Ειδοποίηση νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney! Ο τίτλος και η υπόθεση αποκαλύφθηκαν

Μια ΝΕΑ ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney είναι καθ’ οδόν!

Disney Animation

Λάβαμε πολλές ενημερώσεις ταινιών της Disney πρόσφατα από μια πρώτη ματιά σε μια νέα ταινία της Pixar μέχρι την επιβεβαίωση Inside Out 2! Αλλά τώρα έχουμε μια μεγάλη ενημέρωση από τα Walt Disney Animation Studios!

Η Disney ανακοίνωσε ότι εργάζονται σε μια ΝΕΑ ταινία κινουμένων σχεδίων που ονομάζεται Επιθυμία!

Επιθυμία

Ο κύριος χαρακτήρας της ιστορίας είναι η Asha. Σύμφωνα με την ομάδα πίσω από την ταινία, η Asha είναι απίστευτα έξυπνη, μια αισιόδοξη με οξύ πνεύμα και ένα άτομο που νοιάζεται πολύ για την κοινότητά της. Όμως, η Άσα θα μάθει σύντομα ότι δεν αρκεί να έχεις ένα όνειρο. Ανακαλύπτει επίσης ότι μερικές φορές όσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία, τόσο πιο δύσκολο είναι το ταξίδι.

Τελικά, η επιθυμία της Asha την φέρνει αντιμέτωπη με έναν από τους πιο τρομερούς εχθρούς στην ιστορία της Disney. Όταν η Άσα βλέπει ένα σκοτάδι που κανείς άλλος δεν βλέπει, σε μια στιγμή χωρισμού κάνει μια έκκληση στα αστέρια για βοήθεια.

Άσα

Η δύναμη της επιθυμίας της καλεί ένα πραγματικό αστέρι από τον ουρανό. Αυτό μας φέρνει στον χαρακτήρα του Star! Το αστέρι είναι η απάντηση στην επιθυμία της Asha! Και ενώ το Αστέρι είναι μια κοσμική δύναμη που αποτελείται από πράγματα όπως η δυνατότητα, η φαντασία και η ελπίδα, το Αστέρι είναι επίσης μια πηγή απεριόριστης ενέργειας και είναι ένας φάρος χάους.

Αστέρι

Για να γίνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, το Star μιλάει μόνο μέσω της παντομίμας (επειδή το Star είναι πολύ εξελιγμένο για ομιλία).

Αστέρι

Η ταινία θα είναι μιούζικαλ με ύφος ακουαρέλας. Θα είναι κατασκευασμένο από τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, αλλά θα εμπνέεται από τις κλασικές ταινίες της Disney. Και φέρεται να έχει περισσότερα πασχαλινά αυγά από ταινίες που ήρθαν πριν!

Μέρος της τοποθεσίας όπου λαμβάνει χώρα η ταινία

Η Julia Michaels εργάζεται στο soundtrack.

Πόσο συναρπαστικό

Και η Ariana DeBose θα είναι η Asha. Η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι των Chris Buck και Fawn Veerasunthorn και θα βγει στις αίθουσες Νοέμβριος 2023.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν στην D23 Expo.

Είμαστε σε επιφυλακή για περισσότερα νέα σχετικά με την τελευταία ταινία της Disney και θα μοιραστούμε αυτές τις λεπτομέρειες μαζί σας.

Εν τω μεταξύ, κάντε κλικ εδώ για να ρίξετε μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες της νέας ταινίας της Pixar ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε το τρέιλερ για τη ζωντανή ταινία δράσης Little Mermaid!

Κάντε κλικ εδώ για όλες τις ενημερώσεις μας από την D23 Expo!

Είστε ενθουσιασμένοι με αυτή την ταινία; Πείτε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν καλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχτούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Μας προσκάλεσε η Disney να παρακολουθήσουμε την D23 Expo ως μέσα ενημέρωσης. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, για φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment