Η κλειστή βόλτα της Disney World που σας λείπει περισσότερο

Δυστυχώς, τα αγαπημένα της Disney έρχονται και φεύγουν.

Ο κόσμος της Disney αλλάζει πάντα

Καθώς ο κόσμος της Disney συνεχίζει να αλλάζει, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε αυτό που ήταν κάποτε. Με πράγματα όπως το δείπνο Spirit of Aloha να έχουν ήδη φύγει και επερχόμενες επαναλήψεις όπως το Splash Mountain, το κλείσιμο του Disney World είναι στο μυαλό μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τους αναγνώστες μας ποια κλειστή βόλτα της Disney τους λείπει περισσότερο!

Το κλείσιμο της Disney ride είναι ένα ευαίσθητο θέμα! Σας ρωτήσαμε στη σελίδα μας στο Facebook ποιες βόλτες χάνετε και περισσότεροι από 500 από εσάς απαντήσατε. Ενώ υπήρχαν πολλές εξαιρετικές απαντήσεις, υπήρχαν 7 βόλτες που πραγματικά φαίνεται να χάσατε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να δούμε ποια διαδρομή σίγουρα θα χάσετε περισσότερο.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια της Disney

7. 20.000 Leagues Under The Sea

Το 20.000 Leagues Under The Sea είναι μια βόλτα που αναφέρατε αρκετοί από εσάς στα σχόλιά μας. Αυτή η βόλτα είχε καλή πορεία στο Magic Kingdom από τον Οκτώβριο του 1971 έως τον Σεπτέμβριο του 1994. Σε αυτήν τη διαδρομή, οι επισκέπτες επέβαιναν σε ένα υποβρύχιο ενώ έβλεπαν υποβρύχιες σκηνές με θαλάσσια ζωή και γοργόνες.

20.000 Leagues Under the Sea βόλτα με όχημα

Αυτή η διαδρομή έκλεισε όχι λόγω έλλειψης δημοτικότητας, αλλά λόγω επαναλαμβανόμενων τεχνικών προβλημάτων, υψηλού κόστους συντήρησης και πολλά άλλα. Αν και αυτό το αγαπημένο μπορεί να έχει φύγει, η Disneyland έχει ακόμα μια διαδρομή που συγκρίνεται με 20.000 πρωταθλήματα. Το ανακαινισμένο Finding Nemo Submarine Voyage άνοιξε ξανά πρόσφατα στη Disneyland, και παρόλο που δεν είναι 20.000 Leagues, είναι αρκετά κοντά.

6. Ορίζοντες

Το Horizons ήταν ένα αξιοθέατο που άνοιξε την πρώτη επέτειο του EPCOT το 1983 και έγινε αγαπητό στους θαυμαστές. Αυτό το αξιοθέατο είχε σκοπό να «κοιτάξει την προηγούμενη εκδοχή του μέλλοντος» και το μέλλον της Αμερικής καθώς πλησίαζε η νέα χιλιετία. Με τον καιρό, η διαδρομή άλλαξε και ενημερώθηκε για να ενσωματώσει ιδέες για το μέλλον διεθνώς και όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περίπτερο Horizons

Τελικά, το Horizons αντικαταστάθηκε με το Mission: SPACE, το οποίο άνοιξε το 2003. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το κλείσιμο αυτής της διαδρομής και οι θαυμαστές εξακολουθούν να το νοσταλγούν! Ένας αναγνώστης, ο MJ Johnson, έγραψε: «And Horizons… γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσω».

5. The Studio Backlot Tour

Το Studio Backlot Tour μας μεταφέρει στα Hollywood Studios της Disney. Αρκετοί από εσάς αναφέρατε ότι το Backlot Tour είναι η βόλτα που λαχταρά η καρδιά σας. Αυτό το αξιοθέατο ήταν ένας συνδυασμός μιας περιήγησης με τα πόδια και μιας περιήγησης στο τραμ που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει τους επισκέπτες στα παρασκήνια της δημιουργίας ταινιών.

Νερό που πέφτει, φορτηγά με πετρέλαιο εκρήγνυνται, το τραμ σας κουνιέται και κυλά… ήταν όλα μέρος του Catastrophe Canyon κατά τη διάρκεια της περιοδείας Backlot στα Disney/MGM Studios. [The Walt Disney Company]

Αυτή η διαδρομή έκλεισε για να ανοίξει ο δρόμος για το Toy Story Land και το Slinky Dog Dash. Αν και αγαπάμε το Slinky Dog, μας λείπει πραγματικά η περιοδεία στο Studios Backlot! Ήταν η τέλεια προσθήκη στα Hollywood Studios και δεν μπορούμε να μην το σκεφτόμαστε από καιρό σε καιρό.

4. Ταξίδι στη φαντασία

Αν και αυτή η επόμενη διαδρομή δεν έχει κλείσει τεχνικά, είπατε ότι σας λείπει πραγματικά. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλέον αμφιλεγόμενη διαδρομή έχει υποστεί μερικές αλλαγές από την ημερομηνία έναρξης της και πολλοί επισκέπτες εύχονται να μην είχε. Το Journey Into Imagination άνοιξε το 1983 και αυτή η διαδρομή οδήγησε τους επισκέπτες σε μια εμπειρία με το Dreamfinder και το Figment καθώς συγκέντρωναν ιδέες και όνειρα για να βοηθήσουν στην εύρεση νέων ιδεών.

Dreamfinder και Figment

Η αρχική έκδοση ανακαινίστηκε στο Journey Into Your Imagination το 1999, το οποίο αφαίρεσε το Dreamfinder. Οι θαυμαστές ήταν τόσο αναστατωμένοι που η Disney έκλεισε ξανά τη διαδρομή, ανακαινίζοντάς την στο Journey into Imagination με το Figment που άνοιξε το 2002. Αν και είναι ακόμα τεχνικά, σας λείπει πραγματικά η αρχική έκδοση και δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε!

3. Walt Disney World Railroad

Η επόμενη βόλτα που χάνετε είναι αυτή που επιστρέφει! Το Walt Disney World Railroad είναι ένα αξιοθέατο που σας ταξιδεύει στο Magic Kingdom με ένα αυθεντικό τρένο ατμού. Βασισμένο στην αγάπη του ίδιου του Walt Disney για τα τρένα, αυτό το αξιοθέατο έχει τρεις στάσεις σε όλο το Magic Kingdom και είναι το όνειρο ενός ιστορικού της Disney. Αυτή η διαδρομή έκλεισε αρχικά το 2018 λόγω της έναρξης κατασκευής στο Tron Lightcycle Run.

©Disney

Αν και δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία επαναλειτουργίας αυτού του αξιοθέατου, το περιμένουμε σύντομα, καθώς τα ίχνη ανοίγονται κάτω από το τρενάκι του Tron. Αν και αυτό μπορεί να μην θεωρείται μεγάλο αξιοθέατο για τους περισσότερους, είναι αγαπητό στους αναγνώστες του All Ears. Ο Steven Smithson έγραψε, «Σίγουρα μου λείπουν τα Horizons, αλλά αν κλείσει το Walt Disney World Railroad, θα τελειώσω επίσημα…» Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, Steven.

2. Mr. Toad’s Wild Ride

Η δεύτερη πιο χαμένη βόλτα σας στο Disney World δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Το κλείσιμο του Mr. Toad’s Wild Ride το 1998 ήταν σίγουρα ένα αμφιλεγόμενο στη βάση των θαυμαστών της Disney. Σε αυτή τη βόλτα, οι επισκέπτες οδηγούν με το αυτοκίνητο του κ. Φρύνος, περνώντας μαζί του αρκετές περιπέτειες. Αυτό ήταν ένα αξιοθέατο της ημέρας των εγκαινίων της Disney World βασισμένο σε ένα αξιοθέατο της Disneyland με το ίδιο όνομα. Οι επισκέπτες λάτρεψαν την επιλογή δύο τροχιών αυτής της σκοτεινής διαδρομής, η οποία επέτρεπε στους επισκέπτες να βιώσουν τη διαδρομή με δύο διαφορετικούς τρόπους και ήταν διαφορετική από την έκδοση της Disneyland.

Το Mr. Toad’s Wild Ride

Αυτή η διαδρομή έκλεισε λόγω περικοπών προϋπολογισμού και αργότερα αντικαταστάθηκε με το The Many Adventures of Winnie the Pooh, το οποίο άνοιξε το 1999. Αν και μας λείπει πολύ ο Mr. Toad στο Disney World, μπορείτε ακόμα να τον βρείτε στη Disneyland.

1. The Great Movie Ride

Τέλος, η πιο χαμένη βόλτα στο Disney World είναι εύκολα The Great Movie Ride. Πάνω από 100 από τις απαντήσεις στο Facebook ανέφεραν το Great Movie Ride, το οποίο έκλεισε τον Αύγουστο του 2017. Αυτή η βόλτα ήταν ένα αξιοθέατο της ημέρας των εγκαινίων των Hollywood Studios και οι επισκέπτες ερωτεύτηκαν. Αυτή η εμπειρία πήγε τους καλεσμένους στον κινηματογράφο — κυριολεκτικά!

The Great Movie Ride

Πρέπει να παραδεχτούμε, κλάψαμε λίγα δάκρυα όταν αυτή η διαδρομή έκλεισε επίσημα για να ανοίξει ο δρόμος για το Mickey and Minnie’s Runaway Railway, το οποίο άνοιξε το 2020. Αν και αγαπάμε τη χαριτωμένη ιστορία και τη μουσική του Runaway Railway, δεν μπορούμε παρά να αναπολήσουμε αυτό που κάποτε ήταν. Πιστεύουμε ότι η αναγνώστρια Courtney το έβαλε καλύτερα στο διαδίκτυο όταν έγραψε: «Αν και αγαπώ το MMRR, πρέπει να πω το Great Movie Ride».

Σημάδι The Great Movie Ride

Αν και μας αρέσει όταν η Disney κάνει κάτι νέο, σίγουρα μας λείπουν και μερικά πράγματα! Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε το AllEars για να λαμβάνετε όλα τα νέα σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις και αλλαγές της Disney.

Δείτε τις αλλαγές που λατρεύουν να μισούν οι άνθρωποι στο Disney World εδώ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Τι σας λείπει περισσότερο στο Walt Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment