Η Disney Cruise Line εξαλείφει τις δοκιμές COVID πριν από την κρουαζιέρα για πολλούς επισκέπτες

Λάβετε υπόψη ότι η αλλαγή στην απαίτηση δοκιμής δεν πραγματοποιείται στο Magic για αρκετές εβδομάδες μετά τα άλλα πλοία. Το Magic θα πραγματοποιεί κυρίως δρομολόγια σε Βερμούδες και Καναδά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν αυτές οι κυβερνήσεις αλλάξουν τις απαιτήσεις δοκιμών επιβατών κρουαζιέρας πριν από τον Νοέμβριο, είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις.

Πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν:

Μεταφορτώστε Αποδεικτικά Εμβολιασμού ή/και Αποτελέσματα Τεστ COVID-19

Για να ταξιδέψουν, όλοι οι επισκέπτες 12 ετών και άνω (που πρέπει να εμβολιαστούν), καθώς και όσοι κάτω των 12 ετών είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να ανεβάσουν την απόδειξη εμβολιασμού στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες πρέπει να ανεβάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής COVID-19 στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Η μεταφόρτωση αυτών των εγγράφων είναι απαραίτητη για ενήλικες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον δικό του λογαριασμό για να παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό ανηλίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παροχής αποδείξεων για το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, επισκεφθείτε την ενότητα Πριν φύγετε από το σπίτι: Μάθετε πριν πάτε.

Μετά τη μεταφόρτωση και έλεγχο των κατάλληλων εγγράφων από το Inspire, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τις λέξεις “Clear to Arrive” ή “Clear to Sail” στην ενότητα Pre-Sail Screening όταν συνδεθούν στον λογαριασμό τους Safe Passage πριν φτάσουν στο λιμάνι.

Συνιστάται επίσης στους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους στο λιμάνι αντίγραφο της απόδειξης εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος COVID-test. Οι επισκέπτες που αποτυγχάνουν να ανεβάσουν τα αποδεικτικά του εμβολιασμού ή/και τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να αρνηθούν την επιβίβαση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή ή την κατάστασή σας στο Safe Passage, επικοινωνήστε με το Inspire Diagnostics στο 877-250-5132.

Ιστιοπλοΐα back-to-back

Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ταξιδεύουν με ιστιοπλοΐα back-to-back θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ COVID-19 μεταξύ των δρομολογίων, το οποίο πληρώνει η Disney Cruise Line.

Προσκεκλημένοι που ανάρρωσαν πρόσφατα από τον COVID-19

Σε ορισμένες περιπτώσεις, άτομα που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19 μπορεί να εξακολουθούν να είναι θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Εάν οι επισκέπτες έχουν βγει θετικοί στον SARS-CoV-2 εντός 11 έως 90 ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους, μπορεί να θεωρηθούν ως «Αποκατάσταση 90 ημερών», με την κατάλληλη τεκμηρίωση και την επακόλουθη έγκριση. Μη πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που θεωρούνται “Ανάρρωστοι 90 ημερών” δεν απαιτείται να συμμετάσχουν σε τεστ για τον COVID-19 κατά τη φάση πριν από την επιβίβαση του ταξιδιού τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται, επισκεφθείτε το Before Leaving Home: Know Before You Go.

Online Check-in

Πρέπει να ολοκληρώσετε το Διαδικτυακό check-in ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από το απόπλου σας. Θα χρειαστεί να υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και να επιλέξετε Ώρα άφιξης στο λιμάνι. Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών του Platinum Castaway Club, θα πρέπει να επιλέξουν ώρα άφιξης στο λιμάνι. Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπονται στον τερματικό σταθμό ή στους χώρους στάθμευσης πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους. Οι επισκέπτες που φτάνουν νωρίς θα κληθούν να επιστρέψουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους και οι επισκέπτες που φτάνουν μετά την προγραμματισμένη ώρα ενδέχεται να καθυστερήσουν και να τους ζητηθεί να περιμένουν πίσω από αυτούς που φτάνουν την προγραμματισμένη ώρα. Το online check-in μπορεί να ολοκληρωθεί ή να τροποποιηθεί έως και μία ημέρα πριν από το απόπλου. Μετά την ολοκλήρωση του Διαδικτυακού check-in, θα λάβετε μια φόρμα άφιξης στο λιμάνι μέσω email. Φέρτε το μαζί σας στο λιμάνι για να επισπεύσετε την άφιξή σας.

Καθώς τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και οι επιχειρησιακές οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές, επισκεφτείτε την ενότητα Know Before You Go του ιστότοπού μας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και απαντήσεις σε πολλές συχνές ερωτήσεις.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy ή Disney Wish από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, μπορούν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 χωρίς ακυρωτικά που επιβάλλονται από την Disney. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης ή τροποποίησης της κράτησής σας. Λάβετε υπόψη ότι τα τέλη αλλαγής και τα τέλη ακύρωσης που επιβάλλονται από τρίτους προμηθευτές, όπως αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, καθώς και η ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα επανέλθουν στον αρχικό τρόπο πληρωμής. Οι τυπικές πολιτικές και οι όροι και οι προϋποθέσεις ακύρωσης ισχύουν για τυχόν αιτήματα ακύρωσης ή τροποποίησης που λαμβάνονται στις ή μετά τις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Με τη νέα εντολή που έρχεται από την κυβέρνηση των Μπαχάμες σχετικά με τις απαιτήσεις εμβολιασμού των επιβατών κρουαζιερόπλοιων ηλικίας 12+…

  • Στο πλαίσιο της πρωινής γιορτινής εκπομπής της, η Disney παρείχε ένα μικρό teaser για το αίθριο του Disney Wish. Σε κάθε…

  • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τους καλεσμένους συγγραφείς Brian και Samantha, The DCLDuo. Thomas Mazloum, Πρόεδρος της Disney Signature Experiences, που επιβλέπει…

  • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

Leave a Comment