennium Falcon!

©VHT Studios

Το θέατρο διαθέτει ένα μπαρ με θέμα το διάστημα στο πίσω μέρος της αίθουσας. Πόσο επικό θα ήταν να το παρακολουθήσεις Πόλεμος των άστρων ταινίες ή εκπομπές όπως Ο Μανταλοριανός και Obi-Wan Kenobi;!

©VHT Studios

Κοίτα αυτό το πράγμα! Και αυτό δεν είναι το μόνο μέρος του σπιτιού με θέμα την Disney. Το τζάκι είναι αντίγραφο αυτού στο Κάστρο της Σταχτοπούτας…

©VHT Studios

…και υπάρχουν βιτρό με θέμα την Disney.

©VHT Studios

Είναι εκπληκτικό τι μπορούν να αγοράσουν εκατομμύρια δολάρια! Το σπίτι βρίσκεται στο 10151 Enchanted Oak Drive στη γειτονιά Golden Oak στο Disney World. Και ενώ βρίσκεστε στα πάρκα, φροντίστε να δείτε τη νέα καλλιτεχνική βόλτα της Disney Springs και αν πετάξετε τα μαλλιά σας στο Expedition Everest, αυτός ο θρύλος της Disney έχει ΣΚΕΨΕΙΣ. Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα νέα της Disney!

Εμπιστευτείτε μας, ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε αυτές τις 5 αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το επερχόμενο ταξίδι σας στην Disney!


Αν είχατε τα χρήματα, θα αγοράζατε αυτό το αρχοντικό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment