Η καλύτερη στρατηγική μας για φαγητό στο Disney World κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων

Η εξασφάλιση των κρατήσεων για φαγητό που θέλετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Disney μπορεί να μοιάζει κάπως σαν ένα extreme sport μερικές φορές.

Trattoria al Forno

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου στο Disney World είναι η περίοδος των διακοπών. Τα πάρκα είναι γεμάτα και ο κόσμος προσπαθεί να κάνει κρατήσεις για φαγητό για την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων. Εάν θα κατευθυνθείτε στο Disney World για τα Χριστούγεννα φέτος, έχουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για να κάνετε τις κρατήσεις για φαγητό που χρειάζεστε.

Κάντε κράτηση όσο πιο γρήγορα μπορείτε

Οι κρατήσεις για φαγητό ανοίγουν 60 ημέρες πριν από την ημέρα που θέλετε να δειπνήσετε. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα κράτηση για φαγητό για την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου)τότε μπορείς κάντε κράτηση για φαγητό στις 25 Οκτωβρίου. Αν ψάχνετε για κράτηση για φαγητό στο Ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου), τότε το παράθυρο της κράτησής σας θα ανοίξει στις 26 Οκτωβρίου.

Magic Kingdom γιορτινή διακόσμηση

Εάν μένετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ας πούμε ότι θα φτάσετε στο Disney World στις 20 Δεκεμβρίου και θα είστε εκεί μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου), μπορείτε να κάνετε κράτηση για φαγητό για ολόκληρο το ταξίδι 60 ημέρες από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού σας. Έτσι, για αυτό το φανταστικό ταξίδι, θα μπορούσατε να κάνετε τις κρατήσεις για φαγητό για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα των Χριστουγέννων ξεκινώντας στις 19 Οκτωβρίου, κάτι που σας δίνει ένα προβάδισμα λίγων ημερών σε ομάδες που μπορεί να μην φτάνουν τόσο νωρίς.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε κρατήσεις για φαγητό στο Disney World!

Διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας

Σας συνιστούμε να γνωρίζετε τι θέλετε και να προσπαθήσετε να κάνετε κράτηση σε αυτό το εστιατόριο που προτιμάτε για την ώρα που προτιμάτε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχετε διαχειριστικές προσδοκίες και να είστε ευέλικτοι.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Grand Floridian

Αν θέλετε να έχετε δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων στο California Grill στις 18:00, προτιμήστε το — αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Είναι πιθανό μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσετε να κάνετε κράτηση για φαγητό, αυτή η κράτηση μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κράτηση στις 20:30 ή για διαφορετικό εστιατόριο στις 18:00. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στην εξερεύνηση άλλων επιλογών.

California Grill

Αν υπάρχει ένα εστιατόριο στο οποίο ΠΡΕΠΕΙ να φάτε την ημέρα των Χριστουγέννων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα. Το φαγητό εκεί για μεσημεριανό γεύμα θα λειτουργούσε αντί για δείπνο; Τι γίνεται με ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό; Εάν έχετε ανοιχτό μυαλό, είναι πιο πιθανό να φτάσετε σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιες θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό στο Disney World το 2023!

Συνεχίστε τον έλεγχο

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: τα σχέδια αλλάζουν. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε την κράτηση για φαγητό που θέλετε αμέσως μόλις ανοίξει η περίοδος κράτησης για φαγητό, μην χάσετε την ελπίδα σας. Μερικά δημοφιλή εστιατόρια, όπως το Oga’s Cantina, για παράδειγμα, γεμίζουν γρήγορα μόλις μειωθούν οι κρατήσεις, αλλά όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν ότι δεν θέλουν πραγματικά να φάνε εκεί ή αποφασίζουν να μην πάνε στα Hollywood Studios της Disney εκείνη την ημέρα, αλλάζουν τα σχέδιά τους και ακυρώνουν την κράτηση.

Το Oga’s Cantina μπορεί να είναι μια δύσκολη κράτηση!

Το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει πολύ την ημέρα πριν από τις κρατήσεις γιατί Η Disney χρεώνει 10 $ ανά άτομο ακυρωτικά για μη εμφανίσεις και κρατήσεις που ακυρώνονται εντός 24 ωρών από το γεύμαώστε να μπορείτε να κάνετε μια εξαιρετική κράτηση την ημέρα πριν γευματίσετε!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους ευκολότερους τρόπους για να τροποποιήσετε μια κράτηση για φαγητό στο Disney World!

Ελάτε προετοιμασμένοι με επιλογές

Εάν προσπαθείτε να έχετε ένα συγκεκριμένο γεύμα την παραμονή των Χριστουγέννων ή την ημέρα των Χριστουγέννων (όπως αν ψάχνετε συγκεκριμένα για κράτηση για δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων, για παράδειγμα), τότε εμείς συνιστούμε να ετοιμάσετε μια λίστα με επιλογές εστιατορίου εκ των προτέρων.

50’s Prime Time Cafe

Καθίστε με την ομάδα σας και τις προτάσεις πεδίου. Μόλις έχετε μια λίστα με όλα τα εστιατόρια στα οποία θα ήσασταν διατεθειμένοι να φάτε για εκείνο το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων, κατατάξτε τα. Τώρα έχετε μια κατάταξη για όταν προσπαθείτε να κάνετε τις κρατήσεις για φαγητό. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε το πρώτο σας, προχωρήστε στο δεύτερο, μετά στο τρίτο, κ.λπ., μέχρι να εξαντληθούν όλες οι επιλογές.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν το τηλέφωνό σας πεθάνει στο Disney World!

Δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις

Οι κρατήσεις για φαγητό στο Disney World μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Disney World ή στην εφαρμογή My Disney Experience. Μερικοί επισκέπτες αναφέρουν ότι έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με το ένα ή το άλλο, έτσι μπορείτε να εξασκηθείτε και με τα δύο ή απλώς να έχετε και τα δύο ανοιχτά και διαθέσιμα όταν έρθει η ώρα να κάνετε κράτηση.

Garden Grill Restaurant

Μερικοί προτείνουν επίσης ότι, όταν πηγαίνετε να κάνετε την κράτηση, να βάλετε μια συγκεκριμένη ώρα και όχι απλώς μια περίοδο γεύματος. Μπορείς αναζητήστε κρατήσεις με πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνοαλλά μπορείτε επίσης αναζήτηση με βάση το χρόνο. Και πάλι, αυτό μπορεί να είναι απλώς προσωπικά ανέκδοτα, αλλά μερικοί λένε ότι είναι πιο εύκολο να βρείτε την κράτηση που αναζητάτε, αν την περιορίσετε χρονικά.

©Disney

Όταν κάνετε αναζήτηση με βάση την ώρα, η Disney θα σας εμφανίσει ανοιχτές κρατήσεις περίπου μιάμιση ώρα πριν και μετά την ώρα που βάλατε, επίσης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 18 μυστικά του Disney World που δεν γνωρίζουν ούτε οι ντόπιοι!

Μάθετε τι είναι δημοφιλές

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προετοιμαστείτε είναι να μάθετε τι είναι δημοφιλές. Υπάρχουν μερικά, όπως το Oga’s Cantina, που είναι δημοφιλή όλο το χρόνο, αλλά άλλα γίνονται πιο δημοφιλή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η ταβέρνα Liberty Tree, για παράδειγμα, είναι μια δημοφιλής επιλογή στο Magic Kingdom λόγω του φαγητού της που είναι εμπνευσμένο από τις ευχαριστίες/διακοπές.

Liberty Tree Tavern

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι το California Grill. Φέτος, θα μπορείτε να δειπνήσετε στο μενού 50th Anniversary, ενώ θα έχετε εκπληκτική θέα στο Magic Kingdom. Και, φυσικά, υπάρχει το Minnie’s Hollywood Dine στο Hollywood & Vine όπου μπορείτε να δείτε μερικούς από τους χαρακτήρες ντυμένους για τις γιορτές.

Ο Μίκυ Μάους στο Minnie’s Holiday Dine

Ως επί το πλείστον, τα δημοφιλή εστιατόρια κατά τη διάρκεια των εορτών είναι οι συνήθεις ύποπτοι και αυτά που είναι δημοφιλή και σε άλλες εποχές του χρόνου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 3 τρομακτικά εύκολους τρόπους για να καταστρέψετε τις διακοπές σας στο Disney World!

Αν πηγαίνετε στο Disney World αυτές τις γιορτές, ετοιμαστείτε για μερικές όμορφες διακοσμήσεις και πινελιές διακοπών, αλλά και μερικά πολυσύχναστα πάρκα και δύσκολες κρατήσεις για φαγητό! Με αυτές τις συμβουλές, είστε καθ’ οδόν για ένα επιτυχημένο γεύμα διακοπών, αλλά, όπως πάντα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα μπορέσετε να κάνετε την κράτηση που θέλετε.

Οι διακοπές του 2022 στο Disney World σηματοδοτούν μια ειδική περίσταση καθώς το Mickey’s Very Merry Christmas Party θα επιστρέψει στο Magic Kingdom για πρώτη φορά από το 2019. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τις ημερομηνίες και τις τιμές για το πάρτι εδώ. Και, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το EPCOT International Festival of the Holidays θα επιστρέψει φέτος, μαζί με το ευρέως δημοφιλές Candlelight Processional! Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για περισσότερα νέα της Disney, γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 6 τρόπους με τους οποίους κάνετε τα Χριστούγεννα ΛΑΘΟΣ στο Disney World!

https://www.youtube.com/watch?v=TIMEelGPE9h4

Μην το χάσετε σε οποιαδήποτε διασκέδαση της Disney World αυτή την εορταστική περίοδο!

Ο Οδηγός DFB για τις διακοπές Walt Disney World® 2022 είναι α μοναδικός πόρος που θα σε βοηθήσει επωφεληθείτε στο έπακρο από τις διακοπές σας στο Walt Disney World. Προπαραγγείλετε τον Οδηγό DFB για τις διακοπές Walt Disney World® 2022 τώρα!

Περιλαμβάνει περισσότερες από 400 σελίδες με απαραίτητες πληροφορίες, όπως:

  • Ενα γεμάτο Τι νέα!! κεφάλαιο για την εορταστική περίοδο 2022
  • Ενα γεμάτο Μηνιαίο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο
  • Πως να αποφύγετε τα πλήθη στις πιο πολυσύχναστες μέρες του Disney World (και όταν η Disney World κλείνει τα πάρκα της λόγω χωρητικότητας!)
  • ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις, οι δραστηριότητες και οι προσθήκες διακοπών στο Walt Disney World. ΟΛΑ. ΤΟΥ. ΤΟΥΣ.
  • Και, φυσικά, θα σας πούμε που να φάω! ;-ΡΕ

  Όπως πάντα, τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι 100% εγγυημένο! Αν δεν το αγαπάς, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω!

Θέλετε ακόμα περισσότερα;

ο Πακέτο DFB Everything έρχεται με ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς μας, συμπεριλαμβανομένου του Οδηγού διακοπών, σε μία χαμηλή τιμή! Περιλαμβάνει:

  • The DFB Guide to Walt Disney World Dining 2022
  • Οδηγός 2022 EPCOT Food and Wine Festival
  • Προπαραγγελία για τον Οδηγό DFB για τις παγκόσμιες διακοπές Walt Disney 2022
  • Οδηγός Προπαραγγελίας 2023 EPCOT Flower and Garden Festival
  • Και οι τρεις οδηγοί σνακ DFB
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις διακοπές της Disney World!


Θα είστε στο Disney World αυτές τις γιορτές; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment