Η Disney Cruise Line ανακοινώνει τα δρομολόγια του φθινοπώρου 2023 (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος) • Ιστολόγιο The Disney Cruise Line

Η Disney Cruise Line κυκλοφόρησε σήμερα τα δρομολόγιά της για το φθινόπωρο του 2023 για τον στόλο. Γιορτάστε τις διακοπές μέχρι το Φθινόπωρο του 2023 με θεματικές διακοπές κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του Halloween στην ανοιχτή θάλασσα και των Very Merrytime Cruises. Αναχώρηση από διάφορα δημοφιλή λιμάνια με δρομολόγια από τη Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένου του νεότερου λιμανιού της Disney Cruise LINE στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Καλιφόρνια ή στη Νέα Υόρκη. Κρουαζιέρα στην Καραϊβική και τις Μπαχάμες, ζήστε την ομορφιά της Μπάχα, εξερευνήστε το κανάλι του Παναμά ή αφήστε άγκυρα στις Βερμούδες ή στον Καναδά.

Η Disney Cruise Line φορτώνει τα δρομολόγια του φθινοπώρου του 2023, επομένως αυτό παραμένει σε εξέλιξη και θα ενημερωθεί πολλές φορές σήμερα.

Η σημερινή έκδοση επεκτείνει τις διαθέσιμες ημερομηνίες απόπλου έως το τέλος του 2023.

Χρονολόγιο DCL Early Booking, Φθινόπωρο 2023 20220721

Ενώ οι ημερομηνίες του Φθινοπώρου 2023 ανακοινώθηκαν σήμερα, οι γενικές κρατήσεις δεν θα ανοίξουν μέχρι Πέμπτη 28 Ιουλίου. Η κλιμακωτή περίοδος κρατήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου για τα μέλη του Castaway Club και ορισμένους άλλους.

  • Δευτέρα 25 Ιουλίου – Platinum Members, Golden Oak Club και Club 33 Members
  • Τρίτη 26 Ιουλίου – Μέλη Gold Castaway Club
  • Τετάρτη 27 Ιουλίου – Silver Members, Disney Vacation Club Members and Adventures by Disney Insiders
  • Πέμπτη 29 Ιουλίου, τα κρουαζιερόπλοια για πρώτη φορά θα μπορούν να κάνουν κράτηση.

Εάν είστε ήδη μέλος του Castaway Club, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας τώρα για να επαληθεύσετε την κατάστασή σας στο Castaway Club, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση την καθορισμένη ημερομηνία. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε το (800) 388-4513 από τις 8:00 π.μ. ανατολική ώρα ή να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Τα μέλη του Castaway Club μπορούν να κάνουν κράτηση online από τη Δευτέρα! Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι αυτό ισχύει μόνο για νέες κρατήσεις όπως είναι ο ιστότοπος ακόμη δεν έχει ρυθμιστεί για να μετακινήσει ένα σύμβολο κράτησης θέσης σε νέα κράτηση. Αυτοί οι τύποι κρατήσεων θα απαιτούν ακόμα ένα τηλεφώνημα.

Τα παρακάτω επαναλαμβάνονται, ΜΗΝ προσπαθήσετε να τηλεφωνήσετε σήμερα για να κάνετε κράτηση. Αυτό απλώς θα φράξει τις τηλεφωνικές γραμμές και θα βαλτώσει τα μέλη του καστ της κράτησης. Μπορεί να υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να κλείσουν διαθέσιμες διακοπές κρουαζιέρας σήμερα.

Για όσους αναζητούν ημερομηνίες για τις αρχές του 2024, αναμένουμε ότι η επόμενη κυκλοφορία θα γίνει κάποια στιγμή το φθινόπωρο κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο με βάση τον ιστορικό κύκλο κυκλοφορίας του δρομολογίου.

Παρακάτω θα βρείτε ένα ξεμπλοκάρισμα με πλοίο, αλλά αυτό είναι ένα ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΗΜΙΛΗΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Disney Cruise Line φορτώνει ακόμα τα δρομολόγια. Θα ενημερώνω τον ιστότοπο όλη την ημέρα καθώς φορτώνω τα δρομολόγια και ανεβάζω τους νέους χάρτες δρομολογίων. Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώνεστε για ενημερώσεις είναι να με ακολουθείτε στο Twitter @TheDCLblog – Θα κάνω tweet ενημερώσεις όπως εγώ προσθέστε τα δρομολόγια στον ιστότοπο και ενημερώστε αυτό το άρθρο. Στο τέλος, θα βρείτε την Ανακοίνωση Διαδρομής Καλοκαιριού 2024 της Disney Cruise Line δελτίο τύπου.

Λάβετε υπόψη ότι η παραγγελία λιμένα μπορεί να είναι διαφορετική και θα προσαρμοστεί μόλις διατεθούν τα πλήρη λεπτομερή δρομολόγια για προβολή στον ιστότοπο της Disney Cruise Line.

Disney Magic Fall 2023 Sailings

Το Disney Magic’s…

Disney Wonder Fall 2023 Sailings

Το θαύμα της Disney θα…

Disney Dream Fall 2023 Sailings

Για πρώτη φορά, το Disney Dream…

Disney Fantasy Fall 2023 Sailings

The Disney Fantasy…

Disney Wish Fall 2023 Sailings

Το Disney Wish θα…

Ημερομηνίες αποκλεισμού κρατήσεων φθινοπώρου 2023

Αυτή η λίστα θα ενημερωθεί μόλις μάθουμε ποια δρομολόγια εξαιρούνται.

Disney Magic Sailings

Disney Wonder Sailings

Disney Dream Sailings

Disney Fantasy Sailings

Disney Wish Sailings

Για μια πλήρη λίστα ημερομηνιών αποκλεισμού κρατήσεων ενσωματωμένη, ελέγξτε αυτή η σελίδα. Σημειώστε ότι αυτές οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Μπροσούρα Ενημερώθηκε 2022 – 2023 Δρομολόγια

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα φυλλάδιο, η Disney Cruise Line δημοσίευσε ένα ενημερωμένο φυλλάδιο Sail Dates & Itineraries 2021-2023. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το φυλλάδιο σε μορφή PDF. Μια λεπτή έκδοση με μόνο τις νέες ημερομηνίες του φθινοπώρου 2023 είναι επίσης διαθέσιμη ως PDF.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ – εάν δημοσιευτεί πλήρες φυλλάδιο.

Μπροσούρα DCL Itinerary Ιούλιος 2022 Φθινόπωρο 2023.jpg
DCL-Itinerary-Brochure-July-2022-Fall-2023.pdf

Πλήρες Δελτίο Τύπου της Disney Cruise Line

Ακολουθεί το αντίγραφο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε μαζί με τις νέες ημερομηνίες απόπλου.


Μόλις κυκλοφόρησε: Νέα λιμάνια και δρομολόγια για το Φθινόπωρο 2023

Μέλη Platinum Castaway Club και μέλη Golden Oak Club: Κάντε κράτηση για την κρουαζιέρα σας από τις 25 Ιουλίου 2022

Γιορτάστε το πνεύμα των διακοπών μέχρι το Φθινόπωρο του 2023, όταν ξεκινήσετε διακοπές κρουαζιέρας με μαγικό θέμα με ένα από τα ιστιοπλοϊκά μας για το Halloween στην ανοιχτή θάλασσα ή τις κρουαζιέρες Very Merrytime. Αναχωρώντας από μια ποικιλία δημοφιλών λιμανιών, αυτές οι μοναδικές κρουαζιέρες – που προσφέρονται αποκλειστικά αυτήν την επιλεγμένη εποχή του χρόνου – προσφέρουν εορταστική διασκέδαση για όλη την οικογένεια με τροπικές πινελιές.

Χαράξτε μια πορεία για χαλάρωση με ιστιοπλοΐα από τη Φλόριντα—συμπεριλαμβανομένου του νεότερου λιμανιού μας στο Φορτ Λόντερντεϊλ, Καλιφόρνια ή Νέα Υόρκη. Κρουαζιέρα στην Καραϊβική και τις Μπαχάμες, ζήστε την ομορφιά της Μπάχα, εξερευνήστε το κανάλι του Παναμά ή αφήστε άγκυρα στις Βερμούδες ή στον Καναδά.

Όποια κρουαζιέρα κι αν επιλέξετε, η συγκλονιστική μαγεία είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει—με ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, γκουρμέ φαγητό και τη βραβευμένη προσοχή στη λεπτομέρεια που περιμένατε από τη Disney.

την Καραϊβική

Χαλαρώστε στο νησί σε μια τροπική κρουαζιέρα 5, 6 ή 7 διανυκτερεύσεων, με αναχωρήσεις από το Μαϊάμι, το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Πορτ Κανάβεραλ, το Σαν Χουάν ή τη Νέα Υόρκη. Στα λιμάνια μπορεί να περιλαμβάνονται η Αντίγκουα, η Αρούμπα, το Κοζουμέλ, το Κουρασάο, το Γκραντ Κέιμαν, η Τζαμάικα, το Σεντ Κιτς, ο Σεντ Τόμας, η Τορτόλα και η Ντίσνεϋ Κάσταγουεϊ – ο παράδεισος του ιδιωτικού νησιού μας.

Οι Μπαχάμες

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με γαλήνη σε ένα ταξίδι 3, 4 ή 5 διανυκτερεύσεων από το Σαν Χουάν, το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Μαϊάμι ή το Πορτ Κανάβεραλ—μόλις μία ώρα μακριά από το Walt Disney World Resort. Τα γραφικά λιμάνια μπορεί να περιλαμβάνουν το Nassau και τον ιδιωτικό παράδεισο του νησιού μας, το Disney Castaway Cay.

Μπάχα και Μεξικάνικη Ριβιέρα

Αποκτήστε την αίσθηση της περιπέτειας όταν ξεκινάτε μια κρουαζιέρα 2, 3, 4, 5 ή 7 διανυκτερεύσεων που αναχωρεί από το Σαν Ντιέγκο. Απολαύστε όμορφες παραλίες και βουτήξτε στην τοπική κουζίνα στη δημοφιλή, ηλιόλουστη χερσόνησο του Μεξικού. Τα λιμάνια για ιστιοπλοΐα 2, 3, 4 και 5 διανυκτερεύσεων μπορεί να περιλαμβάνουν στάσεις στην Ensenada, στο Catalina Island και στο Cabo San Lucas. Ή περάστε μια χαρούμενη εβδομάδα ανακαλύπτοντας κρυμμένους πολύτιμους λίθους στη Μεξικανική Ριβιέρα σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων. Απολαύστε όλη τη διασκέδαση που έχει να προσφέρει το κρουαζιερόπλοιό σας και εξερευνήστε τις εκθαμβωτικές τουριστικές πόλεις του Μεξικού—τα λιμάνια μπορεί να περιλαμβάνουν το Puerto Vallarta, το Mazatlán και το Cabo San Lucas.

Βερμούδα

Πηγαίνετε σε έναν παράδεισο με ροζ άμμο σε μια κρουαζιέρα 4, 5 ή 6 διανυκτερεύσεων από τη Νέα Υόρκη που επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και εξερεύνησης. Μια 6ήμερη ιστιοπλοΐα στις Βερμούδες σας δίνει μια γεύση από την πλούσια ναυτική ιστορία του νησιού και τις άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός δρομολογίου που περιλαμβάνει μια επιπλέον στάση στην Τορτόλα.

η διώρυγα του Παναμά

Θαυμάστε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μηχανικής στην ιστορία σε ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσω του Καναλιού του Παναμά με κρουαζιέρες 14 νυχτών που αναχωρούν από το Μαϊάμι ή το Σαν Ντιέγκο. Εκτός από το κανάλι του Παναμά, τα λιμάνια μπορεί να περιλαμβάνουν το Cozumel, το Grand Cayman, την Cartagena, το Puerto Vallarta και το Cabo San Lucas.

Καναδάς

Αντιμετωπίστε μια σειρά από φυσικά και αρχιτεκτονικά θαύματα σε μια ιστιοπλοΐα 4 διανυκτερεύσεων από τη Νέα Υόρκη προς το εκπληκτικό παραθαλάσσιο χωριό Saint John (Νιού Μπράνζγουικ) – γνωστό για τους απίστευτους φάρους και τα ορμητικά νερά.

Απόκριες στην ανοιχτή θάλασσα

Ανακαλύψτε μαγικές κακοτοπιές και μαγευτικό περιβάλλον καθώς γιορτάζετε το Halloween στη θάλασσα—διαθέσιμα στα περισσότερα δρομολόγια του Φθινοπώρου του 2023 τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Συγκινήσεις και ρίγη σας περιμένουν σε κάθε στροφή, χάρη στις όχι και τόσο τρομακτικές δραστηριότητες, την απόκοσμη ψυχαγωγία και τη μαγευτική διακόσμηση—συμπεριλαμβανομένου ενός μαγικού δέντρου του Halloween. Απολαύστε τρομακτικές εκπλήξεις και λιχουδιές που προκαλούν μυρμήγκιασμα στο πλοίο, καθώς και ένα τρόμο με δημοφιλείς χαρακτήρες της Disney ντυμένους με τα καλύτερα τους Halloween. Φορέστε το αγαπημένο σας κοστούμι και ετοιμαστείτε για χαρούμενα στέκια.

Οι δραστηριότητες και οι προσφορές του Halloween υπόκεινται σε αλλαγές και διαφέρουν ανάλογα με το πλοίο και το δρομολόγιο.

Πολύ χαρούμενες κρουαζιέρες

Απολαύστε την εποχική μαγεία στη θάλασσα και ανακαλύψτε έναν ευχάριστο συνδυασμό ψυχαγωγίας, δραστηριοτήτων και διακόσμησης με θέμα τις διακοπές—διαθέσιμα στα περισσότερα δρομολόγια του Φθινοπώρου 2023 τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Μοιραστείτε τη μαγεία με τις εορταστικές διακοσμήσεις του σκάφους—συμπεριλαμβανομένου ενός σπιτιού με μελόψωμο σε φυσικό μέγεθος, ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου 24 ποδιών, γιρλάντες, αλεξανδρινού και αστραφτερά φωτάκια—και ζήστε πολλά κέφι που σίγουρα θα ζεστάνουν τις καρδιές όλης της οικογένειας. Θα δείτε ακόμη και μερικούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney στολισμένους στα καλύτερα των διακοπών τους και θα απολαύσετε μια ξεχωριστή επίσκεψη από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Οι δραστηριότητες και οι προσφορές διακοπών υπόκεινται σε αλλαγές και διαφέρουν ανάλογα με το πλοίο και το δρομολόγιο.


Πώς σας φαίνεται η ανακοίνωση του δρομολογίου της Disney Cruise Line για το Φθινόπωρο 2023; Για ποιο ιστιοπλοϊκό θέλετε να κάνετε κράτηση;

Leave a Comment