Η Disney Cruise εγκαταλείπει τις προκαταρκτικές δοκιμές

Ένα εμπόδιο λιγότερο για να πηδήξετε πριν πάτε σε μια κρουαζιέρα της Disney. Επιβάτες που πλέουν. Εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, (2 δόσεις εγκεκριμένου εμβολίου), δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνετε τεστ πριν από την κρουαζιέρα. Η Disney έστειλε το ακόλουθο email.

Όλοι εμείς στη Disney Cruise Line ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο πλοίο. Επικοινωνούμε με σημαντικές ενημερώσεις στις απαιτήσεις δοκιμών COVID-19 για την ιστιοπλοΐα σας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επικοινωνήσαμε ότι ξεκινώντας από το S2 Σεπτεμβρίου 2022, για ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά, η Disney Cruise Line θα απαιτεί μόνο από επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 τη στιγμή του απόπλου, όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Επιπροσθέτως, έναρξη 23 Σεπτεμβρίου 2022, για τα δρομολόγια των Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy και Disney Wish που αναχωρούν από τις ΗΠΑ, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να συμμετέχουν στις δοκιμές COVID-19. Uμη εμβολιασμένοι επισκέπτες (ηλικίας 11 ετών και κάτω) θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικό α αρνητικό τεστ COVID-19 που λήφθηκε 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν θα απαιτείται πλέον να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης. Αποδεκτά εμβόλια και πληροφορίες δοκιμών για επισκέπτες ηλικίας 11 ετών και κάτω μπορείτε να βρείτε στο Μάθετε πριν πάτε την ενότητα του DisneyCruise.com.

Μεταφορτώστε Αποδεικτικά Εμβολιασμού ή/και Αποτελέσματα Τεστ COVID-19

Για να πλεύσει, όλοι οι επισκέπτες 12 ετών και άνω (που πρέπει να εμβολιαστούν), καθώς και όσοι είναι κάτω των 12 ετών που είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να ανεβάσουν το αποδεικτικό εμβολιασμού στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες πρέπει να ανεβάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής COVID-19 στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Η μεταφόρτωση αυτών των εγγράφων είναι απαραίτητη για ενήλικες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον δικό του λογαριασμό για να παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό ανηλίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παροχής αποδείξεων για το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, επισκεφθείτε την ενότητα Πριν φύγετε από το σπίτι: Μάθετε πριν πάτε.

Μετά τη μεταφόρτωση και έλεγχο των κατάλληλων εγγράφων από το Inspire, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τις λέξεις “Clear to Arrive” ή “Clear to Sail” στην ενότητα Pre-Sail Screening όταν συνδεθούν στον λογαριασμό τους Safe Passage πριν φτάσουν στο λιμάνι.

Disney Cruise Αρνητικό Τεστ Αντιγόνου Covid

Συνιστάται επίσης στους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους στο λιμάνι αντίγραφο της απόδειξης εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος COVID-test. Οι επισκέπτες που αποτυγχάνουν να ανεβάσουν τα αποδεικτικά του εμβολιασμού ή/και τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να αρνηθούν την επιβίβαση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή ή την κατάστασή σας στο Safe Passage, επικοινωνήστε με το Inspire Diagnostics στο 877-250-5132.

Ιστιοπλοΐα back-to-back

Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ταξιδεύουν με ιστιοπλοΐα back-to-back θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ COVID-19 μεταξύ των δρομολογίων, το οποίο πληρώνει η Disney Cruise Line.

Προσκεκλημένοι που ανάρρωσαν πρόσφατα από τον COVID-19

Σε ορισμένες περιπτώσεις, άτομα που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19 μπορεί να εξακολουθούν να είναι θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Εάν οι επισκέπτες έχουν βγει θετικοί στον SARS-CoV-2 εντός 11 έως 90 ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους, μπορεί να θεωρηθούν ως «Αποκατάσταση 90 ημερών», με την κατάλληλη τεκμηρίωση και την επακόλουθη έγκριση. Μη πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που θεωρούνται “Ανάρρωστοι 90 ημερών” δεν απαιτείται να συμμετάσχουν σε τεστ για τον COVID-19 κατά τη φάση πριν από την επιβίβαση του ταξιδιού τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται, επισκεφθείτε το Before Leaving Home: Know Before You Go.

Online Check-in

Πρέπει να ολοκληρώσετε το Διαδικτυακό check-in ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από το απόπλου σας. Θα χρειαστεί να υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και να επιλέξετε Ώρα άφιξης στο λιμάνι. Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών του Platinum Castaway Club, θα πρέπει να επιλέξουν ώρα άφιξης στο λιμάνι. Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπονται στον τερματικό σταθμό ή στους χώρους στάθμευσης πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους. Οι επισκέπτες που φτάνουν νωρίς θα κληθούν να επιστρέψουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξής τους και οι επισκέπτες που φτάνουν μετά την προγραμματισμένη ώρα ενδέχεται να καθυστερήσουν και να τους ζητηθεί να περιμένουν πίσω από αυτούς που φτάνουν την προγραμματισμένη ώρα. Το online check-in μπορεί να ολοκληρωθεί ή να τροποποιηθεί έως και μία ημέρα πριν από το απόπλου. Μετά την ολοκλήρωση του Διαδικτυακού check-in, θα λάβετε μια φόρμα άφιξης στο λιμάνι μέσω email. Φέρτε το μαζί σας στο λιμάνι για να επισπεύσετε την άφιξή σας.

Καθώς τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και οι επιχειρησιακές οδηγίες υπόκεινται σε αλλαγές, επισκεφτείτε την ενότητα Know Before You Go του ιστότοπού μας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και απαντήσεις σε πολλές συχνές ερωτήσεις.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy ή Disney Wish από τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, μπορούν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 χωρίς ακυρωτικά που επιβάλλονται από την Disney. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης ή τροποποίησης της κράτησής σας. Λάβετε υπόψη ότι τα τέλη αλλαγής και τα τέλη ακύρωσης που επιβάλλονται από τρίτους προμηθευτές, όπως αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, καθώς και η ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν επιστρέφονται. Οι επιστροφές χρημάτων θα επανέλθουν στον αρχικό τρόπο πληρωμής. Οι τυπικές πολιτικές και οι όροι και οι προϋποθέσεις ακύρωσης ισχύουν για τυχόν αιτήματα ακύρωσης ή τροποποίησης που λαμβάνονται στις ή μετά τις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σύντομα.

Με εκτιμιση,

Το καστ και το συνεργείο

Disney Cruise Line

Disney Fantasy Castaway Cay
Disney Fantasy Castaway Cay

Οι πρώτες κρουαζιέρες που θα έχουν ρίξει την απαίτηση προ-δοκιμών είναι

  • Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 Disney Dream 3 νυχτερινή κρουαζιέρα Bahamian από το Μαϊάμι
  • Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 Disney Wish 3-Νύχτες κρουαζιέρα Bahamian από το Port Canaveral
  • Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 Disney Wonder 5-Night Cruise Baja από το Σαν Ντιέγκο
  • Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Disney Fantasy 7-Νύχτες Κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική
  • Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 Disney Magic 7 νυχτερινή κρουαζιέρα στη Νότια Καραϊβική από το Σαν Χουάν

Μόλις επιστρέψαμε από μια κρουαζιέρα στο Fantasy και συμφωνώ με αυτές τις αλλαγές. Η προ-δοκιμή πρόσθεσε ένα επιπλέον κόστος στο ταξίδι και θα μπορούσε να δώσει στους επιβάτες μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Η ιστιοπλοΐα μας ήταν γεμάτη Covid. Φορούσαμε μάσκες πολλές φορές, πλέναμε τακτικά τα χέρια μας και αποφεύγαμε τα πλήθη. Πήγαμε σε μια παράσταση και παρακολουθήσαμε μια ταινία σε ένα ημι-γεμάτο θέατρο. Μόλις έφτασα στο σπίτι, και τα πέντε μέλη του ταξιδιωτικού μου πάρτι βρέθηκαν θετικά στον Covid. Ξέραμε ότι υπήρχε κίνδυνος και όλοι έχουμε υποβληθεί σε τριπλή αποβολή — επομένως κανείς μας δεν είναι πολύ άρρωστος. Είμαι χαρούμενος που πήγαμε στο ταξίδι, αλλά νομίζω ότι οι δοκιμές που κάναμε πριν από το ταξίδι ήταν θέατρο και έκαναν πολύ λίγα για να μας προστατέψουν από τον Covid.

Συνεχίστε να ελέγχετε για συμβουλές και κόλπα, τα τελευταία νέα της Disney και τις νεότερες εκπτώσεις ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.


Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δηλαδή, εάν κάνετε μια αγορά μέσω των συνδέσμων μου, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Leave a Comment