ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ οι πλαστικές σακούλες από την Disney World; Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Έχει κανείς άλλος σαν 30 πλαστικές τσάντες Disney World στην ντουλάπα του από περασμένα ταξίδια που δεν μπορείς να πετάξεις; Γνωρίζουμε ότι είναι απλώς φτηνές πλαστικές σακούλες…αλλά αποτελούν μέρος της εμπειρίας της Disney!

Πλαστική σακούλα

Δεν είναι ασυνήθιστο να μας βλέπουν να φεύγουμε από τα Πάρκα της Ντίσνεϋ με μία πάρα πολλές από αυτές τις τσάντες αγορών όταν τα νέα εμπορεύματα μας έχουν δελεάσει πέρα ​​από αυτό που μπορούμε να αντισταθούμε. Αλλά σύντομα μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις τσάντες όλο και λιγότερο συχνά — και μπορεί να εξαφανίζονται εντελώς από τον κόσμο της Disney!

Πρόσφατα, το έχουμε παρατηρήσει Η Disney μοιράζει μερικές αταίριαστες τσάντες στα καταστήματα με είδη δώρων. Δεν είναι τίποτα πολύ τρελό – μόλις είδαμε πελάτες να λαμβάνουν τσάντες σε ασυνήθιστα μεγέθη ή ακόμα και διαφανείς πλαστικές σακούλες αντί για αυτές του Κάστρου της Σταχτοπούτας.

Καθαρίστε πλαστικές σακούλες

Μιλήσαμε με ένα μέλος του Cast στο Creations Shop στο EPCOT για αυτό και μας το είπαν Η Disney απαλλάσσεται από τις πλαστικές σακούλες του Disney Parks. Σύμφωνα με αυτό το άτομο, η Disney δεν λαμβάνει πλέον αποστολές με τις τσάντες και μέχρι το 2023 σχεδιάζουν να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν εντελώς.

Αυτές οι τσάντες μπορεί να εξαφανίζονται!

Μόλις φύγουν οι τσάντες, η μόνη επιλογή θα είναι να φέρτε τη δική σας τσάντα ή αγοράστε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο από τα καταστήματα της Disney. Μερικά μέλη του Cast στο ImageWorks επιβεβαίωσαν αυτή την είδηση ​​και μας είπαν ότι οι μεσαίου μεγέθους πλαστικές σακούλες εξαντλούνται γρήγορα, γεγονός που έχει αφήσει πολλά καταστήματα με μόνο μεγάλα ή μικρά μεγέθη ή διαφανείς πλαστικές.

Επαναχρησιμοποιήσιμη οθόνη τσάντας στο La Boutique

Τώρα, αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από λίγα μόνο μέλη του Cast και η Disney δεν έχει κάνει πρόσφατα καμία ανακοίνωση σχετικά με τις πλαστικές σακούλες. Έτσι, ενώ δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με βεβαιότητα ότι αυτό συμβαίνει, μπορούμε να αναφέρουμε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στα πάρκα.

Επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες

Ωστόσο, η στροφή από τις πλαστικές σε επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες δεν προκαλεί έκπληξη. Πίσω το 2018, η Disney ανακοίνωσε το σχέδιό της να ξεκινήσει τη μείωση του πλαστικού μιας χρήσης στα θεματικά πάρκα, το οποίο περιελάμβανε την απαλλαγή από όλα τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης έως το 2019. Σύμφωνα με τη Disney, αυτό έχει ήδη οδηγήσει σε μείωση άνω των 175 εκατομμυρίων καλαμάκια και 13 εκατομμύρια αναδευτήρες ετησίως.

Επαναχρησιμοποιήσιμα μαχαιροπίρουνα

Το 2018, η Disney είπε: «Τα επόμενα χρόνια μεταβαίνουμε σε ανανεώσιμες ανέσεις στο δωμάτιο στα ξενοδοχεία μας και στα κρουαζιερόπλοια μας, μειώνοντας τα πλαστικά στα δωμάτια των επισκεπτών κατά 80%. Θα μειώσουμε επίσης τον αριθμό των πλαστικών σακουλών για ψώνια στα ιδιόκτητα και διαχειριζόμενα πάρκα μας και στη γραμμή κρουαζιέρας μας, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αγοράσουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες σε ονομαστική τιμή.»

Επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα Epcot

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Chapek (ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος των Πάρκων, Εμπειριών και Προϊόντων της Disney εκείνη την εποχή), δήλωσε: «Η εξάλειψη των πλαστικών καλαμιών και άλλων πλαστικών αντικειμένων είναι σημαντικά βήματα στη μακροχρόνια δέσμευσή μας για περιβαλλοντική διαχείριση. Αυτές οι νέες παγκόσμιες προσπάθειες συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και στην προώθηση των μακροπρόθεσμων στόχων βιωσιμότητας».

Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο!

Στο μέλλον, η Disney σχεδιάζει επίσης να εξαλείψει εντελώς τα κύπελλα από πολυστυρένιο σε όλα τα πάρκα της Disney. Ο μακροπρόθεσμος στόχος τους όσον αφορά την περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι «να εργαστούν για να επιτύχουν μηδενικά απόβλητα σε ΧΥΤΑ για τα πάρκα και τα θέρετρα που ανήκουν και λειτουργούν εξ ολοκλήρου μέχρι το 2030».

Εάν επισκέπτεστε σύντομα την Disney World και προτιμάτε να μην αγοράζετε επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες στα πάρκα, μπορείτε πάντα να φέρετε τις δικές σας! Βρήκαμε ένα σετ από 12 επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες αγορών στο Amazon, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μοτίβα και διπλώστε προς τα κάτω για να χωρέσει σε μια μικρή θήκη με φερμουάρ.

©Amazon

Οι τσάντες είναι προς πώληση τώρα για 23,99 $ (κάτω από 34,99 $)! Και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τα χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν γυρίζετε σπίτι από τις διακοπές σας για να μειώσετε ακόμη περισσότερα πλαστικά απόβλητα μιας χρήσης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες αγορών.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις από την Disney World σχετικά με τις πλαστικές σακούλες, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα.

Εάν ετοιμάζεστε να επισκεφτείτε το Disney World και θέλετε να κάνετε κάποιο προγραμματισμόελέγξτε μας Οδηγός DFB για το Walt Disney World Dining.

Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το ebook μας!

Συγκεντρώσαμε όλες τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συμβουλές και κόλπα από τα χρόνια ταξιδιού του Disney World σε ένα eBook που μπορείτε να κατεβάσετε στο tablet ή το smartphone σας και να το πάρετε μαζί σας! Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας Έκπτωση 25% με κωδικό WDW2022.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 7 βασικά είδη συσκευασίας Disney World στο Amazon Prime.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι πιστεύετε για τη στροφή από τις πλαστικές σακούλες στις επαναχρησιμοποιούμενες; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment