Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσουμε μια ΜΥΣΤΗΡΙΑ Πριγκίπισσα της Disney!

Λατρεύουμε μια καλή έκπληξη στο Disney World.

Princess Fairytale Hall

ΤΟΝΟΙ χαρακτήρων συναντώνται και χαιρετίζονται έχουν επιστρέψει στο Disney World και επιστρέψαμε στο να αγκαλιάζουμε χαρακτήρες και να παίρνουμε αυτόγραφα, αλλά υπάρχουν μερικοί χαρακτήρες που εξακολουθούν να λείπουν — και Μερικές φορές η Disney σου δίνει έναν ΜΥΣΤΙΚΟ τρόπο να επισκεφτείς έναν σπάνιο χαρακτήρα!

Αν θέλετε να επισκεφτείτε τις Πριγκίπισσες της Disney, μπορείτε συνήθως να συναντήσετε Η Έλενα, η Τιάνα, η Ραπουνζέλ και η Σταχτοπούτα στο Princess Fairytale Hall στο Magic Kingdom, αλλά μερικές φορές μια ειδική πριγκίπισσα που επισκέπτεται είναι εκεί! Σήμερα, παρατηρήσαμε ένα μυστήρια πριγκίπισσα επισκεπτόταν μαζί με τη Σταχτοπούτα και η περιέργειά μας έκανε το καλύτερο από εμάς. Άλλωστε το Ο χρόνος αναμονής σε αναμονή ήταν μόνο 35 λεπτά!

Ποια είναι η άλλη πριγκίπισσα;;

Μπήκαμε στο Fairytale Hall αναρωτιόμαστε ποια θα μπορούσε να είναι η μυστηριώδης πριγκίπισσα. Έχουμε δει Γιασεμί καθώς Χιονάτη επίσκεψη στο παρελθόν, αλλά θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος;

Έπρεπε να μάθουμε

Η αίθουσα είναι γεμάτη με πολύχρωμα πορτρέτα πριγκίπισσες της Disney για να τα δείτε όσο περιμένετε στην ουρά. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Lightning Lane για να παρακάμψετε τη γραμμή αναμονής εάν έχετε αγόρασε το Genie+ για την ημέρα.

Μέσα στην ουρά

Όσον αφορά τα πορτρέτα, είδαμε την Τιάνα, τη Ραπουνζέλ…

Η Τιάνα και η Ραπουνζέλ

…Χιονάτη, Μουλάν…

Η Χιονάτη και η Μουλάν

…Αυγή…

Αυγή

…και γιασεμί!

Γιασεμί

Τελικά φτάσαμε στο τέλος της γραμμής και φτάσαμε γνωρίστε πρώτα τη Σταχτοπούτα. Ήταν τόσο όμορφη όσο συνήθως, αλλά τελικά φτάσαμε στην πριγκίπισσα έκπληξη!

Σταχτοπούτα!

Τα-ντα! Ήταν η ARIEL! Αν και αυτό δεν συνέβαινε πάντα, Η Άριελ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο σπάνιους χαρακτήρες που συναντώνται και χαιρετούν στο Disney World από τότε Το σημείο συνάντησης των χαρακτήρων της (Ariel’s Grotto) είναι ακόμα κλειστό. Μπορείτε να συναντήσετε άλλες πριγκίπισσες της Disney σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο της Disney, αλλά η Άριελ δεν εμφανίζεται συχνά εκτός παρελάσεων αυτήν τη στιγμή.

ARIEL!!

Ήμασταν ΤΟΣΟ ενθουσιασμένοι που την είδαμε και κρατάμε τα μάτια μας κλειστά για τυχόν ανακοινώσεις της Disney σχετικά με το Σπήλαιο της Ariel. Πρόσφατα, η Merida και ο Peter Pan συναντώνται-και-χαιρετούν επέστρεψαν στο Magic Kingdom, οπότε ίσως η σειρά της Ariel είναι η επόμενη!

Peter Pan

Μέχρι να ανοίξει ξανά το Σπήλαιο της Άριελ, ίσως μπορέσετε να την πιάσετε στο Princess Fairytale Hall. Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World!

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με ΟΛΟΥΣ τους χαρακτήρες που συναντώνται και χαιρετούν που έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό στο Disney World!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια είναι η αγαπημένη σας Πριγκίπισσα της Disney για να επισκεφτείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment