Εφυγαν οι εικονικές πλαστικές τσάντες αγορών από την Disney World; Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2022, παρατηρήσαμε ότι κάτι περίεργο εξαφανιζόταν από τον κόσμο της Disney…

Droid σε μια πλαστική σακούλα

Όχι, δεν ήταν ένα σνακ, ένας χαρακτήρας ή μια μορφή διασκέδασης. Ήταν…πλαστικές σακούλες! Ξέρετε για αυτές που μιλάμε — αυτές τις (συνήθως) μπλε πλαστικές σακούλες με θέμα την Disney που συνήθως παίρνετε με κάθε αγορά στα πάρκα. Πιθανότατα έχετε 30 από αυτά γεμισμένα σε μια πλαστική θήκη ή συρτάρι κουζίνας κάπου, όπως και εμείς! Σύντομα, όμως, μερικά από αυτά θα μπορούσαν να γίνουν συλλεκτικά είδη επειδή η κατάσταση της πλαστικής σακούλας ΑΛΛΑΖΕΙ.

Τις τελευταίες μέρες το έχουμε παρατηρήσει μικρό Οι πλαστικές σακούλες με θέμα την Disney δεν ήταν διαθέσιμες σε πολλά σημεία πώλησης στο Disney World. Να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

μαγικό βασίλειο

Στο Magic Kingdom, μιλήσαμε με ένα μέλος του Cast στο Uptown Jewelers που είπε ότι είχαν αφαίρεσε όλες τις μικρές πλαστικές σακούλες από το κατάστημα. Αντί να περιμένουν μέχρι να τελειώσουν, στην πραγματικότητα απλώς τραβήχτηκαν και δεν ήταν πλέον διαθέσιμα στους επισκέπτες.

Σύμφωνα με ορισμένα μέλη του Cast με τα οποία μιλήσαμε, Οι μικρές πλαστικές σακούλες έχουν πραγματικά ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ σε όλο το Magic Kingdom. Δεν ξέμειναν τεχνικά από τις τσάντες, αλλά, αντίθετα, φαίνεται ότι αφαιρέθηκαν από όλα τα καταστήματα.

Uptown Jewelers

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καθόλου τσάντες; ΟΧΙ ακριβως. Εσείς μπορώ (αν θέλετε) αγορά επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες στα περισσότερα καταστήματα, και ήταν με ελαφρά έκπτωση στην τιμή. Η μικρή τσάντα είναι τώρα $1 και το μέσο είναι $1,50.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες

Στο Καλημέρα! Δώρα χωριούδιαπιστώσαμε ότι από εκεί είχαν αφαιρεθεί και μικρές πλαστικές σακούλες και είχαν διαθέσιμες μόνο επαναχρησιμοποιήσιμες.

Ένα μέλος του Cast με το οποίο μιλήσαμε μοιράστηκε ότι πιστεύει ότι αυτή η αλλαγή έχει γίνει σε όλο τον κόσμο της Disney, οπότε πήγαμε να το ερευνήσουμε.

Το Ζωικό Βασίλειο της Disney

Στο Animal Kingdom, σταματήσαμε στο Discovery Trading και το βρήκαμε επίσης Η Disney είχε τραβήξει όλες τις μικρές πλαστικές σακούλες για ψώνια και από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αλλά επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες ήταν διαθέσιμες.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και εδώ

Οι επαναχρησιμοποιούμενες πλαστικές σακούλες έχουν επίσης λάβει έκπτωση εδώ.

Τιμές επαναχρησιμοποιήσιμων τσαντών

Έτσι, εάν πρόκειται να αγοράσετε αντικείμενα της Disney και θέλετε μια μικρή τσάντα, αυτή είναι μια επιλογή που θα μπορούσατε να εξετάσετε όταν βρίσκεστε στα πάρκα.

EPCOT

Στο Creations Shop, διαπιστώσαμε ότι ήταν χρησιμοποιώντας την τελευταία από τις μικρές πλαστικές σακούλες τους για όσους χρησιμοποιούσαν το Mobile Merchandise Checkout.

Ακόμα εδώ για την ολοκλήρωση αγοράς εμπορευμάτων για κινητά

Εντοπίσαμε επίσης πλαστικές σακούλες στο κατάστημα δώρων Treasures of Xandar (που επισυνάπτεται στο Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind) στο περίπτερο του Mobile Checkout.

Disney Resorts

Στο κατάστημα δώρων Fantasia στο Disney’s Contemporary Resort, ένα μέλος του Cast είπε ότι τους δόθηκε εντολή να αφαιρέσουν τις μικρές πλαστικές σακούλες και να τις «επιστρέψουν».

Στο Curiouser Clothiers στο Disney’s Grand Floridian Resort & Spa, ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν μερικές μικρές πλαστικές σακούλες είναι ακόμα διαθέσιμες.

Δεν έχουν φύγει όλοι!

Είχαν επίσης διαθέσιμα επαναχρησιμοποιήσιμα με ενημερωμένη τιμολόγηση στις πινακίδες.

Ενημερωμένη τιμολόγηση

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό Η κατάσταση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το κατάστημα, το πάρκο ή το θέρετρο.

Συνολικά

Από αυτά που βλέπουμε, μικρές πλαστικές σακούλες γενικά αφαιρούνται από πολλά σημεία εμπορευμάτων της Disney. Αυτό σημαίνει ότι, εάν πάτε να αγοράσετε μερικά αντικείμενα, ενδέχεται να μην λάβετε μια μικρή πλαστική σακούλα με θέμα την Disney για να τα κρατήσετε μέσα. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για $1 (ή λίγο περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος που χρειάζεστε/θέλετε) .

Αν θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε για μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα στη Disney, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μερικές επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες στο διαδίκτυο και να τις φέρετε μαζί σας στα πάρκα. Η τιμή μπορεί να διαφέρει, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε πακέτο των 6 για 15,19 $ στο Amazon αυτή τη στιγμή (που είναι περισσότερο από αυτό που θα πληρώνατε για μεμονωμένες τσάντες Disney, αλλά η ευκολία να τις έχετε μαζί σας μπορεί να είναι ένα μπόνους).

©Amazon

Η Disney δεν έχει κάνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την αφαίρεση αυτών των πλαστικών σακουλών, αλλά αυτή η ανάρτηση αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε στα πάρκα και τι έχουν συζητήσει μαζί μας τα μέλη του Cast.

Ένας από τους στόχους βιωσιμότητας της Disney είναι να μειώνω τα απόβλητα, και εργάζονται επίσης για να φτιάξουν προϊόντα χαμηλότερης επίδρασης με συσκευασία χωρίς πλαστικό. Έχουμε δει πλαστικά καλαμάκια να αφαιρούνται από τις περισσότερες τοποθεσίες πάρκων, επομένως η αφαίρεση μικρών πλαστικών σακουλών θα μπορούσε να είναι ένα άλλο μέτρο για την προώθηση αυτών των στόχων.

©Disney

Θα παρακολουθούμε για περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι βρίσκουμε.

Για περισσότερες ενημερώσεις του Disney World, δείτε τις παρακάτω αναρτήσεις μας.

Περισσότερες ιστορίες του Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη λίστα με τα 16 πράγματα που όλοι ξεχνούν να φέρουν στο Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Θα αγοράζατε μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα Disney για να κρατάτε τα αντικείμενά σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment