Η προσέλευση του κόσμου της Disney έχει αναρρώσει από την πανδημία; Δείτε τι λέει μια νέα έκθεση.

Το έτος 2020 προσέφερε μερικές μοναδικές προκλήσεις για την Disney World, ειδικά αφού τα πάρκα έκλεισαν για αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας COVID-19. Όταν άνοιξαν ξανά τα πάρκα, η χωρητικότητα ήταν περιορισμένη, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Η χωρητικότητα στα πάρκα έχει αυξηθεί (αν και οι κρατήσεις για πάσο στάθμευσης εξακολουθούν να απαιτούνται και πιθανότατα δεν θα εξαφανιστούν σύντομα), και με τον εορτασμό της 50ης επετείου, μαζί με ορισμένα νέα αξιοθέατα, οι επισκέπτες επιστρέφουν σωρηδόν στα πάρκα. Πώς μοιάζει όμως η προσέλευση σε σύγκριση με τα προ-πανδημικά επίπεδα;

Ας ρίξουμε μια ματιά στην Έκθεση Παγκόσμιας Συμμετοχής Αξιοθέατων 2021 που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από την Themed Entertainment Association (TEA) και την AECOM. Η έκθεση δείχνει ότι, από το 2021, το Magic Kingdom είναι το #1 θεματικό πάρκο παγκοσμίως. Το παρακάτω γράφημα διατήρησε τη σειρά κατάταξης του 2019, αλλά τώρα εμφανίζει τους αριθμούς συμμετοχών από το 2021 στη στήλη “Συμμετοχή 2021”. Η έκθεση συγκρίνει τη συμμετοχή του 2021 με το 2019 ΚΑΙ το 2020 λόγω του κλεισίματος και των επιπτώσεων από την πανδημία το 2020.

©TEA/AECOM

Σύμφωνα με αυτή τη νέα έκθεση, Το Magic Kingdom είδε συνολικά σχεδόν 12,7 εκατομμύρια επισκέπτες το 2021. Ωστόσο, είναι πολύ κάτω από τους 20,9 εκατομμύρια επισκέπτες που είχε το Magic Kingdom το 2019. Αναμένουμε ότι η προσέλευση θα συνεχίσει να αυξάνεται στο πάρκο — Το Magic Kingdom θα δει ένα νέο αξιοθέατο να ανοίγει το 2023: TRON Lightcycle Run, καθώς και ορισμένα στοιχεία του Happily Ever After επιστρέφουν επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Main Street, ΗΠΑ στο Magic Kingdom

Το Animal Kingdom της Disney είχε 7,1 εκατομμύρια επισκέπτες το 2021το οποίο είναι ένα σημαντικό ποσό κάτω από τα 13,9 εκατομμύρια το 2019. Υπάρχουν κάποια σχέδια για την ενημέρωση αυτού του πάρκου: Η Disney ανέφερε μια πιθανή επανάληψη του DinoLand, ΗΠΑ με κάτι σαν Μοάνα ή Ζωοτοπία.

Ζωικό βασίλειο

Το EPCOT είχε 7,8 εκατομμύρια επισκέπτες το 2021, το οποίο (όπως και τα άλλα πάρκα) εξακολουθεί να είναι κάτω από τα 12,4 εκατομμύρια επισκέπτες που είδε το πάρκο το 2019. Το EPCOT είδε το άνοιγμα ενός νέου αξιοθέατου το 2021 (Remy’s Ratatouille Adventure), μαζί με ένα άλλο αξιοθέατο που άνοιξε στις αρχές του 2022 (Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind). Ένας τεράστιος μετασχηματισμός στο πάρκο είναι ακόμη σε εξέλιξη, ο οποίος θα περιλαμβάνει επίσης ένα αξιοθέατο με βάση τη Μοάνα.

EPCOT

Το Hollywood Studios της Disney είχε συνολικά 8,6 εκατομμύρια δολάρια επισκέπτες το 2021αλλά και πάλι, ακόμα πολύ κάτω από τα 11,5 εκατομμύρια το 2019. Αν και η Disney δεν έχει αποκαλύψει νέες επεκτάσεις ή αξιοθέατα για το πάρκο, τόσο το Toy Story Land όσο και Πόλεμος των άστρων: Οι Galaxy’s Edge παραμένουν μεγάλες κληρώσεις. Επίσης, η νυχτερινή εκπομπή Fantasmic! θα επιστρέψει τον Νοέμβριο και ένα νέο εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει μέχρι το τέλος του έτους.

Hollywood Studios

Έτσι, παρόλο που η Disney World έχει ανακάμψει από τα χαμηλότερα επίπεδα προσέλευσης το 2020 (όταν τα πάρκα είχαν περιορισμένη χωρητικότητα), δεν έχει ανακάμψει ακόμη πλήρως τον αριθμό των καλεσμένων του 2019. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτούς τους αριθμούς και θα αναφέρουμε όταν έχουμε νέες πληροφορίες. Η Disney φιλοξενεί σύντομα την πρόσκληση για τα κέρδη της για το τέταρτο τρίμηνο — συνήθως λαμβάνουμε ενημερώσεις σχετικά με την προσέλευση στο πάρκο σε αυτές τις κλήσεις, επομένως θα είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ενημερώσουμε εάν ανακοινωθεί οτιδήποτε.

Το 2021, Η Disney ανέφερε στην κλήση κερδών του 4ου τριμήνου του 2021 ότι η συμμετοχή στο Disney World ήταν διψήφια από το τρίτο τρίμηνο του 2021. Η κλήση αποκάλυψε επίσης ότι η κατά κεφαλήν δαπάνη επισκεπτών αυξήθηκε κατά 30% σε σύγκριση με το 2019.

Οι δαπάνες έχουν εξαντληθεί στο Disney World

Σκοπεύετε να πάτε σύντομα στο Disney World; Ο εορτασμός της 50ης επετείου είναι ακόμη σε εξέλιξη (και θα είναι μέχρι το 2023) και οι διακοπές (και όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που φέρνουν στα πάρκα) είναι προ των πυλών!

Οι διακοπές θα είναι εδώ σύντομα!

Υπομονή για ένα δευτερόλεπτο! Πριν προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας στο Disney World, θα χρειαστείτε αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό – WDW2022. Χρησιμοποιήστε το για να εξοικονομήσετε 25% όταν αγοράζετε το Πακέτο Οδηγών για τα πάντα DFB εδώ. Θα λάβετε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις με λεπτομέρειες σχετικά με το Disney World Dining, τα φεστιβάλ EPCOT, τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ σνακ σε κάθε πάρκο και πάρα πολλές συμβουλές και κόλπα που μάθαμε εδώ και δεκαετίες επισκεπτόμενοι το χαρούμενο μέρος μας.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πόσος χρόνος πιστεύετε ότι θα περάσει πριν ο Disney World φτάσει ξανά τα επίπεδα συμμετοχής του 2019; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment