Η καταιγίδα δυναμώνει στον τυφώνα Ίαν καθώς πλησιάζει στη Φλόριντα

Η τροπική καταιγίδα Ίαν έχει γίνει επίσημα τυφώνας.

Θυελλώδης καιρός

Προσέχουμε για ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την καταιγίδα εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς το Ορλάντο και μεγάλο μέρος της Φλόριντα παραμένουν στον κώνο της αβεβαιότητας. Μοιραστήκαμε ενημερώσεις σχετικά με το τι κάνει η Disney για να προετοιμαστεί για την καταιγίδα, τις αλλαγές που έγιναν στο αεροδρόμιο του Ορλάντο εν όψει της καταιγίδας και τι πρέπει να γνωρίζετε εάν θα ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων. Ακολουθεί η πιο πρόσφατη ενημέρωση και τι πρέπει να γνωρίζετε.

Από τις 26 Σεπτεμβρίου, η τροπική καταιγίδα Ίαν έγινε επίσημα Ο τυφώνας Ίαν. Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) δημοσίευσε την ενημέρωσή της στις 5 το πρωί. Από εκείνη την ενημέρωση, σημείωσαν ότι «Σημαντικές επιπτώσεις από πλημμύρες είναι πιθανές αργότερα αυτή την εβδομάδα στη δυτική κεντρική Φλόριντα». Μοιράστηκαν επίσης ότι πρόσθετες πλημμύρες ή πλημμύρες αστικών περιοχών και πλημμύρες σε ποτάμια, σε όλη τη χερσόνησο της Φλόριντα, δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ίαν αναμένεται να είναι ένας μεγάλος τυφώνας στον Κόλπο του Μεξικού και, ανεξάρτητα από την ακριβή διαδρομή του, υπάρχει κίνδυνος για «απειλητική για τη ζωή κύμα καταιγίδας, άνεμοι με δύναμη τυφώνα και έντονες βροχοπτώσεις κατά μήκος της δυτικής ακτής της Φλόριντα και της Φλόριντα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα αυτής της εβδομάδας.”

©NOAA

Λίγο πριν τις 7 π.μ., δημοσιεύτηκε η παρακάτω ενημέρωση που δείχνει ένα μοντέλο που προβλέπει ότι ο τυφώνας Ian κάθεται ακριβώς έξω από τη δυτική ακτή της Φλόριντα για αρκετές ημέρες.

Ο Eric Burris του WESH 2 News μοιράστηκε επίσης μια εικόνα που προβλέπει πότε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι άνεμοι από τροπικές καταιγίδες στις εξωτερικές ζώνες. Για το Ορλάντο, φαίνεται ότι οι άνεμοι τροπικών καταιγίδων θα μπορούσαν να φτάσουν Τετάρτη βράδυ.

Μέχρι στιγμής, η κομητεία Λέικ (κομητεία στην κεντρική Φλόριντα) έχει ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρχει σχολείο την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω των αναμενόμενων επιπτώσεων της καταιγίδας. Δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από άλλες κομητείες μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το WESH 2 News.

Φυσικά, τα πράγματα υπόκεινται σε αλλαγές. Υπάρχει ακόμα αρκετή αβεβαιότητα με αυτήν την καταιγίδα και ποια θα είναι η ακριβής πορεία της. Ο τυφώνας Ίαν έχει πλέον τελειώσει υψηλότερη περιοχή «θερμικού δυναμικού τροπικού κυκλώνα» στη λεκάνη του Ατλαντικού και έτσι αναμένεται να ενταθεί γρήγορα.

Προς το παρόν, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε για τις πιθανές επιπτώσεις και βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε προσαρμογές εάν η καταιγίδα επηρεάσει το ταξίδι σας. Έχετε συσκευασμένα αδιάβροχα και παπούτσια βροχής; Έχετε μερικά παιχνίδια με κάρτες ή άλλες δραστηριότητες για να γεμίσετε το χρόνο σας, αν καταλήξετε να κολλήσετε στο ξενοδοχείο σας για λίγο;

Μέχρι στιγμής, η Disney δεν έχει ανακοινώσει κανένα κλείσιμο πριν από την καταιγίδα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες ενημερώσεις εντός των επόμενων ημερών.

Ο Ian αναμένεται να ενισχυθεί σήμερα και οι κύριες επιπτώσεις αναμένεται να γίνουν αισθητές Τετάρτη έως Πέμπτη στην περιοχή της Κεντρικής Φλόριντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη ανάρτησή μας σχετικά με το τι κάνει η Disney για να προετοιμαστεί ή κάντε κλικ εδώ για να λάβετε τη λίστα μας με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να πάτε στο Disney World κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Τι να κάνετε αν πηγαίνετε στο Disney World κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ian

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στο Disney World αυτή την εβδομάδα; Πείτε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment