Η νέα πρωτοβουλία TSA PreCheck θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παραλείψετε μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο του Ορλάντο!

Μια όχι και τόσο μαγική αλήθεια για την Disney World είναι αυτή υπάρχουν πολλές ουρές στα πάρκα. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές έχουν τακτικά χρόνους αναμονής πάνω από μία ώρα, ενώ σε ημέρες με κίνηση αυτές οι γραμμές γίνονται ακόμη μεγαλύτερες.

Σημάδι στο τέλος της γραμμής για το Rock ‘n’ Roller Coaster

Είτε θέλετε να πάρετε ένα σνακ, να κάνετε μια βόλτα ή να δείτε μια παράσταση, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε στην ουρά. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να παρακάμψετε τις γραμμές! Μπορείτε να αγοράσετε Genie+ ή Individual Lightning Lanes, ενώ ορισμένες διαδρομές έχουν και γραμμές για έναν αναβάτη. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να παραλείψετε μια μεγάλη ουρά ακόμα και ΠΡΙΝ φτάσετε στο Disney World;

Εάν συνήθως πετάτε στο Disney World, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Με πολλά δημοφιλή θεματικά πάρκα στο Ορλάντο, αυτό το αεροδρόμιο μπορεί να έχει πολύ κόσμο και Οι γραμμές ελέγχου ασφαλείας συχνά αντικατοπτρίζουν αυτό.

Αεροδρόμιο Ορλάντο τον Αύγουστο του 2021

Ωστόσο, αυτό το αεροδρόμιο (και πολλά άλλα αεροδρόμια στις ΗΠΑ) έχει τη δυνατότητα εγγραφής επιβατών TSA PreCheck, που επιτρέπει σε αυτούς τους εξουσιοδοτημένους ταξιδιώτες να παραλείψουν τη μεγάλη αναμονή και να μεταβούν σε μια ξεχωριστή γραμμή με ασφάλεια, η οποία γενικά κινείται πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές γραμμές. Μάλιστα, το έχει πει το αεροδρόμιο του Ορλάντο Οι επιβάτες του TSA PreCheck συνήθως περιμένουν λιγότερο από 5 λεπτά στις γραμμές ελέγχου ασφαλείας!

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Προηγουμένως, οι άνθρωποι έπρεπε να κάνουν αίτηση για TSA PreCheck στο σπίτι ή να κλείσουν ένα ραντεβού προκειμένου να λάβουν εξουσιοδότηση για χρήση αυτής της ειδικής γραμμής. Αλλά τώρα το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο έχει ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία εγγραφής TSA PreCheck για οποιονδήποτε ταξιδεύει μέσω του αεροδρομίου. Αυτό σημαίνει μπορείτε να εγγραφείτε στο TSA PreCheck στο αεροδρόμιο χωρίς να κλείσετε ραντεβού, και η διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να διαρκέσει 5 λεπτά ή λιγότερο.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Μπορείτε να εγγραφείτε καθώς αναχωρείτε για το ταξίδι σας και δεν θα χρειαστείτε ραντεβού για να το κάνετε. Για να εγγραφείτε, βρείτε τους πρεσβευτές εγγραφής IDEMIA TSA PreCheck Enrollment Ambassadors στον χώρο ελέγχου ασφαλείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Βρίσκονται μπροστά από το σημείο ελέγχου ασφαλείας για τις πύλες 1-59στην πλευρά South Walk του αεροδρομίου.

Ακολουθούν οι ώρες λειτουργίας για την Εγγραφή TSA PreCheck:

Δευτέρα: 5:00 π.μ. – 11:00 π.μ
Τρίτη: 5:00 π.μ. – 11:00 π.μ
Τετάρτη: 5:00 π.μ. – 11:00 π.μ
Πέμπτη: 5:00 π.μ. – 11:00 π.μ
Παρασκευή: 5:00 π.μ. – 11:00 π.μ
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Προς το Disney World!

Χρειάζονται 3 έως 5 ημέρες για να εγκριθεί, Έτσι, οι άνθρωποι δεν θα εγκρίνονται επιτόπου και θα μπορούν αμέσως να έχουν πρόσβαση στις γραμμές TSA PreCheck σε αυτό το ταξίδι. Ωστόσο, οποιοσδήποτε υποβάλει αίτηση επιτόπου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λωρίδα επιφύλαξης MCO στο σημείο ελέγχου ασφαλείας την ημέρα που θα υποβάλει αίτηση. Αυτή η λωρίδα πηγαίνει επίσης πιο γρήγορα από την κανονική γραμμή, αν και εξακολουθεί να απαιτεί από τους ανθρώπους να περάσουν από τον κανονικό έλεγχο ασφαλείας TSA. Και μετά, μόλις εγκριθείς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή PreCheck σε όλες τις μελλοντικές πτήσεις (σε αεροδρόμια με TSA PreCheck) για τα επόμενα 5 χρόνια!

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να πληρώσετε $85 και δείχνουν έγκυρη ταυτότητα και αποδεικτικό υπηκοότητας (διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης). Θα σας ζητηθεί επίσης να τραβήξετε φωτογραφία κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αν και δεν μπορείτε να εγκριθείτε αμέσως για το τρέχον ταξίδι σας, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (εάν εγκριθείτε) στην επόμενη επίσκεψή σας σε ένα αεροδρόμιο που έχει επίσης διαθέσιμο PreCheck. Εάν ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε το TSA PreCheck νωρίτερα, μπορείτε να κάνετε αίτηση online να εγκριθεί πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση online

Φυσικά, επειδή ο σταθμός εγγραφής βρίσκεται πριν από τον έλεγχο ασφαλείας, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο στην επόμενη επίσκεψή σας στο Disney World (εκτός αν βγείτε, γυρίσετε και επιστρέψετε στο αεροδρόμιο για να εγγραφείτε ). Αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι! Και ορισμένα άλλα αεροδρόμια ξεκινούν επίσης αυτήν την πρωτοβουλία, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom, το διεθνές αεροδρόμιο Gulfport-Biloxi και το διεθνές αεροδρόμιο Jackson-Medgar Wiley Evers. Ελέγξτε το αεροδρόμιο από το οποίο πετάτε για να δείτε αν έχουν αυτή τη νέα διαδικασία εγγραφής!

Πάμε!

Ωστόσο, η πρωτοβουλία εγγραφής TSA PreCheck δεν είναι η μόνη αλλαγή που έρχεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Επί του παρόντος, το αεροδρόμιο κατασκευάζει τον νέο τερματικό σταθμό C, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι 11 αεροπορικές εταιρείες θα καλέσουν τον τερματικό σταθμό σπίτι και πάνω από 24 τοποθεσίες τροφίμων θα έρθουν επίσης. Αυτός ο τερματικός σταθμός αναμένεται να ανοίξει 19 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Νέο Terminal C Airport Concept Art © Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταξίδι σας στο Disney World, επομένως συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον νέο τερματικό σταθμό C στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Συνήθως πετάτε ή οδηγείτε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment