Η Disney Cruise Line έχει ενημερώσει τις απαιτήσεις εμβολίων για παιδιά – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Τα τεστ COVID πριν από την κρουαζιέρα θα εξακολουθούν να χρειάζονται για όλους τους επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης εμβολιασμού, αν και οι κανόνες είναι διαφορετικοί για διαφορετικές κατηγορίες επισκεπτών. Όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στη σελίδα DCL Know Before You Go στον ιστότοπο της DCL.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του DCL προς τους επισκέπτες είναι παρακάτω:

Αγαπητέ επισκέπτη,
Όλοι εμείς στη Disney Cruise Line ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα. Επικοινωνούμε με σημαντικές ενημερώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις εμβολιασμού και δοκιμών κατά του COVID-19 για την ιστιοπλοΐα σας.
Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, για τα δρομολόγια που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά, η Disney Cruise Line θα απαιτεί μόνο Επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω να είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του COVID-19 κατά τη στιγμή του απόπλου, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του CDC, η Disney Cruise Line συνιστά ανεπιφύλακτα στους επισκέπτες ηλικίας 11 ετών και κάτω να εμβολιάζονται πλήρως πριν από την απόπλου.
Υπενθυμίζουμε ότι για δρομολόγια που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά πριν από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, η Disney Cruise Line θα εξακολουθεί να απαιτεί από τους επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 τη στιγμή του απόπλου, όπως ορίζεται από το CDC.

Απαιτήσεις εμβολιασμού κατά του COVID-19
Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες από το CDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Disney Cruise Line δέχεται τους ακόλουθους τύπους εμβολίων για επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Covishield, Novavax, Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell), Sinovac-CoronaVac και Covavaxin (Bharat Biotech).
Για επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:
· Μια εφάπαξ δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 1 δόσης
· Η δεύτερη δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 2 δόσεων
· Η πλήρης σειρά ενός ενεργού (όχι εικονικού φαρμάκου) εμβολίου COVID-19 στις δοκιμές εμβολίων AstraZeneca ή Novavax που εδρεύουν στις ΗΠΑ
· Η δεύτερη δόση οποιουδήποτε συνδυασμού «αναμειγνύεται και ταιριάζουν» αποδεκτών εμβολίων COVID-19 (χορηγείται με διαφορά τουλάχιστον 17 ημερών μεταξύ τους)
Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες από το CDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Disney Cruise Line δέχεται μόνο τα ακόλουθα εμβόλια για επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω: Pfizer, Moderna, Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell) και Sinovac-CoronaVac.
Για επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:
· Τρεις δόσεις Pfizer: η δεύτερη δόση χορηγείται 21 ημέρες μετά την πρώτη. και η τρίτη δόση χορηγήθηκε 56 ημέρες μετά τη δεύτερη
· Δύο δόσεις Moderna: η δεύτερη δόση χορηγείται ένα μήνα μετά την πρώτη
· Δύο δόσεις Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell): η δεύτερη δόση χορηγείται 21-28 ημέρες μετά την πρώτη
· Δύο δόσεις Sinovac-CoronaVac: η δεύτερη δόση χορηγείται 14-28 ημέρες μετά την πρώτη

Τεστ COVID-19 για επισκέπτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Δοκιμές πριν από το ταξίδι: Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες σε ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον επισκέπτη) 1-2 ημέρες πριν από τον απόπλου. Η ολοκλήρωση των δοκιμών πριν από το ταξίδι πριν από την ημέρα επιβίβασης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της επιβίβασης και επιβεβαιώνει ότι είστε αρνητικοί στον COVID-19 πριν ταξιδέψετε στο τερματικό σταθμό. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο του Inspire Diagnostics Safe Passage έως τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Η Inspire Diagnostics είναι ο τρίτος συνεργάτης της Disney Cruise Line για την επαλήθευση εμβολιασμού και τις δοκιμές COVID-19.
Οι δοκιμές αντιγόνου πρέπει να ολοκληρωθούν χρησιμοποιώντας μια προβλεπόμενη υπηρεσία τηλευγείας και να συνοδεύονται από ψηφιακά αποτελέσματα που μπορούν να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο Safe Passage. Μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT) ή δοκιμή PCR είναι επίσης αποδεκτή. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τεστ COVID-19 μέσω του ιστότοπου Inspire Diagnostics Safe Passage ή να λάβουν ένα τεστ από οποιονδήποτε ανεξάρτητο προμηθευτή δοκιμών.
Δοκιμές ημέρας επιβίβασης: Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που ανεβάζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι τους στον ιστότοπο Safe Passage έως τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης θα εξαιρούνται από τις δοκιμές επιβίβασης. Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που δεν ανεβάζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο στον τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης πριν επιβιβαστούν στο πλοίο και θα χρεωθούν με το κόστος της δοκιμής. Οι επισκέπτες με θετικά αποτελέσματα τεστ COVID-19 πρέπει να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ επιβεβαίωσης. Οι επισκέπτες με επιβεβαιωμένα θετικά αποτελέσματα του τεστ—καθώς και όσοι μοιράζονται την ίδια καμπίνα και άλλες στενές επαφές—θα αρνηθούν την επιβίβαση.
Το κόστος των δοκιμών επιβίβασης για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες θα είναι 74,00 $ (USD) συν φόρο για την αρχική εξέταση αντιγόνου και, εάν χρειάζεται, 125,00 $ (USD) συν φόρο για μια επιβεβαιωτική εξέταση PCR, που χρεώνεται τη στιγμή της υπηρεσίας. Για τα δρομολόγια στον Καναδά, το κόστος των δοκιμών επιβίβασης για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες θα είναι 95,00 $ (CAD) συν GST για την αρχική δοκιμή αντιγόνου και, εάν χρειάζεται, 160,00 $ (CAD) συν GST για μια επιβεβαιωτική δοκιμή PCR, που χρεώνεται τη στιγμή της υπηρεσίας .
Τεστ COVID-19 για επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Δοκιμή πριν το ταξίδι: Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19 που έγινε 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Η δοκιμή θα πρέπει να είναι μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT), μια ταχεία δοκιμή PCR ή μια δοκιμασία PCR βάσει εργαστηρίου. Ταχείες δοκιμές αντιγόνου δεν γίνονται δεκτές. Αυτή θα είναι η πρώτη από τις δύο εξετάσεις που απαιτούνται για μη εμβολιασμένους επισκέπτες. η δεύτερη δοκιμή θα διεξαχθεί στον τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης.
Δοκιμές ημέρας επιβίβασης: Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό πριν από την επιβίβαση την ημέρα της επιβίβασης (πληρωμένο από τη Disney Cruise Line).

Ανεβάστε Αποδεικτικά Εμβολιασμού και Αποτελέσματα Τεστ COVID-19 στον ιστότοπο Safe Passage

Για να αποπλεύσει, όλοι οι Επισκέπτες (ενήλικες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας) πρέπει να ανεβάσουν το αποδεικτικό εμβολιασμού και τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ COVID-19 στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage έως τα μεσάνυχτα πριν από τον απόπλου. Ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον δικό του λογαριασμό για να παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό ανηλίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παροχής αποδείξεων για το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, επισκεφθείτε την ενότητα Πριν φύγετε από το σπίτι: Μάθετε πριν πάτε.
Μετά τη μεταφόρτωση και έλεγχο των κατάλληλων εγγράφων από το Inspire, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τις λέξεις “Clear to Arrive” ή “Clear to Sail” στην ενότητα Pre-Sail Screening όταν συνδεθούν στον λογαριασμό τους Safe Passage πριν φτάσουν στο λιμάνι.
Συνιστάται επίσης στους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους στο λιμάνι αντίγραφο της απόδειξης εμβολιασμού και του αρνητικού αποτελέσματος της εξέτασης COVID-19 PCR. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή ή την κατάστασή σας στο Safe Passage, επικοινωνήστε με το Inspire Diagnostics στο 877-250-5132.

Προσκεκλημένοι που αναρρώθηκαν πρόσφατα από τον COVID-19
Σε ορισμένες περιπτώσεις, άτομα που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19 μπορεί να εξακολουθούν να είναι θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Εάν οι επισκέπτες έχουν βρεθεί θετικοί στον SARS-CoV-2 εντός 11 έως 90 ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους, ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθούν ως “Ανακτήθηκαν 90 ημέρες”. Με την κατάλληλη τεκμηρίωση και την επακόλουθη έγκριση, οι επισκέπτες που θεωρούνται «Αποκατάσταση 90 ημερών» δεν απαιτείται να συμμετάσχουν σε δοκιμές για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια των φάσεων Pre-Sail, Embarkation ή Debarkation του ταξιδιού τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται, επισκεφθείτε το Before Leaving Home: Know Before You Go.

Καλύμματα προσώπου
Δεν απαιτούνται καλύμματα προσώπου για επισκέπτες σε εξωτερικούς χώρους ενώ βρίσκονται στο πλοίο και σε καθορισμένες τοποθεσίες στο Castaway Cay. Τα καλύμματα προσώπου είναι προαιρετικά στις περισσότερες εσωτερικές τοποθεσίες σε όλο το πλοίο. Συνεχίζουμε να συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους μη εμβολιασμένους επισκέπτες να φορούν κάλυμμα προσώπου σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Τα καλύμματα προσώπου είναι προαιρετικά στη μεταφορά με μηχανοκίνητο πούλμαν και στον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας και ενδέχεται να απαιτούνται στα λιμάνια προσέλευσης βάσει των απαιτήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απαιτούνται καλύμματα προσώπου σε όλες τις περιοχές δοκιμών.

Online Check-in
Πρέπει να ολοκληρώσετε το Διαδικτυακό check-in ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από το απόπλου σας. Θα χρειαστεί να υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και να επιλέξετε μια ώρα άφιξης στο λιμάνι. Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών του Platinum Castaway Club, θα πρέπει να επιλέξουν ώρα άφιξης στο λιμάνι. Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπονται στον τερματικό σταθμό ή σε χώρους στάθμευσης πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους. Οι επισκέπτες που φτάνουν νωρίς θα κληθούν να επιστρέψουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους και οι επισκέπτες που φτάνουν μετά την προγραμματισμένη ώρα ενδέχεται να καθυστερήσουν και να τους ζητηθεί να περιμένουν πίσω από αυτούς που φτάνουν την προγραμματισμένη ώρα. Το online check-in μπορεί να ολοκληρωθεί ή να τροποποιηθεί έως και μία ημέρα πριν από το απόπλου. Μετά την ολοκλήρωση του Διαδικτυακού check-in, θα λάβετε μια φόρμα άφιξης στο λιμάνι μέσω email. Φέρτε το μαζί σας στο λιμάνι για να επισπεύσετε την άφιξή σας.
Καθώς τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και οι επιχειρησιακές οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές, επισκεφτείτε την ενότητα Know Before You Go του ιστότοπού μας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και απαντήσεις σε πολλές συχνές ερωτήσεις.
Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy ή Disney Wish από 2 Σεπτεμβρίου 2022 έως 31 Δεκεμβρίου 2022 μπορούν να τροποποιήσουν την ημερομηνία απόπλου ή να ακυρώσουν τα ταξίδια τους χωρίς ακυρωτικά που επιβάλλονται από την Disney, επικοινωνώντας με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα έως τις 29 Αυγούστου 2022 Λάβετε υπόψη ότι τα τέλη αλλαγής και τα τέλη ακύρωσης που επιβάλλονται από τρίτους προμηθευτές, όπως αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, καθώς και η ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα επανέλθουν στην αρχική μέθοδο πληρωμής. Οι τυπικές πολιτικές και οι όροι και προϋποθέσεις ακύρωσης ισχύουν για τυχόν αιτήματα ακύρωσης ή τροποποίησης που λαμβάνονται στις 30 Αυγούστου 2022 ή μετά.
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σύντομα.
Με εκτιμιση,
The Cast and Crew
Disney Cruise Line

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Στο πλαίσιο της πρωινής γιορτινής εκπομπής της, η Disney παρείχε ένα μικρό teaser για το αίθριο του Disney Wish. Σε κάθε…

  • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τους καλεσμένους συγγραφείς Brian και Samantha, The DCLDuo. Thomas Mazloum, Πρόεδρος της Disney Signature Experiences, που επιβλέπει…

  • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

  • Παρόλο που η κρουαζιέρα δεν έχει ξαναρχίσει ακόμη στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney, τα σημάδια φαίνονται θετικά ότι τα πλοία θα μπορούσαν και πάλι να πλεύσουν…

Leave a Comment