Θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στις κρατήσεις για φαγητό της Disneyland — Δείτε πώς

Αν θέλεις να το σκοράρεις τέλειος Κράτηση για φαγητό Disneylandτότε έχουμε νέα για εσάς.

Ονειρεύεστε να σκοράρετε αυτή την ιδανική κράτηση;

Μπορείτε, φυσικά, να κοιτάξετε 60 ημέρες νωρίτερα για να δοκιμάσετε να πάρετε τις κρατήσεις για φαγητό των ονείρων σας, αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσατε να πάρετε προτιμάτε την πρόσβαση σε ειδικά σημεία εστίασης; Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε την κράτηση που περιμένατε! Λοιπόν, σύντομα μπορεί να είστε σε θέση να το κάνετε αυτό…αν πληροίτε τις προϋποθέσεις!

Το ανακοίνωσε η Disney Επισκέπτες του Disneyland Resort Hotel θα πάρει σύντομα Προτιμώμενη πρόσβαση για δείπνο! Αυτό το προνόμιο θα δώσει στους επισκέπτες του Disneyland Resort Hotel την ευκαιρία να λάβουν «προτιμώμενη πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό κρατήσεων σε επιλεγμένα επιτραπέζια εστιατόρια ξενοδοχείων κατά τις ημερομηνίες της διαμονής σας στο ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Disneyland

Προηγουμένως, οι επισκέπτες του Disneyland Resort Hotel λάμβαναν προτιμώμενες κρατήσεις για φαγητό, αλλά ήταν λίγο διαφορετικό. Στο παρελθόν, είχε προβλεφθεί περιορισμένος αριθμός κρατήσεων για τους επισκέπτες του Disneyland Resort Hotel σε επιλεγμένα εστιατόρια. Τα εστιατόρια που περιλαμβάνονται σε αυτό το προνόμιο περιλάμβαναν μερικά από το Disneyland Park, το Disney California Adventure Park, το Disneyland’s Resort Hotels και το Downtown Disney.

Όταν το προνόμιο επιστρέψει ως “Προτιμώμενη πρόσβαση για φαγητό”, φαίνεται ότι θα είναι λίγο πιο περιορισμένο.

Storytellers Cafe

Η βασική διαφορά εδώ είναι ότι φαίνεται ότι αυτή τη φορά, το προνόμιο θα δώσει μόνο στους επισκέπτες του Disneyland Resort Hotel την ευκαιρία να έχουν προτιμώμενη πρόσβαση σε κρατήσεις φαγητού για επιλεγμένο αριθμό εστιατορίων που βρίσκονται στα Resort Hotels της Disneyland. Η γλώσσα της Disney λέει συγκεκριμένα ότι θα διαθέτει προτιμώμενη πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στο “επιλογή ξενοδοχειο επιτραπέζια εστιατόρια.»

Υπάρχουν, ωστόσο, μια σειρά από σημεία εξυπηρέτησης τραπεζιού ξενοδοχείου στα οποία μπορεί να θέλετε αυτή την προτιμώμενη πρόσβαση. Ίσως ΠΡΕΠΕΙ απλά να δειπνήσετε τον χαρακτήρα στο Storytellers Cafe. Έχοντας αυτήν την προτιμώμενη πρόσβαση θα μπορούσε να σας προσφέρει λίγη ησυχία όταν πρόκειται να σημειώσετε τις κρατήσεις που θέλετε.

Δείπνο χαρακτήρων στο Storytellers Cafe

Η Disney σημειώνει ότι αυτές οι κρατήσεις για φαγητό για προτιμώμενη πρόσβαση υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε ορισμένες αργίες ή για ειδικές εκδηλώσεις φαγητού, επομένως αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου.

Σημειώστε επίσης ότι η Disney δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πότε ακριβώς θα ξεκινήσει αυτό το προνόμιο, οπότε αυτό είναι άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Goofy’s Kitchen

Στο μεταξύ, αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για κρατήσεις για φαγητό στη Ντίσνεϋλαντ, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον Οδηγό εστιατορίων της Disneyland. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε μια λίστα με κάθε churro που μπορείτε να πάρετε στο Disneyland Resort αυτή τη στιγμή (προειδοποίηση: η ανάρτηση μπορεί να σας κάνει να πεινάτε!).

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερα νέα της Disneyland, οπότε φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις!


Θα μένατε σε ένα ξενοδοχείο της Disneyland για αυτό το προνόμιο; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment