Η Marvel αποκαλύπτει την πρώτη ματιά στο «Black Panther: Wakanda Forever» στο SDCC22

Ήταν ένα πολυάσχολο δίωρο στο Hall H στο San Diego Comic-Con (SDCC22) στις 23 Ιουλίου, καθώς ο Kevin Feige, πρόεδρος των Marvel Studios και chief creative officer της Marvel, ολοκλήρωσε την παρουσίασή του δημοσιεύοντας το πρώτο τρέιλερ για το «Black Panther : Wakanda Forever.”

Το Hall H…και το διαδίκτυο…τρελάθηκαν.


Αλλά πρώτα, ο Τσάντγουικ

Το τμήμα «Black Panther» της παρουσίασης του Feige ξεκίνησε με μια ζωντανή εμφάνιση από τους Baaba Maal (φωνητικά), Massamba Diop (tama) και χορευτές και ντράμερ.


Στη συνέχεια, ο Feige έβγαλε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler, ο οποίος έδωσε μια συγκινητική αφιέρωση στον ηθοποιό Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε από τον καρκίνο πριν από μερικά χρόνια.

Ο Boseman έπαιξε τον T’Challa/Black Panther μέσω του “Avengers: Endgame” και η απουσία του είναι ένα σημαντικό μέρος της πλοκής της νέας ταινίας.

«Σας υπόσχομαι, νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή τη στιγμή», είπε ο Coogler στο πλήθος στο Hall H. «Το πάθος και η ιδιοφυΐα του Τσαντ και η κουλτούρα του και η επίδραση που άσκησε σε αυτόν τον κλάδο θα είναι για πάντα αισθητά».

«Βάζουμε την αγάπη μας για τον Τσάντγουικ σε αυτή την ταινία. Βάζουμε και το πάθος μας. Αυτή η ταινία έχει έναν τόνο δράσης και χιούμορ. Είναι επίσης ένα τρενάκι της ταινίας. Πηγαίνει σε νέα μέρη στη Wakanda που δεν έχουμε ξαναπάει, αλλά σε άλλες γωνιές του MCU.»

Στη συνέχεια έδειξαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του ηθοποιού.


Σχετικά με τη συνέχεια

Το «Black Panther: Wakanda Forever» ακολουθεί τη βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), τον Shuri (Letitia Wright), τον M’Baku (Winston Duke), τον Okoye (Danai Gurira) και τη Dora Milaje καθώς αγωνίζονται να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν. στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T’Challa.

Καθώς οι Wakandan προσπαθούν να αγκαλιάσουν το επόμενο κεφάλαιο τους, οι ήρωες πρέπει να ενωθούν με τη βοήθεια του War Dog Nakia (Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman) και να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne (ως εισαγωγή στη Riri Williams/Ironheart), Michaela Coel (ως Aneka, καπετάνιος του Dora Milaje), Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Η ταινία παρουσιάζει τον Tenoch Huerta ως Namor, βασιλιά ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους. Φαίνεται ότι είναι έτοιμος να είναι ανταγωνιστής στην ιστορία, όχι σύμμαχος.

Παρόντες στη σκηνή στο Hall H ήταν οι: Mabel Cadena, Michaela Cole, Winston Duke, Danai Gurira, Tenoch Huerta, Florence Kasumba, Alex Livinalli, Lupita Nyong’o, Dominique Thorne και Letitia Wright.


Σχετικά με το Namor

Ο Namor, γνωστός και ως The Sub-Mariner, είναι ένας μεταλλαγμένος μισός άνθρωπος και μισός Ατλάντιος.

Γόνος μιας πριγκίπισσας της Ατλάντης και ενός Αμερικανού εξερευνητή, ο Ναμόρ φεύγει περιστασιακά από το βασίλειό του για να συνεργαστεί – ή να πολεμήσει – την ανθρωπότητα. Η Ατλαντίδα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά του σε όλες τις δεσμεύσεις με τους ανθρώπους.

Ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τον Bill Everett και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Marvel Comics το 1939, με το τεύχος “Motion Picture Funnies Weekly #1”.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ Q&A στο SDCC22, η γεννημένη στο Μεξικό Huerta είπε σχετικά με την εμφάνιση στην ταινία ως Namor, «Έρχομαι από την κουκούλα. Σοβαρά. Και χάρη στη συμπερίληψη, είμαι εδώ. Και πολλά παιδιά είναι εκεί, με τις κουκούλες τους, μας κοιτάζουν, ονειρεύονται να είναι εδώ. Και μπορούν να τα καταφέρουν!».

Namor

Το τρέιλερ

Το τρέιλερ που προβλήθηκε στο Hall H και λίγο μετά κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, είναι ένα ισχυρό, ρυθμισμένο σε ένα remix του κλασικού τραγουδιού του Bob Marley, “No Woman, No Cry”.

Εδώ είναι:


Μετά την προβολή του τρέιλερ, ακόμη και το καστ συγκινήθηκε:


The Prologue Soundtrack

Για να πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό για την κυκλοφορία αυτής της ταινίας, η Marvel θα κυκλοφορήσει το soundtrack «Wakanda Forever Prologue», το οποίο θα μπορείτε να ακούτε στο Spotify και το Apple Music από τις 25 Ιουλίου.

Ο συνθέτης Ludwig Göransson μοιράστηκε τα ακόλουθα σχετικά με τη μουσική:

“Αυτός ο Πρόλογος είναι μια ακουστική πρώτη ματιά του “Wakanda Forever”.

Ο κόσμος του ήχου για την ταινία ξεκίνησε με εκτεταμένα ταξίδια στο Μεξικό και τη Νιγηρία. Περάσαμε τις μέρες μας δουλεύοντας με παραδοσιακούς μουσικούς που μας εκπαίδευσαν για τα πολιτιστικά, κοινωνικά και ιστορικά πλαίσια της μουσικής τους. Μαζί τους φτιάξαμε έναν κατάλογο ορχηστρικών και φωνητικών ηχογραφήσεων που διερεύνησαν τόσο παραδοσιακές όσο και μη παραδοσιακές χρήσεις του μουσικού τους υλικού.

Τις νύχτες σε αυτά τα ταξίδια, είχαμε ηχογραφήσεις με σύγχρονους καλλιτέχνες που έμοιαζαν με τους χαρακτήρες και το θεματικό υλικό που εξερευνήθηκε στην ταινία. Χρησιμοποιώντας το σενάριο των Ryan Coogler και Joe Robert Cole ως σχέδιο, μαζί με τις ηχογραφήσεις από τους παραδοσιακούς μουσικούς, αρχίσαμε να χτίζουμε ένα μουσικό λεξιλόγιο για τους χαρακτήρες, τις ιστορίες και τις κουλτούρες των Talocan και Wakanda.

Η ορχηστρική μουσική και το soundtrack για το «Wakanda Forever» αναπτύχθηκαν οργανικά από αυτές τις συνεδρίες και τα εργαστήρια. Συλλαμβάνονται μαζί ως μια μοναδική οντότητα για να δημιουργήσουν έναν καθηλωτικό και συναρπαστικό κόσμο ήχου για την ταινία».

Πρόλογος Wakanda Forever

Πότε θα κυκλοφορήσει το “Wakanda Forever”;

Το “Black Panther: Wakanda Forever” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου 2022. Μόλις μάθουμε για την ημερομηνία πώλησης του εισιτηρίου, θα σας ενημερώσουμε.

Στην παρουσίασή του, ο Feige είπε ότι αυτή η ταινία θα ήταν το τέλος της ομαδοποίησης ιστοριών της Φάσης Τέταρτης της Marvel. Η τρίτη φάση ολοκληρώθηκε με το “Avengers: Endgame”.

Αφίσα Black Panther: Wakanda Forever

Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, πόσο ενθουσιασμένος είστε που βλέπετε αυτήν την ταινία; Είμαι περίπου 11. Πείτε μας στα σχόλια πού είναι το επίπεδο ενθουσιασμού σας.

Leave a Comment