Εμπειρογνώμονες από τις Μπαχάμες συμμετέχουν στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney για να επιβλέπουν το σχέδιο περιβαλλοντικής διαχείρισης και τις τοπικές στρατηγικές διατήρησης στις Μπαχάμες • Ιστολόγιο The Disney Cruise Line

Η Disney Cruise Line ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο εμπειρογνωμόνων από τις Μπαχάμες για να ηγηθούν των προσπαθειών διατήρησης του περιβάλλοντος της γραμμής κρουαζιέρας στις Μπαχάμες, με έμφαση στο νέο έργο προορισμού της Disney στο Lighthouse Point στην Ελευθέρα.

Ο Bradley Watson από το Nassau διορίστηκε Διευθυντής Προγραμμάτων Διατήρησης των Μπαχάμες και η Pachancia Knowles, επίσης ιθαγενής των Νασάου, διορίστηκε ως Βοηθός Διευθυντής Προγραμμάτων Διατήρησης των Μπαχάμες. Και οι δύο ρόλοι δημιουργήθηκαν ως μέρος της μακροχρόνιας δέσμευσης της Disney για τη διατήρηση και την περιβαλλοντικά συνειδητή ανάπτυξη στις Μπαχάμες.

«Στη Disney, η προσέγγισή μας για την προστασία του περιβάλλοντος επικεντρωνόταν πάντα στην ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι το κλειδί για ουσιαστική και διαρκή επιτυχία διατήρησης», δήλωσε ο Δρ. Andy Stamper, Διευθυντής Επιστήμης Διατήρησης στο Animals, Science and Environment της Disney. «Η τεχνογνωσία και η ιστορία της εργασίας του Bradley και της Pachancia στις Μπαχάμες θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη καθώς συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας για τους ανθρώπους, την άγρια ​​ζωή και τη φύση στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στην ομάδα της Disney.”

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Watson υπερασπίστηκε πολλά έργα διατήρησης και οικοτουρισμού με γνώμονα την κοινότητα σε όλη την Abaco, τη Grand Bahama και την Eleuthera ως επιστημονικός υπεύθυνος στο Bahamas National Trust. Σε αυτόν τον ρόλο, ηγήθηκε επιτυχημένων προσπαθειών διατήρησης τόσο σε ιδιωτικές όσο και σε δημόσιες εκτάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος παρακολούθησης για την προστασία ενός σπάνιου είδους ωδικών πτηνών, χαρτογράφησης ευάλωτων οικοσυστημάτων με drone και αύξησης της ευαισθητοποίησης για τα απειλούμενα ζώα. Ως αποτέλεσμα αυτών και άλλων προσπαθειών, ο Watson ονομάστηκε Εθνικός Πρέσβης για το Κλίμα Νέων των Μπαχάμες νωρίτερα φέτος.

Bradley Watson – Διευθυντής Προγραμμάτων Προστασίας των Μπαχάμες για την Disney Cruise Line

Ο Watson έχει πάθος να εκπαιδεύει το κοινό σχετικά με τη σημασία των έργων διατήρησης του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης. Έχει αναλάβει ρόλους βοηθού διδασκαλίας και καθοδήγησης σε διάφορα κολέγια και πανεπιστήμια, έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις οδηγών οικοτουρισμού σε όλες τις Μπαχάμες και έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου για την Έρευνα και την Εκπαίδευση των Ωκεανών.

«Αγαπώ τη χώρα μου, το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν, και αυτός είναι ο λόγος που εργάζομαι για να αναπτύξω ένα μέλλον όπου ο καθένας μπορεί να ευδοκιμήσει», είπε ο Watson. «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Disney Cruise Line και βοηθάω στη διευκόλυνση βιώσιμων οικονομικών ευκαιριών για τους Μπαχάμες προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το μέλλον και να ξεκλειδώσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες των Μπαχάμες».

Η Knowles υπηρέτησε ως αξιωματικός της θαλάσσιας επιστήμης στο Bahamas National Trust από τον Ιανουάριο του 2020. Ήταν υπεύθυνη για πολλά προγράμματα θαλάσσιας παρακολούθησης και αποκατάστασης στα εθνικά πάρκα των Μπαχάμες, συμπεριλαμβανομένων φυτωρίων κοραλλιογενών υφάλων και του Northern Mangrove Restoration Project μετά τον τυφώνα Dorian.

DCL Pachancia Knowles Assistant Conservation Programs Manager
Pachancia Knowles – Βοηθός Διευθυντής Προγραμμάτων Προστασίας των Μπαχάμες για την Disney Cruise Line

Η Knowles στοχεύει να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές να φροντίσουν την άγρια ​​ζωή και το περιβάλλον, που απορρέουν από τις εμπειρίες της ως παιδαγωγός και εκπαιδεύτρια ζώων. Έχει αναπτύξει εκτεταμένες συνεργασίες με τοπικούς οργανισμούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ιδιοκτήτες γης, ψαράδες, διεθνείς ομάδες και άλλους για να καλλιεργήσει ένα κοινό αίσθημα ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο για να δημιουργήσει έναν πιο ανθεκτικό και πιο υγιή κόσμο», είπε ο Knowles. «Ανυπομονώ για τον νέο μου ρόλο με τη Disney Cruise Line και τη συνεργασία με αξιόλογους εταίρους για την υποστήριξη της οικονομίας των Μπαχάμες και, ταυτόχρονα, για τον εορτασμό και την προστασία της πλούσιας βιοποικιλότητας της περιοχής μας».

Η Disney Cruise Line έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό στις Μπαχάμες, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης εκστρατείας «Wishes Set Sail» για την υποστήριξη πρωτοβουλιών νέων στις βασικές λιμενικές κοινότητες της γραμμής κρουαζιέρας. Από το παρθενικό της ταξίδι το 1998, η Disney έχει μυήσει αμέτρητες οικογένειες στην ομορφιά και το πνεύμα των Μπαχάμες και έχει προσφέρει σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ισχυρή δέσμευση για το περιβάλλον και την κοινότητα. Περίπου το 75 τοις εκατό των κρουαζιέρων που προσφέρει η Disney έχουν τουλάχιστον μία στάση στις Μπαχάμες, και τα πέντε πλοία της είναι νηολογημένα στις Μπαχάμες και εκτιμάται ότι οι δραστηριότητες της Disney Cruise Line συνεισφέρουν επί του παρόντος περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν των Μπαχάμες ετησίως .

Η Disney Cruise Line έχει δεσμευτεί να καλύψει όλες τις θέσεις στο Castaway Cay με Μπαχάμες σε μια σειρά επιστημονικών κλάδων με ευκαιρίες για εκπαίδευση και εξέλιξη. Η Disney έχει λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από την κυβέρνηση των Μπαχάμες και έχει αρχίσει να εργάζεται στο Lighthouse Point, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερους από 300 ρόλους που σχετίζονται με την κατασκευή – υπερδιπλασιάζοντας τον αριθμό των θέσεων εργασίας για τις οποίες έχει δεσμευτεί η Disney Cruise Line στους επικεφαλής της. Συμφωνία.

Leave a Comment