Η Disney Cruise Line αποστέλλει αντικρουόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προκαταρκτικές δοκιμές Covid για εμβολιασμένους επισκέπτες

Λοιπόν, έχουμε μερικές αντικρουόμενες πληροφορίες σήμερα το πρωί σχετικά με την Disney Cruise Line. Να τι ξέρουμε.

Φωτογραφία: Disney

Σήμερα το πρωί, η Disney Cruise Line ανακοίνωσε Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα με τα Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Wish και Disney Wonder και αρχή 7 Νοεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα στο Disney Magic, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να συμμετέχουν στον COVID-19 δοκιμή για να πλεύσει. Οι επισκέπτες που ΔΕΝ είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να συνεχίσουν να παρέχουν αποδείξεις αρνητικού τεστ COVID-19 που ελήφθησαν μία έως 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Ωστόσο, οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα απαιτείται πλέον να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ στο τερματικό την ημέρα της επιβίβασης.»

Το ακόλουθο SeaMail στάλθηκε στους επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για επηρεαζόμενα δρομολόγια:

αγαπητός [Guest Who Booked Through A Travel Agent],

Όλοι εμείς στη Disney Cruise Line ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο πλοίο. Επικοινωνούμε με σημαντικές ενημερώσεις στις απαιτήσεις δοκιμών COVID-19 για την ιστιοπλοΐα σας.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανακοινώσαμε ότι από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά, η Disney Cruise Line θα απαιτεί μόνο οι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 κατά τη στιγμή του απόπλου, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Επιπλέον, από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, για τα δρομολόγια των Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy και Disney Wish που αναχωρούν από τις ΗΠΑ, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να συμμετέχουν στις δοκιμές COVID-19. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες (ηλικίας 11 ετών και κάτω) θα πρέπει να υποβάλουν απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκε 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν θα απαιτείται πλέον να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης. Αποδεκτά εμβόλια και πληροφορίες δοκιμών για επισκέπτες ηλικίας 11 ετών και κάτω μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Know Before You Go του DisneyCruise.com.

Η Disney Cruise Line θα ταξιδέψει σύντομα όλο το χρόνο από δύο λιμάνια της Φλόριντα!

Από τότε που στάλθηκε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Disney Cruise Line έστειλε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δηλώνοντας ότι το παραπάνω είναι λανθασμένο και αυτές είναι οι σωστές πληροφορίες:

Το email γράφει:

Νωρίτερα σήμερα, εστάλη στην προσοχή σας ένα email που περιείχε λανθασμένες πληροφορίες. Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το email. Παρακάτω είναι οι σωστές πληροφορίες για την πλεύση σας. Σας ευχαριστούμε που ταξιδεύετε μαζί μας στο Disney Wish και θέλουμε να μοιραστούμε μερικές σημαντικές συμβουλές και υπενθυμίσεις για την ιστιοπλοΐα σας.

Εμβολιασμός κατά του COVID-19:

Στο επερχόμενο ταξίδι σας, η Disney Cruise Line θα απαιτήσει από τους επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 τη στιγμή του πλου, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του CDC, η Disney Cruise Line συνιστά ανεπιφύλακτα στους επισκέπτες ηλικίας 11 ετών και κάτω να εμβολιάζονται πλήρως πριν από την απόπλου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες από το CDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Disney Cruise Line δέχεται τους ακόλουθους τύπους εμβολίων: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Covishield, Novavax, Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell), Sinovac-CoronaVac και Covaxin ( Bharat Biotech).

Για επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:

  • Μια εφάπαξ δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 1 δόσης
  • Η δεύτερη δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 2 δόσεων
  • Η πλήρης σειρά ενός ενεργού (όχι εικονικού φαρμάκου) εμβολίου για τον COVID-19 στις δοκιμές εμβολίων AstraZeneca ή Novavax για COVID-19 με έδρα τις ΗΠΑ
  • Η δεύτερη δόση οποιουδήποτε συνδυασμού «ανάμειξης και αντιστοίχισης» αποδεκτών εμβολίων COVID-19 (χορηγείται με διαφορά τουλάχιστον 17 ημερών μεταξύ τους)

Για επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:

  • Τρεις δόσεις Pfizer: η δεύτερη δόση χορηγείται 21 ημέρες μετά την πρώτη. και η τρίτη δόση χορηγήθηκε 56 ημέρες μετά τη δεύτερη
  • Δύο δόσεις Moderna: η δεύτερη δόση χορηγείται ένα μήνα μετά την πρώτη
  • Δύο δόσεις Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell): η δεύτερη δόση χορηγείται 21-28 ημέρες μετά την πρώτη
  • Δύο δόσεις Sinovac-CoronaVac: η δεύτερη δόση χορηγείται 14-28 ημέρες μετά την πρώτη

Δοκιμές COVID-19: Επισκέπτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Δοκιμές πριν από το ταξίδι: Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες σε ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον επισκέπτη) 1-2 ημέρες πριν από τον απόπλου. Η ολοκλήρωση των δοκιμών πριν από το ταξίδι πριν από την ημέρα επιβίβασης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της επιβίβασης και επιβεβαιώνει ότι είστε αρνητικοί στον COVID-19 πριν ταξιδέψετε στο τερματικό σταθμό. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι πρέπει να μεταφορτωθούν στο Inspire Diagnostics Ιστοσελίδα Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα της επιβίβασης. Η Inspire Diagnostics είναι ο τρίτος συνεργάτης της Disney Cruise Line για την επαλήθευση εμβολιασμού και τις δοκιμές COVID-19.

Πρωτόκολλα Disney Cruise COVID

Πίστωση εικόνας: Disney

Έτσι, προς το παρόν, σύμφωνα με την Disney Cruise Line, οι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω πρέπει να εμβολιαστούν για να πλεύσουν και οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες πρέπει να κάνουν προ-δοκιμές 1-2 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου τους.

Μείνετε συντονισμένοι με το MickeyBlog καθώς παρακολουθούμε αυτήν την ιστορία για περισσότερες ενημερώσεις.

Σκέφτεστε διακοπές στην Disney; Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να συνεργαστείτε με έναν εξουσιοδοτημένο προγραμματιστή διακοπών της Disney που μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στον νέο τρόπο δράσης της Disney World! Θα είμαι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω με τα πάντα, από την εύρεση αυτού του τέλειου πακέτου και την απόκτηση των καλύτερων προσφορών μέχρι την οργάνωση καρτών για το πάρκο, το Disney Genie+ και τις κρατήσεις για φαγητό. Το καλύτερο από όλα, οι υπηρεσίες μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα μου ΕΔΩ για να λάβετε τη ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς υποχρέωση προσφοράς σας. Επίσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 843.288.1130, μέσω email στο whitney@mickeytravels.com ή ακολουθήστε Facebook και Ίνσταγκραμ.

Leave a Comment