Ελάτε μαζί μας στη βάπτιση του ΝΕΟΥ Κρουαζιερόπλοιου της Disney — Η ευχή!

Ειναι εδω! Η μέρα έφτασε επιτέλους.

Η ευχή της Disney

Περιμέναμε τόσο καιρό για να επιβιβαστούμε στο νεότερο πλοίο της Disney Cruise Line, το Disney Wish, και αυτή η μέρα έφτασε επιτέλους. Σήμερα είναι η Τελετή Βάπτισης του πλοίου και ακολουθεί το παρθενικό ταξίδι και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρευρεθούμε και στα δύο. Αν δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την Τελετή Βάπτισης στο διαδίκτυο, μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει.

Φωτεινό και νωρίς σήμερα το πρωί, επιβιβαστήκαμε σε ένα λεωφορείο της Disney Cruise Line για να πάμε Πορτ Κανάβεραλόπου είναι αγκυροβολημένο το Disney Wish.

Θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε το πλοίο καθώς το λεωφορείο έφτασε στο λιμάνι — τόσο συναρπαστικό!

Εκεί είναι!

Όταν φτάσαμε, φροντίσαμε να έχουμε όλα τα έγγραφα που χρειαζόμασταν (θα χρειαστείτε το διαβατήριό σας και το έντυπο άφιξης στο λιμάνι αν ταξιδεύετε με την Disney Cruise Line) και μετά ανεβήκαμε στις αποβάθρες για να δούμε το νέο πλοίο .

Κατευθύνομαι!

Μετά από μια σύντομη αναμονή, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η Τελετή της Βάπτισης. Αυτή η τελετή πραγματοποιείται στην αποβάθρα, με το Disney Wish να βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη σκηνή.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, υπήρχαν πολλοί διασκεδαστικές παραστάσεις από μέλη και χαρακτήρες του Disney Cast! Ο Λοχαγός Μίνι και ο Λοχαγός Μίκυ ήταν φυσικά εκεί με τις αστραφτερές στολές τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney Bob Chapek και ο Πρόεδρος Josh D’Amaro ήταν και οι δύο εκεί για να γιορτάσουν. Μίλησαν εν συντομία για το Disney Wish και ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα.

Μπομπ Τσάπεκ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Disney τίμησε επίσης τα βαφτιστήρια του Disney Wish — όλα τα παιδιά Make-A-Wish! Και σε περισσότερες παραστάσεις, είδαμε χαρακτήρες όπως ο Chip and Dale, η Daisy, ο Donald, ο Goofy, η Tiana and Naveen, η Cinderella and Prince Charming, ο Woody και ο Buzz Lightyear, η Elsa και η Anna, η Rapunzel και ο Flynn και πολλά άλλα!

Οι καπετάνιοι Μίνι και Μίκυ

Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε μαζί μας; Σίγουρα είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε και να δούμε τα εστιατόρια του Wish, τα αποκλειστικά εμπορεύματα και άλλες ειδικές προσφορές. Εάν πρόκειται να κάνετε μια κρουαζιέρα της Disney σύντομα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα όσα περιλαμβάνονται στην κρουαζιέρα σας. Μείνετε συντονισμένοι στο DFB και θα σας φέρουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την ιστιοπλοΐα στο Disney Wish!

Θέλετε να είστε εντελώς έτοιμοι για την κρουαζιέρα σας; Έχουμε την τέλεια λίστα αναπαραγωγής YouTube για εσάς!

Τι πρέπει να ξέρετε για την Disney Cruise Line


Τι είστε πιο ενθουσιασμένοι να δείτε στο πλοίο; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό γιατί είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, ήμασταν προσκεκλημένοι από την Disney World για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση των πολυμέσων της Disney Wish. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα ενημέρωσης, 1) δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση στην οποία παρευρεθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment