Ενημέρωση στο Pre Cruise Covid Testing

Η Disney Cruise Lines έχει ενημερώσει τις απαιτήσεις δοκιμών για πλοία που πλέουν από και προς ευρωπαϊκά λιμάνια. Εκκίνηση 30 Ιουλίου 2022όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να κάνουν τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό πριν από την επιβίβαση την ημέρα της επιβίβασης.

White Cliffs of Dover

Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που αναχωρούν από ευρωπαϊκά λιμάνια στις 30 Ιουλίου 2022 ή μετάπρέπει να προσκομίσει απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον Επισκέπτη) που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 1-2 ημέρες πριν από το απόπλου για να εξαιρεθεί από τις δοκιμές επιβίβασης στον τερματικό σταθμό. Με έξοδα του επισκέπτη. Οι επισκέπτες που δεν ανεβάζουν τεστ πριν από την ημέρα επιβίβασης θα δοκιμαστούν στο λιμάνι. Οι επισκέπτες θα λάβουν 74 $ USD (£ 60 GBP ή 550 kr DKK) για την αρχική εξέταση αντιγόνου και, εάν χρειαστεί, 125 $ USD (£ 105 GBP ή 927 kr DKK) για μια επιβεβαιωτική εξέταση PCR, που χρεώνεται τη στιγμή της υπηρεσίας.

Αυτή η αλλαγή ακολουθεί τις αλλαγές που έγιναν στις δοκιμές για κρουαζιέρες που αναχωρούν από λιμάνια της Βόρειας Αμερικής.

Από την ιστοσελίδα της Disney

Απαιτήσεις για επιβάτες κρουαζιέρας που επισκέπτονται την Ευρώπη

Επισκέπτες σε ιστιοφόρα που αναχωρούν από και φτάνουν σε λιμάνια στην Ευρώπη—συμπεριλαμβανομένης της Βαρκελώνης, Ισπανία· Civitavecchia, Ιταλία; Ντόβερ, Αγγλία; και Κοπεγχάγη, Δανία—πρέπει να τηρούν τα ακόλουθα πρωτόκολλα εμβολιασμού και δοκιμών για τον COVID-19.

Εμβολιασμός κατά του COVID-19
Η Disney Cruise Line απαιτεί από όλους τους επισκέπτες που πληρούν τα κριτήρια για εμβόλια να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 κατά τη στιγμή του πλου (βάσει των απαιτήσεων καταλληλότητας των ΗΠΑ), όπως ορίζεται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). ). Αυτό απαιτείται για όλους τους επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω.

ΕγώΛαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες από το CDC και τον ΠΟΥ, η Disney Cruise Line δέχεται τους ακόλουθους τύπους εμβολίων: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Covishield, Novavax, Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell), Sinovac-CoronaVac και Covatechha (B) .

Το CDC ορίζει πλήρως εμβολιασμένους ως 14 ημέρες μετά τη λήψη:

  • Μια εφάπαξ δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 1 δόσης
  • Μια δεύτερη δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 2 δόσεων
  • Μια πλήρης σειρά ενεργού (όχι εικονικού φαρμάκου) εμβολίου για τον COVID-19 στις δοκιμές εμβολίων AstraZeneca ή Novavax για COVID-19 με έδρα τις ΗΠΑ
  • Μια δεύτερη δόση οποιουδήποτε συνδυασμού «ανάμειξης και αντιστοίχισης» αποδεκτών εμβολίων COVID-19 (χορηγείται με διαφορά τουλάχιστον 17 ημερών μεταξύ τους)

Δείτε παρακάτω για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις κυβερνητικές απαιτήσεις εισόδου για συγκεκριμένες χώρες.

Δοκιμές COVID-19 πριν από το ταξίδι
Για όλα τα δρομολόγια, οι επισκέπτες που δεν είναι κατάλληλοι για εμβόλιο, λόγω ηλικίας, πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον επισκέπτη) που λήφθηκε μεταξύ 3 ημερών και 24 ωρών πριν από την ημερομηνία απόπλου. Οι επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω πρέπει να συμπληρώσουν αυτές τις απαιτήσεις δοκιμών. Η δοκιμή θα πρέπει να είναι μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος COVID-19 (NAAT), μια ταχεία δοκιμή PCR ή μια εργαστηριακή δοκιμή PCR. Ταχείες δοκιμές αντιγόνου δεν γίνονται δεκτές. Αυτό θα είναι το πρώτο από τα 2 τεστ που απαιτούνται για Επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω. η δεύτερη δοκιμή θα διεξαχθεί στον τερματικό σταθμό πριν από την επιβίβαση (με πληρωμή από την Disney Cruise Line).

Για ιστιοπλοΐα που αναχωρούν από ευρωπαϊκά λιμάνια πριν από τις 30 Ιουλίου 2022όλοι οι επισκέπτες (ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης εμβολιασμού) θα πρέπει να κάνουν τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό πριν από την επιβίβαση την ημέρα της επιβίβασης.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Κολμάν Cobh Ireland Disney Magic Transatlantic Cruise
Καθεδρικός Ναός του Αγίου Κόλμαν Cobh Ιρλανδία

Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που αναχωρούν από ευρωπαϊκά λιμάνια στις 30 Ιουλίου 2022 ή μετά, πρέπει να προσκομίσει απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον Επισκέπτη) που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 1-2 ημέρες πριν από το απόπλου για να εξαιρεθεί από τις δοκιμές επιβίβασης στον τερματικό σταθμό. Η ολοκλήρωση των δοκιμών πριν από το ταξίδι πριν από την ημέρα επιβίβασης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της επιβίβασης και επιβεβαιώνει ότι είστε αρνητικοί στον COVID-19 πριν ταξιδέψετε στο τερματικό σταθμό. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι πρέπει να μεταφορτωθούν στην εφαρμογή Sail Screen που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Project Screen by Prenetics μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης.

Οι δοκιμές αντιγόνου πρέπει να ολοκληρωθούν χρησιμοποιώντας μια επαγγελματικά προβλεπόμενη προσωπική υπηρεσία ή υπηρεσία τηλευγείας και να συνοδεύονται από ψηφιακά αποτελέσματα που μπορούν να μεταφορτωθούν στην εφαρμογή Sail Screen. Μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT) ή δοκιμή PCR είναι επίσης αποδεκτή. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τεστ COVID-19 μέσω του τρίτου προμηθευτή μας, Project Screen by Prenetics για 32 $ USD (ή £30 GBP). Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να λάβουν ένα τεστ από οποιονδήποτε ανεξάρτητο προμηθευτή δοκιμών ή φαρμακείο.

Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που δεν ανεβάζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι στον ιστότοπο Project Screen by Prenetics μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης, θα δοκιμαστούν στο τερματικό πριν από την επιβίβαση και θα χρεωθούν με το κόστος της δοκιμής. Το κόστος των δοκιμών επιβίβασης για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες θα είναι 74 $ USD (60 GBP ή 550 kr DKK) για την αρχική εξέταση αντιγόνου και, εάν χρειαστεί, 125 $ USD (105 GBP ή 927 kr DKK) για μια επιβεβαιωτική εξέταση PCR, με χρέωση στο την ώρα της υπηρεσίας.

Sagrada Familia Barcelona
Sagrada Familia Barcelona

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο Sail Screen by Prenetics για να αγοράσουν και να προγραμματίσουν μια δοκιμή πριν από το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί σε μια τοποθεσία δοκιμών που έχει δημιουργηθεί κοντά στον τερματικό σταθμό της κρουαζιέρας, μία έως 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα 24 έως 48 ώρες από τη στιγμή που θα ληφθεί το δείγμα από την Prenetics και θα σταλούν στη διεύθυνση email που παρέχεται κατά την εγγραφή στον ιστότοπο της Prenetics.

Βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να ελέγχετε ξανά ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τα τελευταία νέα της κρουαζιέρας της Disney, όπως τις τελευταίες εκπτώσεις και τα νέα μενού στο Disney Wish. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να μπείτε για να κερδίσετε μια κρουαζιέρα της Disney on the Wish.

Σας αρέσει το blog μου;

Leave a Comment