Θα επηρεάσει ο τυφώνας Fiona το ταξίδι σας στον κόσμο της Disney; Οι Τελευταίες Ενημερώσεις

Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στο Disney World σύντομα, μπορεί να ελέγχετε τις γενικές προγνώσεις καιρού αυτή τη στιγμή. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τις ειδήσεις ή κοιτάξατε πρόσφατα τις ενημερώσεις για τον καιρό, μπορεί να το έχετε ακούσει Ο τυφώνας Φιόνα.

Μαύρα σύννεφα πάνω από το Κάστρο της Σταχτοπούτας πριν από μερικές εβδομάδες

Αυτή τη στιγμή είναι εποχή τυφώνων και η περίοδος τυφώνων θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε αν Ο τυφώνας Fiona θα επηρεάσει το ταξίδι σας στο Disney World με οποιονδήποτε τρόπο? Έχουμε τις τελευταίες ενημερώσεις εδώ.

Πρώτον, θέλουμε απλώς να κάνουμε μια γρήγορη αποποίηση ευθυνών ότι η παρακάτω ανάρτηση βασίζεται σε τρέχουσες πληροφορίες από τις τελευταίες ενημερώσεις αυτής της ανάρτησης. Οι καταστάσεις με τυφώνες, καταιγίδες και γενικότερα καιρικές συνθήκες, μπορούν να αλλάξουν πολλά και μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Θα εργαστούμε για να διατηρήσουμε αυτήν την ανάρτηση ενημερωμένη. Απλά να έχετε κατά νου ότι όλα υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτήν τη στιγμή, η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) και το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων παρακολουθούν ορισμένες αναταραχές, συμπεριλαμβανομένου του τυφώνα Fiona.

©NOAA

Ο σημερινός κώνος για τον τυφώνα Φιόνα δείχνει την πιθανή πορεία της απομακρύνοντάς την από τις Ηνωμένες Πολιτείες και λίγο πιο ανατολικά. Μεγάλο μέρος της διαδρομής του αναμένεται να είναι πάνω από τον ωκεανό. Από τώρα, το κομμάτι ΔΕΝ το δείχνει να κατευθύνεται ή να προσγειώνεται στη Φλόριντα.

©NOAA

Το Πουέρτο Ρίκο επλήγη σοβαρά από την καταιγίδα και οι πλημμύρες που απειλούν τη ζωή αναμένονται μέχρι σήμερα το βράδυ (19 Σεπτεμβρίου). Απειλητικές για τη ζωή ξαφνικές πλημμύρες είναι πιθανές για περιοχές της Δομινικανής Δημοκρατίας μέχρι τις αρχές της ημέρας στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, ο τυφώνας Fiona αναμένεται να ενισχυθεί μετά την απομάκρυνση από αυτά τα μέρη. Οι συνθήκες τυφώνα αναμένονται στο Τορκς και το Κάικος και οι συνθήκες τροπικής καταιγίδας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις νοτιοανατολικές Μπαχάμες.

©NOAA

Ακολουθεί μια ματιά στην ενδιάμεση συμβουλευτική στις 14:00 από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ακριβώς επειδή ο τυφώνας Fiona δεν αναμένεται να κατευθυνθεί απευθείας στη Φλόριντα ή να φτάσει στην στεριά στην πολιτεία, Αυτό δεν σημαίνει ότι η Φλόριντα θα γλιτώσει από όλες τις επιπτώσεις από την καταιγίδα.

Η καταιγίδα θα μπορούσε να επηρεάσει τις παραλίες στις ΗΠΑ. Το FOX 35 Orlando επισημαίνει ότι καθώς η Fiona εντείνεται στον ωκεανό, οι άνεμοι της θα σπρώξουν το νερό στην ανατολική ακτή. Αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε «επικίνδυνα υψηλό σερφάρισμα» στις παραλίες αυτή την εβδομάδα. Θα υπήρχαν επίπεδα σερφ έως και 5-7 πόδια κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού στη Φλόριντα.

©FOX 35 News

Επιπροσθέτως, ο κίνδυνος για ρεύματα σχισμής θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Επομένως, εάν σχεδιάζετε να προσθέσετε ένα ταξίδι στην παραλία στις διακοπές σας στην Disney, ενεργήστε με προσοχή. Το κολύμπι θα είναι επικίνδυνο και ο κίνδυνος του ρεύματος θα είναι απειλητικός για τη ζωή. Το FOX 35 News λέει ότι αν πάτε στο νερό, μην κολυμπήσετε μόνοι σας και φροντίστε να κολυμπήσετε κοντά σε ναυαγοσώστη.

Ο κίνδυνος ρευστότητας θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο από την Τετάρτη έως το Σαββατοκύριακο. Το surf αναμένεται να μειωθεί αργά την Κυριακή.

Ενώ φαίνεται ότι (προς το παρόν) η Φλόριντα δεν θα επηρεαστεί άμεσα από τον τυφώνα Φιόνα, θα επηρεαστεί έμμεσα από την αύξηση αυτού του κυματισμού, των υψηλών υψών κυμάτων και των επικίνδυνων ρευμάτων σχισμής.

©FOX 35 News

Η Disney World δεν βρίσκεται επί οποιαδήποτε από τις ακτές της Φλόριντα, επομένως αυτά τα κύματα και οι κίνδυνοι ρευμάτων δεν θα ισχύουν απαραίτητα για αυτήν. Δεδομένου ότι το πάρκο βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πολιτείας, αυτές οι προειδοποιήσεις για την παραλία δεν είναι πραγματικά ανησυχητικές, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε σε περίπτωση που σχεδιάζατε ένα πρόσθετο ταξίδι στην παραλία για τις διακοπές σας στην Disney.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να επηρεαστεί η Φλόριντα; Το FOX 35 Orlando σημειώνει ότι Η Φλόριντα θα αντιμετωπίσει επίσης μια «αλλαγή στην υγρασία» λόγω της καταιγίδας. Μεγάλο μέρος της τροπικής αέριας μάζας που είχε βρεθεί πάνω από τη Φλόριντα θα μεταφερθεί στη θάλασσα με τον τυφώνα Φιόνα, έτσι η πολιτεία θα «μείνει λίγο πιο στεγνή καθώς κατευθυνόμαστε προς την αρχή του φθινοπώρου».

Όσον αφορά τη γενική πρόγνωση του καιρού για την περιοχή του Ορλάντο, ο μετεωρολόγος Eric Burris ανέβασε στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει την πρόγνωση 7 ημερών.

Το Weather.com δείχνει μια κάπως παρόμοια προοπτική. Επί Τρίτη και Τετάρτη προβλέπονται μεμονωμένες καταιγίδες με υψηλές θερμοκρασίες κοντά στους 90 βαθμούς. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο, αναμένεται κυρίως ηλιοφάνεια, με τις υψηλές να φτάνουν μόλις τους 90 βαθμούς. Μετά το Τα υψηλά πέφτουν τόσο ελαφρά το Σαββατοκύριακο όπως και μπαίνουν μερικές βροχές και σύννεφα.

©The Weather Channel

Αν και φαίνεται ότι ο τυφώνας Φιόνα κατευθύνεται προς μια διαδρομή που πιθανότατα δεν θα επηρεάσει άμεσα τη Φλόριντα, η παρουσία αυτού του τυφώνα είναι μια καλή υπενθύμιση ότι η Φλόριντα βρίσκεται ακόμα σε εποχή τυφώνων για λίγο ακόμη.

Η περίοδος των τυφώνων θα συνεχιστεί έως τις 30 Νοεμβρίου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και να προσθέσετε σελιδοδείκτη την ανάρτησή μας την οποία ενημερώνουμε τακτικά με πληροφορίες για τους τυφώνες.

Σύννεφα καταιγίδας!

Έχουμε δει βροχερές μέρες και έντονες καιρικές συνθήκες στο Disney World και είναι κάτι για το οποίο θα θέλετε να είστε προετοιμασμένοι ακόμα κι αν ένας τυφώνας δεν κατευθύνεται κοντά στο Πιο Μαγικό Μέρος στη Γη.

Οι καταιγίδες της Φλόριντα μπορούν να φέρουν πλημμύρα στα πάρκα της Disney (συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων της Disney μερικές φορές) και ειδοποιήσεις για πλημμύρες εκδίδονται μερικές φορές.

Σημειώστε ότι ο κακός καιρός μπορεί επίσης αντίκτυπες πτήσεις και να οδηγήσει σε καθυστερήσεις ή ακυρώσεις, κλείστε ορισμένες διαδρομές στα πάρκα και κλείσιμο ορισμένων τρόπων μεταφοράς — όπως το Disney Skyliner.

Πλημμύρα

Ωρες ώρες, προειδοποιήσεις ανεμοστρόβιλου ή ρολόγια μπορεί να τεθεί σε ισχύ για τον κόσμο της Disney (ή μέρη του) — α σύννεφο χοάνης εντοπίστηκε ακόμη και κοντά στο EPCOT πρόσφατα.

Με άλλα λόγια, μην λαμβάνετε τις καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι ο τυφώνας Fiona δεν προβλέπεται επί του παρόντος να επηρεάσει άμεσα τη Φλόριντα δεδομένο. Η Φλόριντα μπορεί να έχει κάποιες δύσκολες καιρικές συνθήκες από μόνη της (χωρίς τη βοήθεια τυφώνα) και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Ήταν πολύ υγρό εδώ μέσα!

Ακολουθούν μερικοί πόροι για να προετοιμαστείτε για τον καιρό στο Disney World:

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συμβουλές προγραμματισμού!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε πάει στο Disney World κατά τη διάρκεια μιας κακής καταιγίδας; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment