Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον κόσμο της Disney το 2022 και το 2023

Ήρθε η ώρα να κλείσετε τις επόμενες διακοπές σας στο Walt Disney World! Ας βγάλουμε το ημερολόγιο και ας το βρούμε τέλειος χρόνος.

Διακοπές στο Hollywood Studios

Μπορούμε να αρχίσουμε να προσπαθούμε να βρούμε το Η καλύτερη και η χειρότερη εποχή για να επισκεφτείτε τον κόσμο της Disney περιορίζοντας το ανά εποχή.

Εντάξει, Καλοκαίρι… ξεκινήστε το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT και το πάρτι του Mickey’s Not So Scary Halloween, αλλά θέλετε να περπατάτε 10 μίλια την ημέρα σε ένα χαμάμ;

Φθινόπωρο! Τρομακτική σεζόν και Ημέρα των Ευχαριστιών! Τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο! Ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, αλλά πολυάσχολα Σαββατοκύριακα διακοπών, εποχή τυφώνων και διακοσμήσεις διακοπών πάνω από την κλασική Disney;

Απόκριες στον κόσμο της Disney

Χειμώνας! Mickey’s Very Merry Christmas Party! Διεθνές Φεστιβάλ Εορτών EPCOT! Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών EPCOT! Διασκεδαστικές και εορταστικές, αλλά μερικές από τις πιο ακριβές (και πολυσύχναστες) μέρες στη Disney κατά τη διάρκεια των διακοπών, και συνήθως η εποχή που ορισμένα δημοφιλή αξιοθέατα αφαιρούνται χωρίς προμήθεια για συντήρηση.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών EPCOT

Καλώς, Ανοιξη, ίσως είστε η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Disney World! Το Πάσχα είναι πολύ μαγικό στο Magic Kingdom, καθώς και στο Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT. Η Ημέρα της Γης είναι επίσης τα γενέθλια του Ζωικού Βασιλείου! Ανοιξιάτικες διακοπές! Περίμενε. Το Spring Break σημαίνει ότι όλοι είναι εκτός σχολείου τις ίδιες λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πηγαίνουν διακοπές στο Walt Disney World την ίδια ώρα. Αυτό σημαίνει ΠΛΗΘΗ.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Κάθε σεζόν έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, οπότε ας βουτήξουμε για να βρούμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ώρα για να επισκεφτείτε τον κόσμο της Disney για εσάς.

Ανοιξη

Σημαντικά γεγονότα

Ξεκινώντας αυτή τη λίστα με την άνοιξη, ας μιλήσουμε για τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν! Πρώτα απ ‘όλα, είναι το πολύ δημοφιλές EPCOT International Flower & Garden Festival. Αυτό το φεστιβάλ διαρκεί από τις αρχές Μαρτίου έως τις αρχές Ιουλίου και τονίζεται με εκπληκτικά τοπία, νόστιμο φαγητό και πολλές δραστηριότητες.

EPCOT International Flower & Garden Festival

Και για όλους εσάς τρέξιμοΟι θαυμαστές της Disney εκεί έξω, φροντίστε να δείτε το Σαββατοκύριακο του αγώνα Springtime Surprise, που συνήθως προγραμματίζεται γύρω στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Αυτή η ολοκαίνουργια διοργάνωση θα έχει τρεις διαφορετικούς αγώνες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

©Disney

Πλήθη

Πώς είναι όμως η πολυκοσμία την ανοιξιάτικη περίοδο; Λοιπόν, δυστυχώς, αυτή είναι η στιγμή που οι μάζες συρρέουν στο Disney World για το Spring Break. Οι πιο πολυσύχναστες εβδομάδες είναι τα μέσα Μαρτίου και οι εβδομάδες γύρω από το Πάσχα τον Απρίλιο, αλλά πιθανότατα θα δείτε αρκετά μεγάλους χρόνους αναμονής σε όλους αυτούς τους δύο μήνες.

Spring Break Crowds στα Hollywood Studios

Τα πράγματα τείνουν να σβήνουν λίγο τον Μάιο, αλλά θα επανέλθει για τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, όπως η Ημέρα της Μητέρας και το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης (ειδικά όταν οι άνθρωποι έχουν άδεια από το σχολείο). Όποια ώρα κι αν επισκέπτεστε, συνιστούμε να προετοιμαστείτε για μεγάλους χρόνους αναμονής και να φροντίσετε να έχετε μια στρατηγική για τα πάρκα πριν την επίσκεψή σας!

Πλήθη στην Frontierland

Καιρός

Την άνοιξη, αρχίζει να ζεσταίνει, αλλά δεν είναι αρκετά στη δεκαετία του ’90 καθημερινά όπως είναι το καλοκαίρι. Θα βλέπετε πιο συχνές βροχές και καταιγίδες, οπότε μην ξεχάσετε να πακετάρετε αυτά τα πόντσο ή τα αδιάβροχα μπουφάν! Θα χρειαστεί κυρίως να πακετάρετε ρούχα για ζεστό καιρό, αλλά μπορεί να νιώσετε μερικές μέρες με ιδιαίτερο αέρα εδώ και εκεί. Το ωραίο με την Άνοιξη είναι ότι η υγρασία είναι συνήθως αρκετά ήπια (καλά, ήπια για το Ορλάντο). Έτσι, αν θέλετε μερικές διασκεδαστικές φωτογραφίες του Disney World χωρίς το φριζάρισμα της υγρασίας στα μαλλιά σας, το να σχεδιάζετε να πάτε πριν από τον Μάιο μπορεί να είναι η στιγμή που ψάχνετε!

Βροχερή μέρα στο EPCOT

Σημαντικές ημερομηνίες

Και τέλος, ας μιλήσουμε για τις σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε για την άνοιξη! Θα θελήσετε να παρακολουθείτε το ημερολόγιο ανακαίνισης. Η Disney έχει συνήθως τακτική συντήρηση αξιοθέατων και μεγαλύτερες επισκευές που ξεκινούν τον Ιανουάριο και επεκτείνονται μερικές φορές μέχρι τον Απρίλιο. Επομένως, ελέγξτε αυτό το πρόγραμμα ανακαίνισης για να βεβαιωθείτε ότι τα αξιοθέατα που πρέπει να κάνετε δεν θα είναι εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αποστολή Έβερεστ

Λοιπόν, ας ανακεφαλαιώσουμε την εποχή της Άνοιξης, θα μπορούσε να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εποχή για εσάς για τον πιο ήπιο καιρό, το Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπου EPCOT, και αν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως βγάλετε τα παιδιά από το σχολείο. Θα μπορούσε να είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σεζόν για εσάς εάν μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο σε αυτές τις ώρες αιχμής (και PRICE), όπως εκδηλώσεις runDisney ή σχολικές διακοπές. Και επίσης, σκεφτείτε εάν τα αγαπημένα σας αξιοθέατα είναι εκτός κυκλοφορίας για συντήρηση ή ανακαίνιση.

Καλοκαίρι

Σημαντικά γεγονότα

Συνεχίζοντας το καλοκαίρι, το EPCOT Flower & Garden Festival θα συνεχιστεί για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν! Ωστόσο, λίγο μετά τη λήξη του Φεστιβάλ Λουλουδιών & Κήπου, θα ξεκινήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT, πιθανότατα τον Ιούλιο.

Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού EPCOT

Πλήθη

Ας είμαστε ειλικρινείς, έχει σχεδόν ΠΑΝΤΑ κόσμο το καλοκαίρι. Όλοι είναι εκτός σχολείου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι οικογένειες προγραμματίζουν μεγαλύτερα ταξίδια. Συνήθως θα δείτε αυτά τα πλήθη που είναι προσανατολισμένα στην οικογένεια από τον Ιούνιο έως τα μέσα Αυγούστου.

Summer Crowds στο Star Wars: Galaxy’s Edge

Καιρός

Και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε να περιμένετε τον χειρότερο καιρό που προσφέρει η Disney World. Θα κάνει ζέστη — ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζέστη — σχεδόν κάθε μέρα. Βρέχει επίσης συχνά, κάνοντας τον αέρα πυκνό και υγρό. Συνιστούμε να φοράτε παπούτσια που μπορούν να βραχούν και μην ξεχνάτε αυτό το αντηλιακό γιατί ο ήλιος είναι έντονος. Επιπλέον, θα χρειαστεί να πίνετε πολύ νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι!

Ζωικό βασίλειο

Σημαντικές ημερομηνίες

Δεδομένου ότι αυτή είναι η πιο πολυσύχναστη σεζόν της Disney (εκτός από τις χειμερινές διακοπές), λειτουργεί σε όλους τους κυλίνδρους, επομένως θα βρείτε σχεδόν κάθε αξιοθέατο να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα και μερικές εκτεταμένες ώρες λειτουργίας. Έτσι, εάν είστε κουκουβάγια ή είστε πολύ νωρίς, αυτά τα πάρκα που ανοίγουν παλαιότερα ή οι παρατεταμένες ώρες αργά το βράδυ θα μπορούσαν να ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ των διακοπών σας!

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind είναι ανοιχτό!

Λοιπόν, ας ανακεφαλαιώσουμε την καλοκαιρινή σεζόν, θα μπορούσε να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σεζόν για εσάς, αν αυτή είναι η μόνη φορά που όλη η οικογένειά σας μπορεί να περάσει χωρίς το άγχος της δουλειάς (ή της σχολικής εργασίας) που θα πρέπει να προλάβετε να περάσετε στο τέλος της ταξίδι αν θέλετε να ζήσετε την κλασική ατμόσφαιρα του Disney World αν θέλετε την καλύτερη ευκαιρία να κάνετε ΟΛΕΣ τις βόλτες. Θα μπορούσε να είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εποχή για εσάς αν δεν τα πάτε καλά περπατώντας 10 μίλια την ημέρα σε χαμάμ (το Ορλάντο είναι ΖΕΣΤΟ και ΥΓΡΑΣΙΟ το καλοκαίρι), αν θέλετε να αποφύγετε την πολυκοσμία και τις μεγάλες ουρές, αν δεν πρόκειται (ή δεν μπορώ) να εκμεταλλευτώ τις παρατεταμένες ώρες λειτουργίας της Disney.

Πτώση

Σημαντικά γεγονότα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT πιθανότατα θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν, συνήθως λήγει τον Νοέμβριο. Σε συνδυασμό με το φεστιβάλ, το Wine & Dine Half Marathon Weekend έχει προγραμματιστεί κανονικά να πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Έτσι, αυτό είναι υπέροχο για εκείνους τους δρομείς εκεί έξω, αλλά δημιουργεί μια μικρή αύξηση στα πλήθη λόγω της δημοτικότητας του runDisney.

©Disney

Οι εορτασμοί του Halloween συνήθως ξεκινούν στο Magic Kingdom τον Αύγουστο και διαρκούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Μπορείτε να περιμένετε διακοσμήσεις στο Magic Kingdom και ειδικά σνακ σε όλη την ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και υπάρχουν πάντα εκείνα τα πάρτι μετά την ώρα που κοστίζουν λίγο περισσότερο, αλλά συνοδεύονται από μια επιπλέον τρομακτική διασκέδαση (και γλυκές λιχουδιές!).

Απόκριες στο Magic Kingdom

Και λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν του Halloween, η περίοδος των διακοπών θα ξεκινήσει! Τα πάρκα στολίζονται για τα Χριστούγεννα στις αρχές Νοεμβρίου και οι επίσημοι εορτασμοί ξεκινούν λίγο μετά. Αμέσως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών θα ξεκινήσει το Διεθνές Φεστιβάλ των Εορτών EPCOT.

Διακοπές στο Hollywood Studios

Πλήθη

Τα πλήθη συνήθως θα αρχίσουν να ηρεμούν το φθινόπωρο. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι πιο αργοί μήνες (εκτός από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμπου και το Απόκριες) και θα μπορείτε ακόμη και να κάνετε τις διακοπές σας φθηνότερα λόγω της τιμολόγησης βάσει ημερομηνίας.

Πλήθος κόσμου τον Οκτώβριο του 2021

Ο Νοέμβριος συνήθως δεν είναι πολύ απασχολημένος στις αρχές του μήνα, αλλά το διάλειμμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών θα είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες εβδομάδες του χρόνου. Το κλειδί για ένα χαλαρό ταξίδι το φθινόπωρο είναι να αποφύγεις τα σαββατοκύριακα και τα διαλείμματα των διακοπών!

Πλήθη των Ευχαριστιών στο Disney World το 2021

Καιρός

Ο καιρός θα είναι ακόμα ζεστός στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά θα αρχίσει να χαλαρώνει λίγο. Αλλά να έχετε κατά νου ότι η εποχή των τυφώνων διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, ώστε να μπορείτε να δείτε ακόμα λίγο θυελλώδη καιρό. Μέχρι να φτάσετε στο Νοέμβριο, η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι ευχάριστη.

EPCOT

Λοιπόν, ας ανακεφαλαιώσουμε τη σεζόν του Φθινοπώρου, θα μπορούσε να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σεζόν για εσάς, αν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να βγάλετε τα παιδιά από το σχολείο, θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της Disney με μια εορταστική ή τρομακτική ανατροπή, αν μπορείτε να το προγραμματίσετε όταν ο καιρός αρχίζει να χαλαρώνει. Θα μπορούσε να είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σεζόν για εσάς εάν μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο σε αυτές τις ώρες αιχμής (και PRICE), όπως εκδηλώσεις runDisney ή σχολικές διακοπές. Και επίσης, σκεφτείτε ότι είναι ακόμα εποχή τυφώνων, οπότε εκτός από την παρατεταμένη καλοκαιρινή ζέστη, θα μπορούσατε επίσης να δείτε μια τροπική καταιγίδα ή ακόμα και έναν τυφώνα.

Χειμώνας

Σημαντικά γεγονότα

Και τέλος, ας μιλήσουμε για χειμώνα! Η σεζόν ξεκινά με το Διεθνές Φεστιβάλ των Διακοπών EPCOT. Συνήθως διαρκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, και ταυτόχρονα, θα μπορείτε να απολαύσετε τις άλλες γιορτές στα πάρκα και τα θέρετρα.

Φεστιβάλ των Εορτών 2021

Πλήθη

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα πλήθη θα είναι βαριά για την εβδομάδα των Ευχαριστιών, αλλά μπορεί να επιβραδυνθούν για μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες του έτους, πολλοί Αμερικανοί έχουν άδεια από το σχολείο και τη δουλειά, επομένως αυτές είναι συνήθως οι πιο πολυσύχναστες (και οι πιο ακριβές!) ημερομηνίες του χρόνου.

Πλήθη διακοπών στο Disney World

Καιρός

Ο καιρός θα είναι πολύ πιο δροσερός το χειμώνα, αν και μπορεί να μην είναι τόσο ψυχρός όσο έχετε συνηθίσει στο σπίτι. Συνιστούμε να πακετάρετε ένα σακάκι. θα το χρειαστείτε ιδιαίτερα το πρωί και το βράδυ. Το ντύσιμο με στρώσεις μπορεί να είναι χρήσιμο, δεδομένου ότι ο ήλιος θα βγει ακόμα το απόγευμα! Είναι μάλλον στη δεκαετία του ’60 τις περισσότερες μέρες.

Πύργος του Τρόμου στις γιορτές

Λοιπόν, ας κάνουμε μια ανασκόπηση της χειμερινής σεζόν, θα μπορούσε να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εποχή για εσάς αν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας στο πιο μαγικό μέρος στη γη, δεν σας πειράζει να παραλείψετε το Splash Mountain ή άλλα θαλάσσια αξιοθέατα που θα μπορούσαν να είναι κάτω κατά τη διάρκεια την πιο κρύα εποχή ή έξω για ανακαίνιση, ή τον καιρό και το να μπορείς να φοράς παντελόνι στο Disney World χωρίς να το μετανιώσεις! Θα μπορούσε να είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εποχή για εσάς, εάν μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο σε αυτές τις ώρες αιχμής του κόσμου (και PRICE), όπως η εβδομάδα γύρω από τις διακοπές, εάν κάνετε διακοπές σε ζεστές τροπικές διακοπές (γιατί η Φλόριντα μπορεί να έχει κρύο και ας Αντιμετωπίστε το, ο καιρός είναι ένας άστατος φίλος), ή αν θέλετε μια κλασική εμπειρία Disney, και το μόνο που θα έχετε είναι φωτογραφίες με πούλιες στο φόντο. Αλλά πραγματικά, είναι η ΤΙΜΗ και το πλήθος κοντά στις γιορτές που είναι οι πραγματικοί downers.

Τώρα λοιπόν που όλα έχουν αναλυθεί, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποια εποχή είναι η καλύτερη για εσάς να επισκεφτείτε! Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ενημερώσεις για μεγάλα γεγονότα και τυχόν σημαντικές ανακοινώσεις που πρέπει να γνωρίζετε, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο AllEars.

Κάντε κλικ παρακάτω για την αποδοχή της ομάδας AllEars στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ σεζόν για να επισκεφτείτε το Walt Disney World

Ενημερωθείτε για τα προηγούμενα επεισόδια του AllEars TV!

Πότε σας αρέσει περισσότερο να επισκέπτεστε τον κόσμο της Disney; Το λιγότερο? Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment