ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: Αίρονται οι απαιτήσεις εμβολιασμού για επιβάτες της γραμμής κρουαζιέρας Disney ηλικίας 5-11 ετών

Ο προγραμματισμός μιας απόδρασης στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney έγινε λίγο πιο εύκολος σήμερα το πρωί με την είδηση ​​ότι η Disney Cruise Line δεν απαιτεί πλέον από επιβάτες ηλικίας 5-11 ετών να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19 για να πλεύσουν. Αυτή η πολιτική θα τεθεί σε ισχύ για τα δρομολόγια από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ισχύει μόνο για τα δρομολόγια εσωτερικού. Όσοι ταξιδεύουν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 πρέπει να εμβολιαστούν.

Μετά τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, όσοι επιβάτες ηλικίας 5-11 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19 στο λιμάνι. Η Disney Cruise Line καλύπτει αυτό το κόστος αυτών των δοκιμών στο λιμάνι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες ηλικίας 12+ θα πρέπει να πληρούν τις υποχρεωτικές απαιτήσεις εμβολιασμού.

Το πρωτόκολλο για τις ηλικίες 12+ θα παραμείνει το ίδιο μέχρι νεωτέρας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΔΕΝ απαιτούνται εμβολιασμοί για επισκέπτες 5-11 ετών μετά τις 2 Σεπτεμβρίου 2022, με βάση τις συμβουλές του CDC, η Disney εξακολουθεί να συνιστά εμβολιασμούς για την ηλικιακή ομάδα.

Η Disney Cruise Line θα ταξιδέψει σύντομα όλο το χρόνο από δύο λιμάνια της Φλόριντα!

Εμβολιασμοί για παιδιά:

Ηλικίες 5+:

Για επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και άνω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:

  • · Μια εφάπαξ δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 1 δόσης
  • · Η δεύτερη δόση ενός αποδεκτού εμβολίου 2 δόσεων
  • · Η πλήρης σειρά ενός ενεργού (όχι εικονικού φαρμάκου) εμβολίου COVID-19 στις δοκιμές εμβολίων AstraZeneca ή Novavax που εδρεύουν στις ΗΠΑ
  • · Η δεύτερη δόση οποιουδήποτε συνδυασμού «αναμειγνύεται και ταιριάζουν» αποδεκτών εμβολίων COVID-19 (χορηγείται με διαφορά τουλάχιστον 17 ημερών μεταξύ τους)

Ηλικίες 4 ετών και κάτω:

Για επισκέπτες ηλικίας 4 ετών και κάτω, το CDC ορίζει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ως 14 ημέρες μετά τη λήψη ενός από τα ακόλουθα:

  • · Τρεις δόσεις Pfizer: η δεύτερη δόση χορηγείται 21 ημέρες μετά την πρώτη. και η τρίτη δόση χορηγήθηκε 56 ημέρες μετά τη δεύτερη
  • · Δύο δόσεις Moderna: η δεύτερη δόση χορηγείται ένα μήνα μετά την πρώτη
  • · Δύο δόσεις Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell): η δεύτερη δόση χορηγείται 21-28 ημέρες μετά την πρώτη
  • · Δύο δόσεις Sinovac-CoronaVac: η δεύτερη δόση χορηγείται 14-28 ημέρες μετά την πρώτη

Τεστ COVID-19 για επισκέπτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Δοκιμή πριν από το ταξίδι: Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες σε ιστιοφόρα που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και του Καναδά πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος δοκιμής COVID-19 (που πληρώθηκε από τον επισκέπτη) 1-2 ημέρες πριν από τον απόπλου. Η ολοκλήρωση των δοκιμών πριν από το ταξίδι πριν από την ημέρα επιβίβασης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της επιβίβασης και επιβεβαιώνει ότι είστε αρνητικοί στον COVID-19 πριν ταξιδέψετε στο τερματικό σταθμό. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο του Inspire Diagnostics Safe Passage έως τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης. Το Inspire Diagnostics είναι Disney Cruise Lineτρίτος συνεργάτης της για την επαλήθευση εμβολιασμού και τις δοκιμές COVID-19.

Οι δοκιμές αντιγόνου πρέπει να ολοκληρωθούν χρησιμοποιώντας μια προβλεπόμενη υπηρεσία τηλευγείας και να συνοδεύονται από ψηφιακά αποτελέσματα που μπορούν να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο Safe Passage. Μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT) ή δοκιμή PCR είναι επίσης αποδεκτή. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τεστ COVID-19 μέσω του ιστότοπου Inspire Diagnostics Safe Passage ή να λάβουν ένα τεστ από οποιονδήποτε ανεξάρτητο προμηθευτή δοκιμών.

Πορτ Κανάβεραλ

Δοκιμή ημέρας επιβίβασης

Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που ανεβάζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών πριν από το ταξίδι στον ιστότοπο Safe Passage μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης θα εξαιρούνται από τις δοκιμές επιβίβασης. Πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες που δεν ανεβάζουν τα αποτελέσματα των δοκιμών μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα επιβίβασης πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο στον τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης πριν επιβιβαστούν στο πλοίο και θα χρεωθούν με το κόστος της δοκιμής. Οι επισκέπτες με θετικά αποτελέσματα τεστ COVID-19 πρέπει να ολοκληρώσουν ένα δεύτερο τεστ επιβεβαίωσης. Οι επισκέπτες με επιβεβαιωμένα θετικά αποτελέσματα του τεστ—καθώς και όσοι μοιράζονται την ίδια καμπίνα και άλλες στενές επαφές—θα αρνηθούν την επιβίβαση.

Το κόστος των εξετάσεων επιβίβασης για πλήρως εμβολιασμένους Επισκέπτες θα είναι 74,00 $ (USD) συν φόρο για την αρχική εξέταση αντιγόνου και, εάν χρειάζεται, 125,00 $ (USD) συν φόρο για επιβεβαιωτική εξέταση PCR, που χρεώνεται τη στιγμή της υπηρεσίας. Για τα δρομολόγια στον Καναδά, το κόστος των δοκιμών επιβίβασης για πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες θα είναι 95,00 $ (CAD) συν GST για την αρχική εξέταση αντιγόνου και, εάν χρειάζεται, 160,00 $ (CAD) συν GST για επιβεβαιωτική δοκιμή PCR, που χρεώνεται τη στιγμή της υπηρεσίας.

Τεστ COVID-19 για επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι

  • Δοκιμή πριν από το ταξίδι: Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19 που ελήφθη 1-3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου. Η δοκιμή θα πρέπει να είναι μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT), μια ταχεία δοκιμή PCR ή μια δοκιμασία PCR βάσει εργαστηρίου. Ταχείες δοκιμές αντιγόνου δεν γίνονται δεκτές. Αυτή θα είναι η πρώτη από τις δύο εξετάσεις που απαιτούνται για μη εμβολιασμένους επισκέπτες. η δεύτερη δοκιμή θα διεξαχθεί στον τερματικό σταθμό την ημέρα της επιβίβασης.
  • Δοκιμή ημέρας επιβίβασης: Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ COVID-19 στο τερματικό σταθμό πριν από την επιβίβαση την ημέρα της επιβίβασης (πληρωμένο από Disney Cruise Line).

Κρατήσεις Park Pass

Ανεβάστε Αποδεικτικά Εμβολιασμού και Αποτελέσματα Τεστ COVID-19 στον ιστότοπο Safe Passage

Για να αποπλεύσουν, όλοι οι Επισκέπτες (ενήλικες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας) πρέπει να ανεβάσουν το αποδεικτικό εμβολιασμού και τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ COVID-19 στον ιστότοπο Inspire Diagnostics Safe Passage έως μεσάνυχτα πριν από το απόπλου τους. Ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον δικό του λογαριασμό για να παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό ανηλίκων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παροχής αποδείξεων για το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ COVID-19, επισκεφθείτε την ενότητα Πριν φύγετε από το σπίτι: Μάθετε πριν πάτε.

Μετά τη μεταφόρτωση και έλεγχο των κατάλληλων εγγράφων από το Inspire, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τις λέξεις “Clear to Arrive” ή “Clear to Sail” στην ενότητα Pre-Sail Screening όταν συνδεθούν στον λογαριασμό τους Safe Passage πριν φτάσουν στο λιμάνι.

Συνιστάται επίσης στους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους στο λιμάνι αντίγραφο της απόδειξης εμβολιασμού και του αρνητικού αποτελέσματος της εξέτασης COVID-19 PCR. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή ή την κατάστασή σας στο Safe Passage, επικοινωνήστε με το Inspire Diagnostics στο 877-250-5132.

Προσκεκλημένοι που αναρρώθηκαν πρόσφατα από τον COVID-19

Σε ορισμένες περιπτώσεις, άτομα που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19 μπορεί να εξακολουθούν να είναι θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Εάν οι επισκέπτες έχουν βρεθεί θετικοί στον SARS-CoV-2 εντός 11 έως 90 ημερών από την ημερομηνία απόπλου τους, ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθούν ως “Ανακτήθηκαν 90 ημέρες”. Με την κατάλληλη τεκμηρίωση και την επακόλουθη έγκριση, οι επισκέπτες που θεωρούνται «Αποκατάσταση 90 ημερών» δεν απαιτείται να συμμετάσχουν σε δοκιμές για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια των φάσεων Pre-Sail, Embarkation ή Debarkation του ταξιδιού τους. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται, επισκεφθείτε το Before Leaving Home: Know Before You Go.

Η Disney Cruise Line απευθύνεται επί του παρόντος σε όλους τους επιβάτες που επηρεάζονται από τις αλλαγές στον εμβολιασμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα εισερχόμενα του email σας.

Οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να συνεχίσουν να ακολουθούν μαζί με το MickeyBlog για περαιτέρω νέα και ενημερώσεις της Disney Cruise Line!

Γνωρίζατε ότι τα πακέτα της Disney Cruise Line είναι διαθέσιμα προς το παρόν για κράτηση μέχρι τα μέσα του 2023!; Αυτό σας δίνει άφθονο χρόνο για να σχεδιάσετε αυτή τη μαγική απόδραση και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Με νέες πολιτικές και διαδικασίες που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να συνεργαστείτε με έναν εξουσιοδοτημένο προγραμματιστή διακοπών της Disney που μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στον νέο τρόπο δράσης της Disney! Θα είμαι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω με τα πάντα, από την εύρεση αυτού του τέλειου πακέτου και καμπίνας μέχρι να σας βοηθήσω να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στη θάλασσα. Το καλύτερο από όλα – οι υπηρεσίες μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα μου ΕΔΩ για να λάβετε τη ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς υποχρέωση προσφοράς σας. Εναλλακτικά, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε mroden@mickeytravels.com ή ακολουθήστε Facebook

Leave a Comment