Θα μπορούσατε να είστε πλούσιοι αν έχετε αυτά τα αναμνηστικά της Disney

Αν είστε κάτι σαν εμάς, πιθανότατα έχετε κάποια εμπορεύματα της Disney στο σπίτι σας, σωστά;

Συλλογή Vault

Θα μπορούσε να είναι μερικά ζευγάρια αυτιά Minnie ή ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο συλλεκτικά αντικείμενα, σε κάθε περίπτωση, είναι ασφαλές να πούμε ότι είστε θαυμαστής όπως εμείς. Και, με την Disney ως εταιρεία να είναι εδώ σχεδόν 100 χρόνια, υπάρχουν πολλά εμπορεύματα εκεί έξω, άνθρωποι! Τώρα, ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε αυτά τα vintage αντικείμενα στη σοφίτα σας ή, ενδεχομένως, να βγάλετε τα πράγματα από την αποθήκευση, επειδή ψάξαμε το eBay και είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για μερικά ΠΟΛΥ πολύτιμα εμπορεύματα της Disney που μπορεί να έχετε στο σπίτι!

Κασέτες VHS

Θυμάμαι Κασέτες VHS? Εάν είστε άνω των 20 ετών, υποθέτουμε ότι έχετε τουλάχιστον μια αόριστη ανάμνηση από την παρακολούθηση ταινιών σε κασέτες VHS και όχι σε DVD ή μέσω υπηρεσιών ροής. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε ακόμη και μια ολόκληρη συλλογή από παλιές κασέτες στο σπίτι! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα κοιτάξουμε, γιατί μερικά από αυτά θα μπορούσαν να αξίζουν πολλά χρήματα.

Αυτά τα θυμάστε;

Έχουμε δει τις κασέτες VHS της Disney να κοστίζουν πολλά χρήματα στο eBay. Υπήρχε Σταχτοπούτα VHS από το 1988 που πουλήθηκε για 3.000 $και ένα Αυτοκίνητα VHS που πωλήθηκε για $1500! Αυτά είναι μερικά σοβαρά μετρητά για μια κασέτα.

©eBay

Ένα άλλο που είδαμε ήταν μια κασέτα VHS ο Σπαθί στην Πέτρα που πουλήθηκε για $500.

©eBay

Επομένως, ίσως θελήσετε να ελέγξετε ποιες εκδόσεις έχετε ορισμένων ταινιών της Disney, επειδή θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν πολλά μετρητά αν θέλετε να τις πουλήσετε.

Μπάρμπι

Μπάρμπι υπάρχουν για πάνω από 60 χρόνια, οπότε φυσικά η Disney έχει συνεργαστεί για να φτιάξει μερικούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες! Αυτά συνήθως πωλούνται για περισσότερα εάν είναι ακόμα στα δικά τους αρχική συσκευασία και δεν έχουν ανοίξει ποτέ, αλλά ακόμα κι αν έχουν ανοίξει, μπορείτε να πάρετε πολλά χρήματα για ορισμένες κούκλες ανάλογα με το ποιες έχετε. Είδαμε το δίδυμο των JΟι ack Sparrow and Angelica Barbies πωλούνται για 240,50 $!

©eBay

Υπάρχουν επίσης λιγότερο γνωστές barbies, όπως αυτή Κούκλα Disney Barbie Fairytopia. Αυτό ήταν το παιχνίδι της χρονιάς το 2005, οπότε πουλήθηκε πρόσφατα στο eBay 186,50 $.

©eBay

Αν ήσασταν περισσότερο φαν του Disney Channel, θα μπορούσατε να πουλήσετε μερικές παλιές κούκλες όπως αυτή Alex Russo ένα από οι ΜΑΓΟΙ του γουεβερλι! Πουλήθηκε για 199,95 $.

©eBay

Όσο πιο σπάνια είναι η κούκλα, τόσο περισσότερα χρήματα θα μπορούσατε να πάρετε για αυτήν!

Σφαίρες χιονιού

Μαζεύουν ένα σωρό άνθρωποι χιονόσφαιρες, και η Disney έχει κάνει πολλές διαφορετικές εκδόσεις όλα αυτά τα χρόνια. Μερικά από αυτά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα, όπως περιορισμένες εκδόσεις ή vintage κομμάτια που κανείς δεν έχει δει εδώ και δεκαετίες, γεγονός που αυξάνει την αξία τους. Η Μικρή Γοργόνα Η σφαίρα χιονιού “Kiss the Girl” πωλήθηκε πρόσφατα για περίπου 1225 $!

©eBay

Το είδαμε και αυτό Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων η σφαίρα χιονιού πωλείται για $800

©eBay

…και αυτό Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος η σφαίρα χιονιού κοστίζει 525,75 $.

©eBay

Εάν έχετε μια μοναδική χιονόσφαιρα της Disney, είναι πιθανό να αξίζει πολλά!

Καρφίτσες

Καρφίτσες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα της Disney για συλλογή, με ανθρώπους που διαπραγματεύονται σε όλα τα πάρκα μέχρι σήμερα. Και, οι καρφίτσες υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό, οπότε μερικές από αυτές είναι πολύ παλιές ή πολύ σπάνιες. Μερικά από τα πιο πολύτιμα που έχουμε δει στο διαδίκτυο είναι τα Εκδόσεις Walt Disney Imagineering καρφίτσες, όπως αυτό Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων pin που πωλήθηκε για 1802,77 $

©eBay

…ένα Belle pin που πωλήθηκε για 1580,55 $

©eBay

…και ένα Καρφίτσα Rapunzel που κόστισε 1675 $.

©eBay

Αυτές είναι μερικές πολύ πολύτιμες καρφίτσες, άνθρωποι!

Κουτιά γεύματος

Μεταλλικά κουτιά γεύματος σίγουρα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως είδη καινοτομίας αυτές τις μέρες, αλλά ήταν ο κανόνας! Εντοπίσαμε μερικά όμορφα vintage μεσημεριανά κουτιά της Disney στο διαδίκτυο και αν έχετε κάποιο από αυτά, θα μπορούσαν να αξίζουν ένα αξιοπρεπές κομμάτι αλλαγής. Ελέγξτε αυτό Κουτί μεσημεριανού γεύματος με σχολικό λεωφορείο της Disney και θερμός από τη δεκαετία του 1960 που πωλήθηκαν για $300.

©eBay

Το είδαμε και αυτό Το μεσημεριανό κουτί Davy Crockett πωλείται για 256,20 $

©eBay

…και αυτό Peter Pan κουτί μεσημεριανού γεύματος πωλείται για 193,50 $.

©eBay

Ποιος ήξερε ότι τα δοχεία που χρησιμοποιούσαν για να φέρετε το μεσημεριανό σας στο σχολείο θα μπορούσαν να αξίζουν τόσο πολύ!

Βαζάκια για μπισκότα

Βαζάκια για μπισκότα είναι ένα άλλο δημοφιλές αντικείμενο της Disney για το οποίο οι άνθρωποι θα πληρώσουν πολλά χρήματα, ειδικά για τα πιο σπάνια ή ασυνήθιστα αντικείμενα. Είδαμε αυτό το μπισκότο βάζο του Σιαμέζες γάτες από Η λαιδη και ο ΑΛΗΤΗΣ πωλούνται για περίπου $2.800!

©eBay

Υπήρχε επίσης ένα από Η λαιδη και ο ΑΛΗΤΗΣ που κόστισε 356 $

©eBay

…και αυτή η διασκέδαση βάζο για μπισκότα τρένου με τον Ντόναλντ Ντακ και τον Τσίπ Ντέιλ που πωλήθηκε για 217,50 $.

©eBay

Είναι πολλά μετρητά για ένα δοχείο για να χωρέσει μερικά μπισκότα!

Αλλα αντικείμενα

Βρήκαμε και άλλα πολύ δροσερά vintage αντικείμενα της Disney που θέλαμε να σας δείξουμε! Ελέγξτε αυτό Η ΧΙΟΝΑΤΗ και ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ ραδιόφωνο από τη δεκαετία του 1930. Πουλήθηκε πρόσφατα στο eBay για $888.

©eBay

Ένα άλλο πολύ ωραίο στοιχείο είναι αυτό 1977 αναπτήρας Mickey Zippo που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν! Πουλήθηκε πρόσφατα για 732 $.

©eBay

Τέλος, ελέγξτε αυτό T-shirt με χαρακτηριστικό Εγκέφαλος δραπέτης Μίκυ Μάους. Αυτό είναι από το Εγκέφαλος δραπέτης Η ταινία μικρού μήκους της Disney κυκλοφόρησε το 1995! Πουλήθηκε για $1200.

©eBay

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του είδους των αντικειμένων της Disney που πωλούνται για μεγάλα χρήματα στο διαδίκτυο. Επομένως, θα συνιστούσαμε να περάσετε από τα παλιά σας εμπορεύματα της Disney για να δείτε αν έχετε κάτι τέτοιο! Ίσως θέλετε να το πουλήσετε για να βγάλετε κάποια επιπλέον μετρητά ή να το εκθέσετε σε ασφαλές μέρος για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση. Είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα στοιχεία θα είναι μόνο αύξηση της αξίας στο περασμα του χρονου!

Αν θέλετε κάποια vintage εμπορεύματα της Disney χωρίς να πληρώσετε αυτές τις μεγάλες τιμές, μπορείτε να δείτε πράγματα όπως τη συλλογή Disney Vault που κυκλοφόρησε για την 50ή επέτειο του Walt Disney World. Διαθέτει πολλά vintage σχέδια σε πράγματα όπως μπλουζάκια, παπούτσια, καπέλα και πολλά άλλα.

Συλλογή Vault

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα, ενημερώσεις και πληροφορίες της Disney.

Όταν η Disney ήταν σκληρή σε μια τάση, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιαζόταν

Έχετε κάποια πολύτιμα αντικείμενα της Disney στο σπίτι; Πείτε μας για αυτούς στα σχόλια!

Leave a Comment