Η ΝΕΑ συλλογή τσαντών Haunted Mansion της Disney είναι τώρα ONLINE!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Τα πορτοφόλια μας πραγματικά συρρικνώνονται, ή είναι μόνο η φαντασία μας;

Εμπορεύματα Haunted Mansion στο Tower Gifts

Εσείς παιδιά – παλεύουμε. είμαστε ρεααααλλι παλεύοντας. Είναι τα εμπορεύματα Haunted Mansion, μετά τα Haunted Mansion, μετά τα Haunted Mansion. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το πω “όχι.” Αλλά αλίμονο, το τρομακτική εποχή θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τη δύναμη της θέλησής μας με περισσότερα ανατριχιαστικά διασκεδαστικά στοιχεία Haunted Mansion. Και καλή τύχη λέγοντας «όχι» στη νεότερη συλλογή Haunted Mansion.

Dooney & Bourke το έχει ξανακάνει. Αυτό είναι σωστό — έχουν βγει με α Συλλογή Haunted Mansion! Και οι θαυμαστές του αξιοθέατου θα περάσουν δύσκολα αντιστεκόμενος αυτό.

Ολόκληρη η Συλλογή

Ολοι έχει την ευκαιρία να αρπάξει ένα αντικείμενο (ή λίγα) από αυτήν τη συλλογή, αν αυτοπροσώπως ή διαδικτυακάόπως υλοποιείται στα πάρκα και στο κατάστημα Disney. Κάθε αντικείμενο της συλλογής διαθέτει ένα σχέδιο γεμάτο με εικονίδια Haunted Mansion, μεταξύ των οποίων ο Φροντιστής και ο σκύλος του, η Μαντάμ Λεότα, τα φαντάσματα που κάνουν ωτοστόπ, η Κονστάνς Χάτσαγουεϊ (η νύφη), οι χορευτές της αίθουσας χορού και πολλά άλλα!

Θα ξεκινήσουμε με το Haunted Mansion Wristlet Wallet. Τώρα, αν αγοράσετε αυτό στο Disney World είναι πραγματικά φθηνότερο από ό, τι είναι online, που έρχεται σε $148. Αλλά στο Διαδίκτυο, το προϊόν κοστίζει ανατριχιαστικά 158 $.

Wristlet Wallet

Το βραχιολάκι έχει μωβ πινελιές, μια εσωτερική τσέπη, μια εσωτερική θήκη με φερμουάρ, τέσσερις εσωτερικές υποδοχές για κάρτες και ένα αφαιρούμενο δερμάτινο λουράκι καρπού.

Αποκτήστε το Haunted Mansion Wristlet Wallet εδώ

Υπάρχει επίσης ένα Haunted Mansion Tote Bagτο οποίο είναι 268 $ στο Disney World και στο διαδίκτυο.

Haunted Mansion Tote

Και πάλι, αυτή η τσάντα έχει μωβ προφορέςκαθώς μια εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, 2 εσωτερικές τσέπες με φερμουάρ, μια εσωτερική τσέπη για κινητό τηλέφωνο, ένα εσωτερικό άγκιστρο κλειδιού, επάνω λαβές μεταφοράς και μεταλλικά πόδια.

Αποκτήστε εδώ την τσάντα Haunted Mansion Tote

Το τελευταίο στοιχείο της συλλογής είναι το Τσάντα στοιχειωμένης έπαυλης! Αυτή η τσάντα έχει επίσης την ίδια τιμή στο Disney World και διαδικτυακάερχόμενος στις $298.

Στοιχειωμένο αρχοντικό τσαντάκι

Όπως και τα άλλα αντικείμενα, αυτή η τσάντα διαθέτει μωβ προφορέςκαι συνοδεύεται επίσης από Κλείσιμο με φερμουάρ, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, 3 εσωτερικές τσέπες (συμπεριλαμβανομένης μιας τσέπης για κινητό τηλέφωνο)εσωτερικός γάντζος για κλειδί, δερμάτινες λαβές μεταφοράς, αποσπώμενος ιμάντας ώμου και μεταλλικά πόδια.

Αποκτήστε την τσάντα Haunted Mansion Satchel εδώ

Ορίστε το – αυτά είναι όλα τα στοιχεία στο νέα συλλογή Dooney & Bourke Haunted Mansion! Είναι βέβαιο ότι θα εξαντληθεί γρήγορα, οπότε αποκτήστε τη δική σας τσάντα (ή τσάντες) online ή στο Uptown Jewelers στο Magic Kingdom ΑΜΕΣΩΣ. Και, για περισσότερα εμπορεύματα Haunted Mansion, δείτε τη διακόσμηση του σπιτιού εμπνευσμένη από το αξιοθέατο. Ή δείτε μερικές άλλες διακοσμήσεις Haunted Mansion που μπορείτε να αποκτήσετε για το Halloween!

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney…και τα τρομακτικά ευρήματα!

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα αναπαραγωγής για το Halloween της Disney με τα όνειρά σας…ή τους εφιάλτες

Απόκριες στο Walt Disney World


Ποιο άλλο αξιοθέατο θα πρέπει να αποκτήσει τη δική του συλλογή Dooney & Bourke; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment