Ελάτε μαζί μας στο πρώτο αξιοθέατο της Disney στη θάλασσα — το AquaMouse

Το νέο Disney Wish Το κρουαζιερόπλοιο ξεκινά επίσημα το Maiden Voyage του στις 14 Ιουλίου 2022, αλλά σας παρουσιάζουμε ήδη μια πλήρη ματιά στο τι να περιμένετε στο πλοίο!

Η ευχή της Disney!

Το ντεμπούτο και η βάπτιση του Disney Wish πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, μπορέσαμε να πάμε για μια νωρίς ιστιοπλοΐα, να ρίξουμε μια ματιά στα δωμάτια, να φάμε τόνους φαγητού, να δούμε τα παιδικά κλαμπ και να εξερευνήσουμε ολόκληρο το πλοίο! Ενώ υπάρχουν πολλές νέες εμπειρίες που κάνουν το Wish διαφορετικό από τα άλλα πλοία της Disney, ένα από τα πιο μοναδικά πράγματα είναι ότι το πλοίο διαθέτει Το πρώτο αξιοθέατο της Disney στη θάλασσα — το AquaMouse! Πώς είναι αυτή η εμπειρία; Είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας; Ελάτε μαζί μας καθώς μαθαίνουμε!

Προσκληθήκαμε να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση των μέσων ενημέρωσης του Disney Wish, και σας μεταφέραμε μαζί μας ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πλοίο. Από τις περιηγήσεις στην καμπίνα μέχρι την πλήρη ανασκόπηση της νέας γευστικής εμπειρίας της Marvel, μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες. Και τώρα αντιμετωπίζουμε το AquaMouse!

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε «πέλα της Disney στη θάλασσα», έτσι το AquaMouse σηματοδοτεί μια ΜΕΓΑΛΗ στιγμή στην ιστορία της Disney Cruise Line! Αυτό το αξιοθέατο μεταφέρει τους επισκέπτες στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων των σορτς Mickey Mouse, όπως το Mickey & Minnie’s Runaway Railway.

AquaMouse

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή (πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσετε!). Για να εντοπίσετε το AquaMouse, αναζητήστε τα σημάδια για το αξιοθέατο στα πάνω καταστρώματα του Wish.

Το AquaMouse

Θα παρατηρήσετε ένα σημάδι στην περιοχή που αναφέρει το χρόνος αναμονής να ανέβω στη βόλτα. Όπως μια κανονική βόλτα με τη Disney, περιμένετε να υπάρχει τουλάχιστον λίγη αναμονή!

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η αναμονή παρέμεινε περίπου 20 λεπτά ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στο Castaway Cay. Όμως, η διαδρομή έπεσε αρκετά. Άρχισε να κατεβαίνει κάπως τακτικά το απόγευμα. Κάποια στιγμή, είδαμε τη διαδρομή να φτάνει στο α 60 λεπτά αναμονή!

Περίμενε

Από ό,τι είδαμε, η Disney έτρεχε μεταξύ τεσσάρων έως οκτώ σωλήνων 2 ατόμων κάθε φορά, αν και θα μπορούσατε να οδηγείτε μόνοι σας αν το θέλατε. Παρατηρήσαμε επίσης ότι τα μέλη του Cast τραβούσαν τακτικά σωλήνες για να τους φουσκώσουν περισσότερο, ώστε να μην ξεφουσκώσουν και ενδεχομένως να κολλήσουν.

Φυσικά, αυτό ακριβώς ζήσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Disney θα μπορούσε να λειτουργήσει τα πράγματα λίγο διαφορετικά ή να επιλύσει κάποια από αυτά τα ζητήματα πριν από τα γενικά δρομολόγια!

Μόλις είστε έτοιμοι να μπείτε στην ουρά, θα ακολουθήσετε τα βήματα του Μίκυ και θα περιμένετε μέχρι να έρθει η σειρά σας!

Τότε ήρθε η ώρα να επιβιβαστείτε στο δικό σας 2θέσιο επιβατικό όχημα και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

Όχημα AquaMouse

Απλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχει απαίτηση ύψους 42 ίντσες.

Απαίτηση ύψους

Η κύρια «ιστορία» αυτής της διαδρομής λέγεται στο λόφο του ανελκυστήρα, που είναι η πρώτη περιοχή που μπαίνεις. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος με “εικονικά φινιστρίνια.» Βασικά, επιπλέετε από αυτές τις οθόνες, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε όλες τις κινούμενες σκηνές.

Υπάρχουν τριγύρω 9 σκηνές παράστασης και υποτίθεται ότι είναι περίπου 60 ακροφύσια νερού για να σας ψεκάσω σε όλη τη διάρκεια της βόλτας! Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας, ωστόσο, τα εφέ του νερού δεν ήταν πλήρως ενεργοποιημένα. Αναμένουμε ότι θα λειτουργήσουν μόλις ανοίξει το πλοίο στο ευρύ κοινό.

©Disney

Ένα από τα κινούμενα σχέδια που μπορεί να δείτε είναι Ελβετικό Meltdown, που αφορά τον Μίκυ και τους φίλους που προσπαθούν να εμποδίσουν τον Πιτ (που λειτουργεί ως ήλιος) να λιώσει τη χειμερινή τους χώρα των θαυμάτων. Σε αυτή την ιστορία, Ο Μίκυ και η Μίνι θέλουν να σας ταξιδέψουν σε μια περιπέτεια στο λιμάνι για να κάνετε έλκηθρο στο Μάτερχορν. Όμως, ένας πολύ λαμπερός ήλιος βγαίνει και απειλεί να τους καταστρέψει την τέλεια μέρα λιώνοντας όλο το χιόνι! Θα πρέπει να φτάσετε στην κορυφή του βουνού ΓΡΗΓΟΡΑ, προτού λιώσει όλο το χιόνι!

Και δεν θα είναι εύκολο! Μπορεί απλώς να συναντήσετε μια χιονοστιβάδα ή έναν καταρράκτη ή δύο! Αυτή η ιστορία έχει επίσης όλων των ειδών τα πασχαλινά αυγά, όπως μερικούς κουβάδες ουρανού και ένα γιέτι.

©Disney

Οι αναβάτες μπορεί επίσης να μπορούν να πιάσουν Scuba Scramble, μια ιστορία για τον Μίκυ και τη Μίνι σε μια υποθαλάσσια περιπέτεια. Σε αυτήν την ιστορία, ο Μίκυ και η Μίνι θέλουν να σας πάνε σε μια εκδρομή στη λιμνοθάλασσα Mermaid. Αλλά, φυσικά, κάποια πράγματα πάνε (ξεκαρδιστικά) στραβά. Αποδεικνύεται ότι ο Μίκυ και η Μίνι οδηγήθηκαν σε μια διαδρομή γεμάτη κινδύνους. ⚠️

Καθώς προσπαθούν να κολυμπήσουν μακριά, θα δείτε κάθε είδους εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως ένα άγαλμα του Μίκυ από το αίθριο του πλοίου Disney Magic ή ένα σημείο στον ήχο όπου ο Μίκυ λέει «Τα ψάρια είναι φίλοι, όχι φαγητό» μια αναφορά σε Ψάχνοντας τον Νέμο!

©Disney

Μόλις τελειώσετε να προσπεράσετε όλες τις σκηνές της ιστορίας, χτυπάτε την κορυφή του κλειστού λόφου του τούνελ/ανελκυστήρα. Αφού φτάσετε στην κορυφή, η βόλτα ξεκινά πραγματικά!

Στην κορυφή, μετατρέπεται σε μια κλειστή τσουλήθρα σήραγγας και, στη συνέχεια, ένας μικρός πίδακας νερού σας στέλνει σε μια κλειστό, καθαρό τμήμα της τσουλήθρας!

ΟΥΑΟΥ!

Αυτή η καθαρή μερίδα σε παίρνει πλέοντας πάνω από την πλευρά του πλοίου, οπότε φροντίστε να κοιτάξετε κάτω και γύρω! Σύμφωνα με έναν από τους δημοσιογράφους μας, αυτό ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη αυτής της εμπειρίας.

Τόσο ψύχραιμος!

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε τη βόλτα σας με το άγριο νερό παντού άνω καταστρώματα του πλοίου.

Πηγαίνετε Παντού!

Στο τέλος, βλέπετε μερικά ακόμη θεματικά στοιχεία όπως ο Mickey and Minnie και ο Chip ‘n’ Dale. Στην πραγματικότητα, όσοι έχουν κοφτερό μάτι θα εντοπίσουν τον Chip ‘n’ Dale και στις δύο ιστορίες που αφηγούνται στο λόφο του ανελκυστήρα. Φαίνεται ότι ο στόχος τους είναι να μπουν στο πλοίο για να συμμετάσχουν σε όλη τη διασκέδαση της κρουαζιέρας μαζί σας!

Συνολικά, η βόλτα δίχασε την ομάδα μας. Ένας δημοσιογράφος το οδήγησε και διασκέδασε. Σημείωσαν, ωστόσο, ότι η Η διαδρομή είναι πολύ μικρή και διαρκεί μόνο περίπου 2 λεπτά. Αυτή είναι μια αρκετά σύντομη διαδρομή για να περιμένετε πάνω από 60 λεπτά.

Πόσο καιρό θα περιμένατε;

Ένας άλλος δημοσιογράφος είχε πολλές σκέψεις για αυτό. Αναγνώρισαν ότι δεν είχαν την πλήρη εμπειρία, επειδή ορισμένα από τα αποτελέσματα του νερού δεν λειτουργούσαν και ότι πιστεύουν θα μπορούσε να ήταν υπέροχο, αν μπορούσαν να έχουν την πλήρη εμπειρία. Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες στροφές που πρέπει να επιλυθούν και η Disney μπορεί να τις επιλύσει όλες μέχρι τη στιγμή που το ευρύ κοινό θα ταξιδέψει στην κρουαζιέρα. Αλλά είναι επίσης πιθανό η διαδρομή να συνεχίσει να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

AquaMouse

Γι’ αυτό το λόγο θα συνιστούσαμε να δώσετε προτεραιότητα στο AquaMouse ως κάτι που πρέπει να κάνετε ΝΩΡΙΣ την ημέρα σας και νωρίς στην κρουαζιέρα σας. Εάν χτυπήσετε το AquaMouse νωρίς την ημέρα και είστε από τους πρώτους που θα οδηγήσετε, πιθανότατα θα έχετε μικρότερο χρόνο αναμονής, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά θα δώσετε επίσης στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να συνεχίσετε να ανεβείτε στο αξιοθέατο, ακόμα κι αν χαλάσει.

Εάν χαλάσει ενώ περιμένετε, θα μπορούσατε να επιστρέψετε αργότερα μέσα στην ημέρα ή αργότερα στην κρουαζιέρα και να έχετε ακόμα πολύ χρόνο για να το επιβιβαστείτε (αφήστε το για το τελευταίο δευτερόλεπτο και μπορεί να μην έχετε αυτή την ευκαιρία). Ή μπορεί να το αντιμετωπίσετε πριν αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αυτό θα σας έκανε να φοβάστε;

Και οι δύο ρεπόρτερ που το οδήγησαν μοιράστηκαν ότι το αγαπημένο τους μέρος ήταν το καθαρό τμήμα όπου περνάτε από την πλευρά του πλοίου και άλλα τμήματα της κρουαζιέρας. Αλλά εξακολουθεί να είναι α σύντομη βόλτα, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου. Η πλειονότητα της εμπειρίας ένιωθε σαν να ήταν σε εκείνο το λόφο του ανελκυστήρα και μετά η υπόλοιπη ένιωθε ότι τελείωσε τόσο γρήγορα!

Ένας δημοσιογράφος μοιράστηκε ότι πιστεύουν αυτό μπορεί να είναι μια βόλτα που είναι ιδιαίτερα καλή για να μοιραστείτε με άλλους. Η ιππασία με ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο μπορεί μερικές φορές να το κάνει να νιώθει πιο συναρπαστικό και συναρπαστικό!

Θα πήγαινες με φίλους ή μόνος;

Συνολικά, έχουμε μια τροποποιημένη έκδοση της διαδρομής. Πιστεύουμε ότι το πλήρες θέμα με τα εφέ του νερού θα μπορούσε να είναι πραγματικά διασκεδαστικό, ειδικά αν το μοιραστείτε με την οικογένεια/φίλους. Αλλά ελάτε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσετε νωρίς στην κρουαζιέρα σας, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε χωρίς προβλήματα.

Ολίσθηση

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Disney Wish; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των χαρακτήρων που γνωρίσαμε στο Wish και κάντε κλικ εδώ για να περιηγηθείτε σε μια σουίτα θυρωρού με θέμα την Πριγκίπισσα!

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB καθώς συνεχίζουμε να εξερευνούμε το Disney Wish! Είμαστε εδώ για να σας φέρουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν επιβιβαστείτε σε ένα κρουαζιερόπλοιο της Disney, επομένως συνεχίστε να διαβάζετε το DFB για περισσότερα νέα για τις διακοπές της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Disney Wish!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Disney Cruise Line


Έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Disney Wish; Πείτε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν καλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχτούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Ήμασταν προσκεκλημένοι από την Disney Cruise Line για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση των πολυμέσων/διαδρομή του Disney Wish. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

Leave a Comment