ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την αγωγή 250 εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με τη γη που χρησιμοποιείται για το θεματικό πάρκο Epic Universe της Universal

Έχουμε δει πολλές ενημερώσεις πρόσφατα σχετικά με την επερχόμενη Universal Orlando Επικό Σύμπαν θεματικό πάρκο.

Universal Ορλάντο

Από τις ενημερώσεις της διαδρομής μέχρι την πιθανότητα να βρίσκεται ένα ξενοδοχείο μέσα στο θεματικό πάρκο, έχουμε μοιραστεί τα τελευταία νέα μαζί σας. Και τώρα έχουμε περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με μια αγωγή που αφορά τη Universal και μέρος της γης που φέρεται να χρησιμοποιείται για την Epic Universe.

Τον Απρίλιο, μοιραστήκαμε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη μήνυση 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δολαρίων που κατατέθηκε σχετικά με τη γη που χρησιμοποιήθηκε για το επερχόμενο θεματικό πάρκο Epic Universe της Universal Orlando.

Τέταρτες Αποκτήσεις ρολογιών κατέθεσε μήνυση κατά Universal City Property Management III LLC (“UCPM”) και Universal City Development Partners LTD (“Παγκόσμιος”). Στην καταγγελία, το Fourth Watch ισχυρίστηκε ότι είχαν συνάψει συμβόλαιο για να αγοράσουν κάποια γη στην Κομητεία Όραντζ της Φλόριντα για να χτίσουν το δικό τους θεματικό πάρκο, το οποίο θα διαθέτει θόλο στο χιόνι, πατινάζ στον πάγο και πολλά άλλα.

©Καταγγελία τέταρτου ρολογιού | Λήφθηκε μέσω της Αναζήτησης Αρχείων του Υπαλλήλου Δικαστηρίων της Orange County

Η Fourth Watch ισχυρίζεται ότι συνήψαν συμβόλαιο με την UCPM για την πώληση της γης, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Fourth Watch, Η UCPM πούλησε αργότερα τη γη στη Universal χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση της Fourth Watch και η Fourth Watch ισχυρίζεται ότι η Universal «συνωμότησε» για να οριστικοποιήσει αυτή τη συμφωνία μεταβίβασης γης.

Με βάση την κατανόησή μας, μέρος της επίμαχης γης είναι αυτό που χρησιμοποιεί τώρα η Universal για μέρος του θεματικού πάρκου Epic Universe.

©Orlando Business Journal

Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα; Λοιπόν, αρκετά έγγραφα έχουν κατατεθεί στη μήνυση από τον Απρίλιο. Μπορέσαμε να δούμε λεπτομέρειες αναζητώντας την υπόθεση μέσω της Αναζήτησης αρχείων της Orange County.

Ενα Η Τροποποιημένη Καταγγελία υποβλήθηκε αργότερα τον Απρίλιο. Εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η UCPM παραβίασε τη σύμβαση ακίνητης περιουσίας που είχε συναφθεί μεταξύ αυτής και της Fourth Watch. Ισχυρίζεται επίσης ότι η Universal προμηθεύτηκε αυτήν την παραβίαση. Η Τροποποιημένη Καταγγελία εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι οι ζημιές που υπέστη η Fourth Watch ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τροποποιημένη Καταγγελία περιλαμβάνει ορισμένα πράγματα που δεν αναφέρονται στην αρχική καταγγελία, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου ορισμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ ενός ατόμου που εργάζεται στην NBC Universal και άλλων, τα οποία σύμφωνα με το Fourth Watch δείχνουν ότι η Universal γνώριζε τη συμφωνία της Fourth Watch να αγοράσει τη γη.

Universal Ορλάντο

Τον Ιούνιο, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται καθώς η UCPM υπέβαλε μια απάντηση μαζί με ορισμένες ανταγωγές. Στην απάντησή τους, η UCPM ισχυρίζεται ότι μετά τη σύναψη της «Συμφωνίας» με την Fourth Watch, η UCPM ανακάλυψε ότι η Fourth Watch είχε κάνει ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την ικανότητά της να κλείσουν τη συναλλαγή.

Η UCPM ισχυρίζεται ότι «α) τη στιγμή που υπέγραψε τη «Συμφωνία», Τέταρτο ρολόι έλειπε το κεφάλαια και τη δυνατότητα να αποκτήσετε ποτέ τα κεφάλαια που απαιτούνται για το κλείσιμο της Συναλλαγής, και η Fourth Watch γνώριζε καλά αυτήν την ανικανότητα εκείνη την εποχή. σι) Το Fourth Watch έκανε συγκεκριμένες δηλώσεις στο UCPM σχετικά με τα κεφάλαια του Fourth Watch, την ικανότητά του να αποκτά κεφάλαια και του (και του εντολέα του) εμπειρία σε αυτό το είδος και το επίπεδο ανάπτυξης (συμπεριλαμβανομένων παραποιήσεων σχετικά με συγκεκριμένα έργα που υποτίθεται ότι είχε ολοκληρώσει η Fourth Watch αλλά στην πραγματικότητα δεν είχε).»

Universal Ορλάντο

Η ανταγωγή κάνει μια σειρά από άλλους ισχυρισμούς σχετικά με ψευδείς δηλώσεις. Τελικά, οι κατηγορίες για αδικοπραξίες σε επιχειρηματικές σχέσεις, συκοφαντική δυσφήμιση και απάτη εγείρονται από το UCPM κατά της Fourth Watch. Ένα τροποποιημένο έγγραφο κατατέθηκε αργότερα από το UCPM με πολλούς από τους ίδιους ισχυρισμούς.

Universal City Development Partners, LTD. («Universal») υπέβαλε επίσης την απάντησή της στην καταγγελία (χωρίς ανταγωγές). Ισχυρίζονται ότι είναι «εν αγνοία της υποτιθέμενης Σύμβασης Αγοράς Ακινήτου…επισυνάπτονται στην Τροποποιημένη Καταγγελία» και δεν γνωρίζουν καμία παραβίαση που διαπράχθηκε από την UCPM.

Αρνούνται επίσης ορισμένους ισχυρισμούς σχετικά με γη που αγοράστηκε από τον προκάτοχο της Universal από την UCPM.

Universal Ορλάντο

Στη συνέχεια, το Fourth Watch υπέβαλε την απάντησή του σε αυτούς τους ισχυρισμούς και ισχυρισμούς. Στην απάντησή τους, εγείρουν μια σειρά από άμυνες.

Σε μια έκθεση διαχείρισης υπόθεσης, τα μέρη παρείχαν σύντομες δηλώσεις σχετικά με τις θέσεις τους. Η Fourth Watch υποστήριξε ότι ήταν υπό σύμβαση για την αγορά ορισμένης γης από την UCPM και η UCPM παραβίασε τη σύμβαση πουλώντας τη γη στη Universal, παρόλο που η Universal φέρεται να γνώριζε για τη σύμβαση της Fourth Watch.

Η UCPM υποστήριξε ότι η Fourth Watch έκανε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την ικανότητά της να αποδίδει στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε συνάψει και ισχυρίστηκε ότι Η Fourth Watch ουσιαστικά κατήγγειλε τη σύμβαση.

Epic Universe Concept Art ©Universal/Comcast

Η Universal αρνήθηκε ότι παρενέβη αδικοπρακτικά στη σύμβαση της UCPM με την Fourth Watch. Η Universal ισχυρίστηκε επίσης ότι ο προκάτοχός της αγόρασε κάποια γη από την UCPM ως μέρος ενός διακανονισμού, αλλά ότι εκεί δεν υπήρχε αξίωση από την Fourth Watch ότι είχε δικαίωμα στην ιδιοκτησία εκείνη τη στιγμή ή κοντά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ζήτησε από την Fourth Watch να αναγνωρίσει την επίμαχη γη και ισχυρίζεται ότι μέρος της γης που παρουσιάζεται στο σχέδιο ιδέας Fourth Watch ήταν ιδιοκτησία της Universal.

Για την υπόθεση έγινε σύσκεψη και τέθηκαν διάφορες προθεσμίες. Όπως κάθεται επί του παρόντος, το Η δίκη για αυτήν την υπόθεση πρόκειται να διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου που ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου 2024. Αυτό είναι σωστό — όχι μέχρι το 2024! Τα μέρη υπολόγισαν ότι θα χρειαστούν 10 ημέρες για τη δίκη. Φυσικά, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Αλλά κάποια ενέργεια θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα. Τα μέρη έχουν κατευθυνθεί προς διεξάγει διαμεσολάβηση έως την 1η Σεπτεμβρίου 2023σε μια προσπάθεια να διευθετηθούν ορισμένα από τα ζητήματα (αν είναι δυνατόν).

Universal Orlando Universal’s Epic Universe Logo ©Universal/Comcast

Το πού θα πάει στη συνέχεια αυτή η υπόθεση παραμένει μυστήριο, αλλά θα είμαστε σε επιφυλακή για ενημερώσεις.

Για να μάθετε σχετικά με μια αγωγή στην οποία εμπλέκεται η Disney σχετικά με το σύστημα Park Pass και τις κάρτες Magic Key στη Disneyland, κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πώς αυτή η μήνυση ΑΛΛΑΞΕ το Ετήσιο πρόγραμμα Passholder της Disneyland. Και μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε για τη δίκη που κέρδισε η Disney σχετικά με α Toy Story 4 χαρακτήρας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τις δωρεάν διαδρομές κατάταξης στη λίστα στα Universal Studios Florida! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Leave a Comment